xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Από τα μέσα Οκτωβρίου ένα σπίτι που έχω στο κέντρο της Μυτιλήνης ζει μια γελοία "περιπέτεια" και γω μαζί του. Είχα κάνει τότε τον Οκτώβριο αίτηση στην forthnet για νέα τηλεφωνική γραμμή+ίντερνετς! Λίγο πριν λήξει το 2μηνο αναμονής, με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος (στο καφάο) για να συνδεθώ. Είπαν ότι ο ΟΤΕ δεν τους παραχωρεί χώρο,και σκέφτηκα οκ με ξένα κόλλυβα θέλουν να κάνουν κηδεία όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι..Οπότε τί μένει; Αίτηση στον κεντρικό πάροχο. Όπως και έκανα σήμερα το πρωί.. Πριν λίγο με πήρανε από την εξυπηρέτηση πελατών για να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία και το συμβόλαιο..Και αφού μιλήσαμε και κανονίσαμε να με ξανατηλεφωνήσουν μόλις ολοκληρώσουν την καταχώρηση στοιχείων,όπως και έγινε μετά από λίγο. Ο άνθρωπος που μίλησα μου είπε ακριβώς ότι είχα ακούσει και τον Οκτώβριο.."Ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για να γίνει νέα σύνδεση." και τους λέω μα καλά τα νέα καφάο-dslam που μπήκαν τί γίνεται; Σα κεντρικός πάροχος θα έπρεπε να μπορείτε να το λύσετε το θέμα άμεσα. Μου λέει δεν υπάρχει χώρος και θα περιμένετε σε λίστα αναμονής. Αν περάσει το 2μηνο και δεν έχετε συνδεθεί,τότε κάνετε εκ νέου την αίτηση. Και ότι δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για επέκταση εκεί για την ώρα. (το σπίτι αυτό μέχρι και πριν 4 χρόνια είχε τηλεφωνική γραμμή,μέχρι που μας άφησε η γιαγιά και την τερματίσαμε μιας δεν έμενε κανείς,τώρα πλέον όμως ξαναμένει κόσμος) Οπότε χρειάζομαι τα φώτα σας να μου πείτε τί μπορώ να κάνω; Δηλαδή πόσους αιώνες θα μείνει το σπίτι αυτό μη συνδεδεμένο?? Είναι δυνατόν να μη μπορεί να συνδεθεί το σπίτι στο κέντρο της πόλης; Αυτά είναι τραγέλαφος. Δεν είναι σε κάποιο τελευταίο βουνό, 500μ από το κτίριο του ΟΤΕ είναι. (μην μου προτείνεται 4g,δεν με ενδιαφέρει) 1
LordPanag Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και σε πολλες περιοχες της Αθηνας υπαρχει ακριβως το ιδιο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ προβλημα..την ιδια στιγμη που διαφημιζουν 200mbps !!! Κατα τα αλλα ...αναπτυξη Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από LordPanag 1
bill2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δες αν σε συμφέρει πάς σε δορυφορικό ιντερνετ
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, bill2015 είπε Δες αν σε συμφέρει πάς σε δορυφορικό ιντερνετ είναι με ογκοχρέωση και δεν θέλω.. θα ξεπεραστεί και θα κλάψει το πορτοφόλι μου. και οκ αρκετά ακριβό! Δηλαδή,μόνο αναμονή έχει η φάση μου??
rofl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 δεν εχει θεσεις στο καφαο, μπορει να παρει απο λιγους μηνες μεχρι χρονο + αλλα αν εισαι σε καμπινα και οχι σε παλιο καφαο δεν νομιζω να μην εχουν θεση, μαλλον καρτα δεν θα χουν οποτε μαλλον δεν θα αργησει πολυ ( αλλα και παλι δεν βαζω το χερι μου στη φωτια) αφου εισαι επαρχια δεν πας μεχρι τον τοπικο οτε να ρωτησεις κανα τεχνικο?
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Η λύση θα αργήσει πολυυυυυυυ, προφανώς όταν πέθανε η γιαγιά πήρε την γραμμή κάποιος άλλος, πρέπει λοιπον ή να περιμένεις κάτι παρόμοιο ή να μετακομίσει κάποιος αφού δεν προβλέπεται επέκταση δικτυου. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, rofl είπε δεν εχει θεσεις στο καφαο, μπορει να παρει απο λιγους μηνες μεχρι χρονο + αλλα αν εισαι σε καμπινα και οχι σε παλιο καφαο δεν νομιζω να μην εχουν θεση, μαλλον καρτα δεν θα χουν οποτε μαλλον δεν θα αργησει πολυ ( αλλα και παλι δεν βαζω το χερι μου στη φωτια) αφου εισαι επαρχια δεν πας μεχρι τον τοπικο οτε να ρωτησεις κανα τεχνικο? σε όλη την πόλη έχουν βάλει τα νέα ΚΑΦΑΟ.Και εκεί που είναι το σπίτι ακριβώς στην άκρη του τετραγώνου έχει ένα τέτοιο νέο καφαο..Τώρα αν είναι τραμπουκισμός για να βάλουμε μόνο και μόνο vdsl τί να πω..αλλά μπορεί να λέω και ότι να ναι. Ναι έχω σκοπό να πάω την Παρασκευή. 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Η λύση θα αργήσει πολυυυυυυυ, προφανώς όταν πέθανε η γιαγιά πήρε την γραμμή κάποιος άλλος, πρέπει λοιπον ή να περιμένεις κάτι παρόμοιο ή να μετακομίσει κάποιος αφού δεν προβλέπεται επέκταση δικτυου. τραγικά γελοίο..Δηλαδή νέα σπίτια που χτίζονται τί κάνουν;; ή κάποια πολυκατοικία που αδειάζει ένα διαμέρισμα της;
rofl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) α ηθελες dsl? το dsl δεν μετραει σαν καμπινα αφου μπαινει στην χαλκινη παλια υποδομη. μπορει να περιμενεις παρα παρα πολυ οπως λεει ο νικος. επεκταση στο χαλκο δεν παιζει μονο αμα κοπει κανα τηλεφωνο και μετακομισει κανενας, και αυτο αν δεν υπαρχει αλλος σε αναμονη πριν απο σενα. αστο βαλε νdsl 30αρι με 3-4 ευρω παραπανω και μην το σκεφτεσαι καθολου, και ειναι και 100 φορες καλυτερη ποιοτητα οποτε nobrainer ειλικρινα. βλακεια θα κανεις να πας στο σαπιοχαλκο οταν εχεις καμπινα για να γλυτωσεις 40 ευρω το χρονο ουτως η αλλως, και αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι ποιος ξερει ποτε θα δεις τηλεφωνο μεσω χαλκινου δικτυου. πηγαινε βεβαια απο κει μπορει και να δεχτουν να σε φτιαξουν σε καμπινα με dsl. αλλα αμα δεν, μην το σκεφτεσαι καν, και δεν ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν, οποτε μην μπεις με τσαμπουκα. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από rofl
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Φίλε rofl και εγώ που έκανα αίτηση για vdsl ενώ υπάρχουν καμπίνες πάνω από έναν χρόνο που δίνουν διαθεσιμότητα στους γύρω κατοίκους, μου είπαν ότι δεν έχουν διαθέσιμες πόρτες και να περιμένω 2 μήνες και βλέπουμε. Αυτή την στιγμή τρέχω στα 3,5 mbps οπότε είμαι μάλλον προνομιούχος συγκριτικά με τον OP.
rofl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 αλλη φαση γι αυτο ποσταρα αρχικα, εσενα απλα πρεπει να επεκτεινουν την καμπινα που λογικα δεν θα αργησεις. ο ΟP θελει χαλκο, αλλα δεν παιζει να επεκτεινουν χαλκο οποτε περιμενει να αδεισει θεση απο καποιον, δηλ φεξε μου. αλλα μπορει vdsl θεσεις να εχει καμπινα του και σε vdsl να μπει αμεσως, τουλαχιστον αυτο καταλαβα 15 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Τώρα αν είναι τραμπουκισμός για να βάλουμε μόνο και μόνο vdsl τί να πω..αλλά μπορεί να λέω και ότι να ναι. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 16 hours ago, xtrmsnpr said: Τώρα αν είναι τραμπουκισμός για να βάλουμε μόνο και μόνο vdsl τί να πω..αλλά μπορεί να λέω και ότι να ναι. Αναμενόμενο... Η επένδυση ουσιαστικά έγινε για το VDSL, όχι για το ADSL. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, rofl είπε α ηθελες dsl? το dsl δεν μετραει σαν καμπινα αφου μπαινει στην χαλκινη παλια υποδομη. μπορει να περιμενεις παρα παρα πολυ οπως λεει ο νικος. επεκταση στο χαλκο δεν παιζει μονο αμα κοπει κανα τηλεφωνο και μετακομισει κανενας, και αυτο αν δεν υπαρχει αλλος σε αναμονη πριν απο σενα. αστο βαλε νdsl 30αρι με 3-4 ευρω παραπανω και μην το σκεφτεσαι καθολου, και ειναι και 100 φορες καλυτερη ποιοτητα οποτε nobrainer ειλικρινα. βλακεια θα κανεις να πας στο σαπιοχαλκο οταν εχεις καμπινα για να γλυτωσεις 40 ευρω το χρονο ουτως η αλλως, και αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι ποιος ξερει ποτε θα δεις τηλεφωνο μεσω χαλκινου δικτυου. πηγαινε βεβαια απο κει μπορει και να δεχτουν να σε φτιαξουν σε καμπινα με dsl. αλλα αμα δεν, μην το σκεφτεσαι καν, και δεν ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν, οποτε μην μπεις με τσαμπουκα. να κάνω αίτηση για vdsl? νταξ ναι βλέπω από 27€ που ήταν το συμβόλαιο των 24mb που διάλεξα,τα 30mb είναι όντως στα 29€.. Αλλά και τα 27 (με μισή καρδιά θα τα έδινα) και τα 29 μου είναι πολλά,γιατί αυτό το σπίτι είναι στο airbnb,και θα ήθελα χαμηλά κόστη..και αρχικά είχα βρει το πακέτο της σαπιοforthnet με 18€/μηνα και ήταν πένα,όμως ήταν η ίδια κατάσταση με αναμονή. Και απλώς στον ΟΤΕ έκανα αίτηση με το σκεπτικό που ανέφερα. Να μου πεις για 2€ τί τρελά λέω. Απλώς στο μυαλό μου είχα,να έκανα το συμβόλαιο του ΟΤΕ,αν και 2χρονο,στον χρόνο πάνω να το έσπαγα με όποιες κυρώσεις και να πήγαινα σε κάποιον εναλακτικό πάροχο με ποιο φθηνή χρέωση. 13 ώρες πριν, Th3Beh0ldeR είπε Φίλε rofl και εγώ που έκανα αίτηση για vdsl ενώ υπάρχουν καμπίνες πάνω από έναν χρόνο που δίνουν διαθεσιμότητα στους γύρω κατοίκους, μου είπαν ότι δεν έχουν διαθέσιμες πόρτες και να περιμένω 2 μήνες και βλέπουμε. Αυτή την στιγμή τρέχω στα 3,5 mbps οπότε είμαι μάλλον προνομιούχος συγκριτικά με τον OP. μπορώ να πω ότι όντως ζηλεύω γιατί χρειάζεται άμεσα ιντερνετ το σπίτι που λέω. Αλλά αυτό εδώ που λέει το παιδί;; να μην παίρνω ελπίδες.. όμως θα δοκιμάσω αν είναι. Το είπα και σενα φίλο τεχνικό που δουλεύει στον ΟΤΕ και περιμένω αύριο να μου πει τί παίζει με την περιοχή..και αν είναι δε χάνω και τίποτα για vdsl. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από xtrmsnpr
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δεν έχω καταλάβει τι του λέτε για vdsl asdl, εδώ δεν έχει τηλεφωνικη γραμμή το ίντερνετ έρχεται δεύτερο, πρέπει πρώτα να γίνει κάποιο δίκτυο διαθέσιμο και μετά βλέπουμε τι θα παρει
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν έχω καταλάβει τι του λέτε για vdsl asdl, εδώ δεν έχει τηλεφωνικη γραμμή το ίντερνετ έρχεται δεύτερο, πρέπει πρώτα να γίνει κάποιο δίκτυο διαθέσιμο και μετά βλέπουμε τι θα παρει Βασικά αυτό^ Μόλις μίλησα τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών,και τους ρώτησα αυτό με την VDSL..και η απάντηση είναι,ότι δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος στο ΚΑΦΑΟ. Δεν μπορώ να το καταλάβω..μπήκανε νέες καμπίνες! Για ποιόν λόγο μπήκανε πέρα των οπτικών ινών;Τί στο καλό; Υποτίθεται ότι με τις οπτικές ίνες ανεβαίνει το bandwidth και χωράει ένα κάρο συνδρομητές πάνω(που λέει ο λόγος) μια τρίχα από το καλώδιο της οπτικής ίνας.. Τρελαίνομαι φίλοι μου.
rofl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν έχω καταλάβει τι του λέτε για vdsl asdl, εδώ δεν έχει τηλεφωνικη γραμμή το ίντερνετ έρχεται δεύτερο, πρέπει πρώτα να γίνει κάποιο δίκτυο διαθέσιμο και μετά βλέπουμε τι θα παρει δεν χρειαζεσαι πια χαλκο για τηλεφωνια. vdsl με voip δεν περναει καθολου απο τα καλωδια του παλιου καφαο. δεν ειναι απαραιτητο πλεον να παρει pstn. οποτε υπαρχει περιπτωση οι pstn να μην υπαρχουν. αλλα καρτα για vdsl να υπαρχει και να παρει κανονικα vdsl με voip anyway την πιο εγκυρη ενημερωση θα την παρεις απο τον οτε της περιοχης που ξερει ακριβως τι παιζει στο καφαο. το 13888 οτι βλεπει στο συστημα σου λεει Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από rofl 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα