TRILOBYTER Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια εχω την maximus hero vi σε ενα κουτι carbide air 540. Αυτη τη στιγμη εχω μεσα 3 ανεμιστηρες, ενα cpu cooler και ενα ram cooler. Οι 3 ανεμιστηρες ειναι συνδεδεμενοι στις 3 θεσεις που παρεχει η μητρικη. Ο cpu cooler και ο ram cooler ειναι συνδεδεμενει στο cpu fan και στο cpu opt. Θελω να παρω 2 ακομη ανεμιστηρες για να τους βαλω στο πανω μερος του κουτιου αλλα η μητρικη δεν εχει αλλες θεσεις (ακουω προτασεις για ανεμιστηρες, θελω να εχουν φως επειδη το κουτι ειναι πολυ σκοτεινο αυτη τη στιγμη) . Απο σπλιτερς εχω δει αυτα https://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?keyphrase=fan+splitter&from=autocomplete και αναρωτιομουν ποιο καλωδιο μπορω να διαλεξω ωστε να συνδεσω 3 ανεμιστηρες σε ενα καναλι και το ram cooler μαζι με τον εναν ανεμιστηρα σε αλλο καναλι ετσι ωστε το cpu opt να μη χρησιμοποιειται γιατι μου βγαζει cpu fan error αρκετες φορες, επειδη η ταχυτητα του ram cooler ειναι τεραστια και ακουγεται παρα πολυ, την εχω ρυθμισει στo silent αλλα με αυτο το τροπο και το cpu cooler παει στο silent μιας και το cpu fan / cpu opt ειναι στην ουσια ενα καναλι και ρυθμιζονται μαζι, για αυτο και θελω να τα χωρισω.. Ελπιζω να μη σας μπερδεψα, οριστε και μια φωτο απο το κουτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα