Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας 

Εχω  αυτή την μητρική Asrock Socket 1150 H81 Pro BTC R2.0 και χρειάζομαι εναν επεξεργαστή. Μπορείτε να προτείνετε κάποιον?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Η μητρική , σύμφωνα με τον κατασκευαστή , παίρνει τα πάντα από cpu σε 1150 :

http://www.asrock.com/mb/Intel/H81 Pro BTC R2.0/#CPU

Ετσι νόμιζα και εγώ. Πήγα να πάρω τον Intel Celeron G1840 και στο μαγαζί που  πουλούσαν τον επεξεργαστή, έγραφε ότι δεν κάνει για chipset H81 και ότι έπρεπε να κάνω αναβάθμιση στο bios της μητρικής. 

15 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Χρήση, οθόνη, υπόλοιπα κομμάτια που έχεις ήδη στη κατοχή σου

Θα τον χρησιμοποιήσω για mining. Εχω μια vega 64 και 8 gb ram dd3.

Δημοσ.

Για mining

2 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Το θέλεις για χρήση γραφείου και θέλεις να βάλεις αυτόν τον επεξεργαστή ;

Δημοσ.
Στις 10/1/2018 στις 8:03 ΜΜ, bhtae είπε

Ετσι νόμιζα και εγώ. Πήγα να πάρω τον Intel Celeron G1840 και στο μαγαζί που  πουλούσαν τον επεξεργαστή, έγραφε ότι δεν κάνει για chipset H81 και ότι έπρεπε να κάνω αναβάθμιση στο bios της μητρικής. 

Στο μαγαζί που πήγες έχουν δίκιο για μητρικές που βγήκαν πριν να εμφανιστεί ο Celeron G1840 (βγήκε με την φουρνιά των Haswell refresh).

Αν κοιτάξεις το cpu support list της μητρικής Asrock H81 Pro BTC R2.0 Θα δεις πως η συγκεκριμένη παίρνει όλους τους επεξεργαστές ακόμα και με το αρχικό BIOS. Γιατί πολύ απλά αυτή η μητρική είναι το revision 2 (εξ ου και το "R2.0") και βγήκε όταν πλέον κυκλοφορούσαν όλοι οι επεξεργαστες socket 1150. Αν δεν κάνεις λάθος στο όνομα (αν π.χ. έχεις το revision 1 ενώ μας παρέθεσες το 2) τότε δεν έχεις πρόβλημα να βάλεις τον G1840.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15 ώρες πριν, TopCLR είπε

Στο μαγαζί που πήγες έχουν δίκιο για μητρικές που βγήκαν πριν να εμφανιστεί ο Celeron G1840 (βγήκε με την φουρνιά των Haswell refresh).

Αν κοιτάξεις το cpu support list της μητρικής Asrock H81 Pro BTC R2.0 Θα δεις πως η συγκεκριμένη παίρνει όλους τους επεξεργαστές ακόμα και με το αρχικό BIOS. Γιατί πολύ απλά αυτή η μητρική είναι το revision 2 (εξ ου και το "R2.0") και βγήκε όταν πλέον κυκλοφορούσαν όλοι οι επεξεργαστες socket 1150. Αν δεν κάνεις λάθος στο όνομα (αν π.χ. έχεις το revision 1 ενώ μας παρέθεσες το 2) τότε δεν έχεις πρόβλημα να βάλεις τον G1840.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου αυτό που έγραψες με βοήθησε πολύ (έχω το Version 2). Το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν βρίσκω πλέον τον επεξερηαστή G 1840. Βρήκα τον G 3470 o οποίος όμως δεν περιλαμβάνεται στην λίστα με συμβατούς επεξεργαστές για την μητρική μου. Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Καμιά ιδέα έστω και για μεταχειρισμένο επεξεργαστή .

Επεξ/σία από bhtae
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...