bobos73 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα. εχω μπει σε διαδικασια αναβαθμησης αλλα δεν ξερω τι μνημες να διαλεξω! η μητρικη (Asus Rog Strix B350-F Gaming) και ο cpu (ryzen 1600x).η ενφανιση δεν με ενδιαφερει παρα μονο η καλυτερη δυνατη λειτουργια του συστηματος. επισεις δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα, επομενος θα παω για 8gb. εχω ακουσει πως οσο πιο ψηλα χρονισμενες οι μνημες τοσο καλυτερα για τους ryzen.... ισχηει? υγ. οχ παιδια σορι μπερδευτικα και το εβαλα σε λαθως ενοτητα.... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από bobos73
DeathStalkerGR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Κατά την γνώμη μου, στις μνήμες DDR4 το σωστό τρίπτυχο είναι, budget , brand loyalty, και support. Δηλαδή. Πόσα λεφτά διαθέτεις, τι μάρκες RAM σου αρέσουν σε θέμα design ή απλά brand loyalty, και αν υποστηρίζεται η μνήμη με βαση το βιβλιαράκι της μητρικής (QVL=Qualified Vendor List). Αν πάρουμε υπόψιν ότι οι DDR4 ειναι γενικά πανάκριβες, επιλέγοντας αναμεσα σε 2400ΜΗΖ και 3000 ίσως δεν έχει νόημα να πας χαμηλότερα και να γλιτώσεις 5-10 ευρώ οπότε στοχεύεις στις 3000 σε τετοιες περιπτώτσεις. Από την αλλη αν πας DDR4 και 8GB είτε σε ενα module ή σε ενα ζευγάρι των 2, τότε θα δωσεις MINIMUM 95 ευρώ. Σε αυτή τη περίπτωση η καλύτερη συμβουλή είναι να διαβάσεις το QVL της κατασκευάστριας (ASUS) και να δεις τι μητρικές υποστηρίζει και να επιλέξεις απο εκεί. Θεωρώ τις Corsair LPX Vengeance στα 3.000 τις υποστηρίζει μια χαρα και ειναι τιμιοτατες value for money ram. Αυτά από εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα