meletis_m Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Στις 10/1/2018 στις 7:35 ΜΜ, mphxths είπε Corsa για μια ζωη ρε αλλα μετα το C το χαλασανε το σχημα Δεν εχω γνωμη για τα υπολοιπα αυτοκινητα..απλα εχουν περασει 2 κορσα απο τα χερια μου (corsa c) και γενικως ειναι αξιοπιστα αυτοκινητα με τις κλασικες βλαβες και φθορες που εχουν. Τιποτα τραγικο δηλ. Επισης να επισημανω οτι θελει λιγο προσοχη αν στο αυτοκινητο μπαινουν πολλα ατομα/βαλιτσες/a-c .Αρχιζει και ψιλοσερνεται..μιλαμε για 1.1-1.2 τονους +το προσθετο βαρος με 90 αλογα. Μην περιμενεις και πολλα σε τετοιες περιπτωσεις. Κατα τα αλλα καλωσηρθατε στην οικογενεια των corsa Είχα το Corsa C του 2004 οχι το twinport 1200cc Για την κατηγορία του μια χαρά ήταν. Απο προβλήματα μέχει τις 280.000 χλμ που το κράτησα έβγαλε : 1 βαλβιδα πίεσης λαδιου & 1 αντλία βενζίνης. Το αρνητικο ήταν οα τα C δέν είχαν καλό χειρόφρενο. Σε Corsa D που μπήκα σε γνωστο δεν μου άρεσε ποιότητα των πλαστικών , ήταν το Diesel, και το χαλάσαν γενικά το σχήμα του Corsa
mphxths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @meletis_m Μαλλον το ιδιο μοντελο ειχαμε ...εμενα οπως εγραψα μια κρεμαγιερα μου ειχε βγαλει και οταν το πουλησα γυρω στα 60χιλ χλμ , ειχε και ενα θεματακι με τις ταχυτητες..δεν εμπαινε η 1η ευκολα κλπ.Πταισμα. Πιο σημαντικο θεωρω ηταν οτι η εκδοση που ειχα ηταν πολυ βασικη σε φαση να λειπει το ABS και σε ακραιες ή υπο συγκεκριμενες συνθηκες οδηγησης να ειναι επικινδυνο. Το ειχα αγορασει καινουργιο εντωμεταξυ. Τωρα εχω παλι corsa c αλλα το GSI. Εχει ο,τι θελουν ολα τα C να εχουν ..και δεν τα εχουν...abs/traction control/cruise control/πισω δισκοφρενα (μεγαλη υποθεση)/ κλπ κλπ κλπ.Συν πολλες εξτρα βελτιωσεις.Το πηρα με 90χιλ χλμ..τωρα εχει 190χιλ χλμ..και απλα κανω τα σερβις του καθε χρονο χωρις να σκαει κατι τραγικο..απλες φυσιολογικες φθορες χρησης... Το μονο αρνητικο ειναι οτι η καταναλωση ειναι λιγο τσιμπημενη...λογικο επακολουθο. Αν εξαιρεσουμε τα corsa D gsi/opc θεωρω οτι το σχημα εχει χαλασει...γινανε ακομα πιο κουβαδακια..σιγουρα εχουν εξτρα και ανεσεις...αλλα και παλι..δεν με εντυπωσιαζουν ιδιαιτερα... Αν ειχα τα φραγκα παντως ενα corsa d opc θα το χτυπαγα..ετσι για να την εμπειρια ..να πω οτι ημουν στον πλανητη γη και το ειχα YΓ: τωρα που το σκεφτομαι μου χε σκασει και μενα αντλια βενζινης..ή τρομπα ηταν..δεν θυμαμαι..θυμαμαι τον μηχανικο να μου λεει για τις βενζινες..αρα δεν το λες και φθορα του αμαξιου..δικης του ευθυνης...πολλα λεφτα σε σερβις..πηγαινα σε αντιπροσωπεια συνεχως..τωρα τις εκοψα..εχουμε κριση Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από mphxths 1
meletis_m Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, mphxths είπε @meletis_m Μαλλον το ιδιο μοντελο ειχαμε ...εμενα οπως εγραψα μια κρεμαγιερα μου ειχε βγαλει και οταν το πουλησα γυρω στα 60χιλ χλμ , ειχε και ενα θεματακι με τις ταχυτητες..δεν εμπαινε η 1η ευκολα κλπ.Πταισμα. Πιο σημαντικο θεωρω ηταν οτι η εκδοση που ειχα ηταν πολυ βασικη σε φαση να λειπει το ABS και σε ακραιες ή υπο συγκεκριμενες συνθηκες οδηγησης να ειναι επικινδυνο. Το ειχα αγορασει καινουργιο εντωμεταξυ. Τωρα εχω παλι corsa c αλλα το GSI. Εχει ο,τι θελουν ολα τα C να εχουν ..και δεν τα εχουν...abs/traction control/cruise control/πισω δισκοφρενα (μεγαλη υποθεση)/ κλπ κλπ κλπ.Συν πολλες εξτρα βελτιωσεις.Το πηρα με 90χιλ χλμ..τωρα εχει 190χιλ χλμ..και απλα κανω τα σερβις του καθε χρονο χωρις να σκαει κατι τραγικο..απλες φυσιολογικες φθορες χρησης... Το μονο αρνητικο ειναι οτι η καταναλωση ειναι λιγο τσιμπημενη...λογικο επακολουθο. Αν εξαιρεσουμε τα corsa D gsi/opc θεωρω οτι το σχημα εχει χαλασει...γινανε ακομα πιο κουβαδακια..σιγουρα εχουν εξτρα και ανεσεις...αλλα και παλι..δεν με εντυπωσιαζουν ιδιαιτερα... Αν ειχα τα φραγκα παντως ενα corsa d opc θα το χτυπαγα..ετσι για να την εμπειρια ..να πω οτι ημουν στον πλανητη γη και το ειχα YΓ: τωρα που το σκεφτομαι μου χε σκασει και μενα αντλια βενζινης..ή τρομπα ηταν..δεν θυμαμαι..θυμαμαι τον μηχανικο να μου λεει για τις βενζινες..αρα δεν το λες και φθορα του αμαξιου..δικης του ευθυνης...πολλα λεφτα σε σερβις..πηγαινα σε αντιπροσωπεια συνεχως..τωρα τις εκοψα..εχουμε κριση Θα εννοείς το παλατζο ταχυτητων , και εμένα μέ είχε αφήσει στην μέση της Λ.Αθηνων , ήμουν τέρμα αριστερη λωρίδα. Σιγά-σιγά με 4η το εβγαλα δεξία.
mp123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δυο φορές σε κορσα μου έβγαλε air flow και ρυθμιστή του ρελαντί.χαλια αυτοκίνητα.ηταν το πρώτο και τελευταίο γερμανικό που πηρα.(εκτός του BMW e90 που είχα άλλη μπουρουχα αυτή). Ποτε πια γερμανικό αυτοκίνητο ούτε γαλλικό.καλυτερα φιατ παρά οπελ.
mphxths Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 @mp123 E ενταξει επειδη εσενα εβγαλε 2 φορες τα προαναφερθεντα προβληματα...λογικο ειναι το συμπερασμα οτι ειναι "χαλια αυτοκινητα". Εμενα που δεν μου εβγαλαν αυτα τα προβληματα?Τι να υποθεσω ?οτι ΔΕΝ ειναι "χαλια αυτοκινητα"? χαχα και καπως ετσι γεννιουνται στατιστικολογοι που την βραδια των εκλογων δεν πετυχαινουν τιποτα για τιποτα
mp123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Εχω και αλλά.κατι παράθυρα ηλεκτρικά που κόλλαγαν κάτι σπασίματα στο τελικό της εξάτμισης .αμα έχεις δώσει περίπου 1000 ευρώ για επισκευές για αμάξι 7 εστίας θα πεις καλο ειναι.ας ξαναπάρω οπελ.ικανοποιημενος έμεινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα