Προς το περιεχόμενο

Αμυχές σε Apple Watch Series 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, MarinaL είπε

Καλησπέρα . Αγόρασα κι εγώ ρολόι apple series 8 και το έχω τώρα 2 εβδομάδες και δυστυχώς δεν έβαλα προστασία γιατί δεν είχαν στο 45mm στο Πλαίσιο.  Ενώ το προσέχω πάρα πολύ δεν το έχω χτυπήσει πουθενά ούτε έχει πέσει κάτω, σήμερα είδα μία μικρή γρατζουνιά. Το έχω πάθει και στο ipad air ενώ δεν το χρησιμοποιούσα σχεδόν καθόλου. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να χαράζονται τόσο εύκολα . Μπορεί να φύγει ή να απαλύνει κάπως η γρατζουνιά αυτή; Ευχαριστώ

σε AW ultra αν και το προσεχω το γυαλι προστασιας που ειχα τοποθετησει εσπασε χωρις να καταλαβω πως...... οποτε ολλα ειναισχετικα οσο και αν το προστατευεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MarinaL είπε

Καλησπέρα . Αγόρασα κι εγώ ρολόι apple series 8 και το έχω τώρα 2 εβδομάδες και δυστυχώς δεν έβαλα προστασία γιατί δεν είχαν στο 45mm στο Πλαίσιο.  Ενώ το προσέχω πάρα πολύ δεν το έχω χτυπήσει πουθενά ούτε έχει πέσει κάτω, σήμερα είδα μία μικρή γρατζουνιά. Το έχω πάθει και στο ipad air ενώ δεν το χρησιμοποιούσα σχεδόν καθόλου. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να χαράζονται τόσο εύκολα . Μπορεί να φύγει ή να απαλύνει κάπως η γρατζουνιά αυτή; Ευχαριστώ

Δυστυχώς όχι. Εγώ προσωπικά μέχρι και το 7 του φορούσα τζαμάκι/θήκη κλπ αλλά πλέον δεν του φοράω. Το χαίρομαι περισσότερο, αλλά προσέχω πολύ. Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και δεν σε νοιάζει πως φαίνεται του πετάς μία θήκη/τζάμι και τέλος.

Επεξ/σία από M A T R I X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...