Zus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως περιγράφω στον τίτλο, παρέλαβα λίγο μετά τα Χριστούγεννα από φίλο που ήρθε Αμερική το ρολογάκι. Κανένα πρόβλημα όσον αφορά τη λειτουργικότητά του, αλλά το πρόβλημα είναι ότι χωρίς να το καταλάβω έχει αποκτήσει κάποιες αμυχές πιθανότατα πάνω στην ελαιοφοβική επίστρωσή του και επειδή είναι ολοκαίνουργιο μου έχει δημιουργήσει τρελό ξενέρωμα. Παρήγγειλα tempered glass εκ των υστέρων και το περιμένω, αλλά υποτίθεται ότι το γυαλί του δεν χαράσσεται εύκολα και εμπιστεύτηκα την Apple σε αυτό. Σαν κύρια λύση στο internet προτείνεται η χρήση οδοντόκρεμας για την απομάκρυνση των αμυχών, αλλά δεν παίζει να καταφύγω σε τέτοια γιατροσόφια. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια δοκιμασμένη λύση για ο συγκεκριμένο θέμα? Κάποια αλοιφή ας πούμε ή κάποιον τεχνίτη που παρέχει επαγγελματικές λύσεις στο ζήτημα? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από Zus
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Από τη στιγμή που έγιναν δεν θα μπορέσεις να κάνεις και πολλά πράγματα για να τις εξαφανίσεις! Γενικότερα είναι αρκετά ανθεκτικό το γυαλί αλλά στις καθημερινές του επαφές πάνω σε σκληρές επιφάνειες, αποκτά εύκολα σημαδάκια. Εγώ στο δικό μου series 3 δεν έχω τόσο έντονα σημάδια αλλά κόντρα στο φως βλέπω μερικά στα κυρτά άκρα πάνω/κάτω... Επίσης και το κάτω μέρος του πλεον δεν είναι κεραμικό όπως στο series 2 και το έχουν κάνει πλαστικό εκεί που είναι οι αισθητήρες με αποτέλεσμα να είναι πιο ευαίσθητο (εκτός αν έχεις την LTE version στην οποία παραμένει κεραμικό).
kostasrodos29 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μπορείς να παραγγείλεις αυτό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω. Εγώ ενάμιση χρόνο που το έχω δεν έχω καμία γρατζουνιά . Αλλά του φοράω μόνιμα καπάκι έτσι ώστε να προστατεύεται .
Zus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/10/2018 στις 8:00 ΜΜ, kostasrodos29 είπε Μπορείς να παραγγείλεις αυτό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω. Εγώ ενάμιση χρόνο που το έχω δεν έχω καμία γρατζουνιά . Αλλά του φοράω μόνιμα καπάκι έτσι ώστε να προστατεύεται . Μπορείς να μου πεις ποιο καπάκι του φοράς, γιατί αγόρασα ένα με 12€ και το πέταξα σήμερα, μετά την κολύμβηση. Πήρε νερό μέσα, το έβγαλα για να βγάλω το νερό και δεν ξανακόλλησε ποτέ. 12€ στα σκουπίδια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Χαρείτε βρε τις συσκευές και μην τις κουκουλωνετε με απαίσια καπάκια και θήκες! Ρολόι είναι και θα αποκτήσει και σημάδια με τον καιρό. 1
kostasrodos29 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, Zus είπε Μπορείς να μου πεις ποιο καπάκι του φοράς, γιατί αγόρασα ένα με 12€ και το πέταξα σήμερα, μετά την κολύμβηση. Πήρε νερό μέσα, το έβγαλα για να βγάλω το νερό και δεν ξανακόλλησε ποτέ. 12€ στα σκουπίδια. 1. 2 3. 4. Σου έβαλα μερικά να κοιτάξεις να διαλέξεις τζάμι αν θες για προστασία ή καπάκι . 14 ώρες πριν, billdanos είπε Χαρείτε βρε τις συσκευές και μην τις κουκουλωνετε με απαίσια καπάκια και θήκες! Ρολόι είναι και θα αποκτήσει και σημάδια με τον καιρό. Είναι ότι με το να μην έχω τίποτα δεν γλιτώνω ακούσια χτυπήματα πχ στην δουλειά έχει ράφια ντέξιον και καμιά φορά περνάω και χτυπάω πάνω εκεί το χέρι μου αν δεν είχα καπάκι φαντάζεσαι πως θα είχε γίνει . Γι αυτό και λέω πάντα όλα είναι ανάλογα με το τι δουλειά κάνουμε αν κάνεις γραφείο ούτε θήκη δεν χρειάζεσαι για το κινητό σου πχ .
Zus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, kostasrodos29 είπε 1. 2 3. 4. Σου έβαλα μερικά να κοιτάξεις να διαλέξεις τζάμι αν θες για προστασία ή καπάκι . Είναι ότι με το να μην έχω τίποτα δεν γλιτώνω ακούσια χτυπήματα πχ στην δουλειά έχει ράφια ντέξιον και καμιά φορά περνάω και χτυπάω πάνω εκεί το χέρι μου αν δεν είχα καπάκι φαντάζεσαι πως θα είχε γίνει . Γι αυτό και λέω πάντα όλα είναι ανάλογα με το τι δουλειά κάνουμε αν κάνεις γραφείο ούτε θήκη δεν χρειάζεσαι για το κινητό σου πχ . Κώστα σε ευχαριστώ για τον κόπο σου αλλά δεν ανοίγει κανένα link από όσα παρέθεσες
Zus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, billdanos είπε Χαρείτε βρε τις συσκευές και μην τις κουκουλωνετε με απαίσια καπάκια και θήκες! Ρολόι είναι και θα αποκτήσει και σημάδια με τον καιρό. Το θέμα είναι ότι όταν κάποια στιγμή αποφασίσεις να το πουλήσεις για να πάρεις το επόμενο, ο υποψήφιος αγοραστής για κάθε σημάδι θα προσπαθεί να σου κόψει και πενηντάρικο Εξάλλου ένα διακριτικό καπάκι δεν είναι τόσο θέμα
kostasrodos29 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Zus είπε Κώστα σε ευχαριστώ για τον κόπο σου αλλά δεν ανοίγει κανένα link από όσα παρέθεσες Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί κάτσε να ξανά ανεβάσω . Για ξανά δες και πες μου εμένα ανοίγουν. Εγώ δεν μπορώ να έχει σημάδια καθόλου τρελαίνομαι για αυτό και του φοράω προστασία πάντα . 1. 2. 3. 4. 5.
Zus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/13/2018 στις 8:36 ΜΜ, billdanos είπε Χαρείτε βρε τις συσκευές και μην τις κουκουλωνετε με απαίσια καπάκια και θήκες! Ρολόι είναι και θα αποκτήσει και σημάδια με τον καιρό. Το κοιτάζω καλύτερα σήμερα, έχει αποκτήσει κι άλλες χαμηλά στην οθόνη. Η επίστρωσή του δεν θα έπρεπε να λέγεται ελαιοφοβική, αλλά γρατσουνελκυστική. Αν συνεχίσω χωρίς καπάκι, σε μία με δύο εβδομάδες δεν θα βλέπω τις ενδείξεις του ρολογιού στο φως της ημέρας από τις γρατσουνιές. Τρελή απογοήτευση, δεν περίμενα τέτοιο χάλι σε προϊόν της Apple... Και επαναλαμβάνω το προσέχω σαν τα μάτια μου, που να μην το πρόσεχα κιόλας... Όπως τα λέει ο τύπος είναι, μακάρι να μπορούσα και εγώ να πάρω refund... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Zus
kostasrodos29 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Zus είπε Το κοιτάζω καλύτερα σήμερα, έχει αποκτήσει κι άλλες χαμηλά στην οθόνη. Η επίστρωσή του δεν θα έπρεπε να λέγεται ελαιοφοβική, αλλά γρατσουνελκυστική. Αν συνεχίσω χωρίς καπάκι, σε μία με δύο εβδομάδες δεν θα βλέπω τις ενδείξεις του ρολογιού στο φως της ημέρας από τις γρατσουνιές. Τρελή απογοήτευση, δεν περίμενα τέτοιο χάλι σε προϊόν της Apple... Και επαναλαμβάνω το προσέχω σαν τα μάτια μου, που να μην το πρόσεχα κιόλας... Όπως τα λέει ο τύπος είναι, μακάρι να μπορούσα και εγώ να πάρω refund... Δεν μπορώ να καταλάβω πως έφτασες να το έχεις έτσι σε τόσο λίγο καιρό παρόλο που δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις . Εγώ το 1 χρόνο και κάτι και δεν έχω κανένα σημάδι . Βέβαια προσπαθώ να το προστατεύω όταν έχω δουλειές να κάνω ή προπόνηση γυμναστήριο για να μην το χτυπήσω κάπου και είμαι κομπλέ .
Zus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δεν το έχω χτυπήσει πουθενά. Ζήτημα να έχει βρει 1-2 φορές σε γραφείο όταν ας πούμε σκύβω για να βάλω/βγάλω κάποια πρίζα να φορτίσει, αλλά είναι αστείο ρολόι να αποκτά γρατζουνιές σε κάθε ανεπαίσθητη επαφή με λείες μάλιστα επιφάνειες... Δουλειά γραφείου κάνω και τις πρώτες γρατσουνιές τις είδα σε διακοπές. Κοινώς δεν είναι κάτι που κάνω εγώ, αλλά κάτι που κάνει το ρολόι. Αν διαβάσεις εδώ, θα δεις ότι δεν είμαι ο μόνος. Μετανιώνω που πίστεψα την Apple και δεν το πλάκωσα εξαρχής στις ζελατίνες και στα καπάκια, αλλά τώρα είναι αργά.
kostasrodos29 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Zus είπε Δεν το έχω χτυπήσει πουθενά. Ζήτημα να έχει βρει 1-2 φορές σε γραφείο όταν ας πούμε σκύβω για να βάλω/βγάλω κάποια πρίζα να φορτίσει, αλλά είναι αστείο ρολόι να αποκτά γρατζουνιές σε κάθε ανεπαίσθητη επαφή με λείες μάλιστα επιφάνειες... Δουλειά γραφείου κάνω και τις πρώτες γρατσουνιές τις είδα σε διακοπές. Κοινώς δεν είναι κάτι που κάνω εγώ, αλλά κάτι που κάνει το ρολόι. Αν διαβάσεις εδώ, θα δεις ότι δεν είμαι ο μόνος. Μετανιώνω που πίστεψα την Apple και δεν το πλάκωσα εξαρχής στις ζελατίνες και στα καπάκια, αλλά τώρα είναι αργά. Τώρα οι λύσεις είναι ή παραγγέλνεις την αλοιφή και βλέπεις πως έχει το πράγμα αν μειώθηκαν οι γρατζουνιές ή το αφήνεις ως έχει και το πουλάς και τελειώνεις γιατί αλίμονο να καθόμαστε και να χαλιόμαστε για ένα ρολόι . Τα αγοράζουμε για να μας κάνουν χαρούμενους και να μας κάνουν την ζωή ποιο εύκολη .
Zus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, kostasrodos29 είπε Τώρα οι λύσεις είναι ή παραγγέλνεις την αλοιφή και βλέπεις πως έχει το πράγμα αν μειώθηκαν οι γρατζουνιές ή το αφήνεις ως έχει και το πουλάς και τελειώνεις γιατί αλίμονο να καθόμαστε και να χαλιόμαστε για ένα ρολόι . Τα αγοράζουμε για να μας κάνουν χαρούμενους και να μας κάνουν την ζωή ποιο εύκολη . Να την παραγγείλω την αλοιφή, δεν έχω θέμα, αλλά διαβάζω γενικά ότι αλοιφές και ρέστα κάνουν ζημιά στην ελαιοφοβική επίστρωση και μπορεί εν τέλει να καταφέρεις να γλυτώσεις από τις γρατσουνιές με αντάλλαγμα μία θαμπάδα στο κρύσταλλο που δεν φεύγει με τίποτα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή. Τώρα, να το πουλήσω, όποιος ενδιαφερθεί να το αγοράσει θα παζαρεύει μέχρι θανάτου για τις γρατσουνιές. Δεν παίζει να μπω σε τέτοια διαδικασία, απλά θα του βάλω ένα καπάκι, να μην βλέπω τις γρατσουνιές τουλάχιστον ή απλά θα τις συνηθίσω με τον καιρό και θα το καταπιώ το ποτήριον τούτο, αλλά όποιος το βλέπει (και είναι αρκετοί στις παρέες μου) ξενερώνει με τις γρατσουνιές και ενώ όλοι στην αρχή ψηνόντουσαν, τώρα όπισθεν ολοταχώς.
MarinaL Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα . Αγόρασα κι εγώ ρολόι apple series 8 και το έχω τώρα 2 εβδομάδες και δυστυχώς δεν έβαλα προστασία γιατί δεν είχαν στο 45mm στο Πλαίσιο. Ενώ το προσέχω πάρα πολύ δεν το έχω χτυπήσει πουθενά ούτε έχει πέσει κάτω, σήμερα είδα μία μικρή γρατζουνιά. Το έχω πάθει και στο ipad air ενώ δεν το χρησιμοποιούσα σχεδόν καθόλου. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να χαράζονται τόσο εύκολα . Μπορεί να φύγει ή να απαλύνει κάπως η γρατζουνιά αυτή; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα