Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι ότι πιο εύκολο έχω δει όπως αλλά μηχανήματα που με 2 βίδες εφτανες στην ραμ αλλά παραπάνω από μια ώρα δουλειά δεν Εχει. Όταν έφτιαχνα το δικό μου ωστόσο με δυσκολεψε το πληκτρολόγιο που εδώ ευτυχώς δεν το βγάζει. Μια αναβάθμιση σε 256ssd και 8ρα ραμ θέλει γύρω στα 220 ευρώ και αν πουλήσεις τον έξτρα hdd και την ραμ φτάνει γύρω στα +140 συνολικά δηλαδή 600 ευρώ. Μηχανηματαρα αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο ενώ βρίσκεις παρόμοια μηχανήματα σε τέτοια τιμή όπως αυτό 

https://www.skroutz.gr/s/12686685/HP-250-G6-i5-7200U-8GB-256GB-FHD-No-OS.html

Να μην παρεξηγηθώ η προσφορά είναι μια χαρά 1tb και full HD με τέτοιο επεξεργαστή δεν βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά. Την πιθανή αναβάθμιση σχολιάζω. 

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Αισχρές τακτικές μάρκετινγκ, αυτό το μαγαζί εφήυρε τις "τιμές Παρασκευής". Με λάθος τιμές πολύ συχνά για να μαζεύει email και δεδομένα και μετά μαζικά άκυρα λόγω "'λάθος τιμών".

Εκτός θέματος είναι και δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω.

Αν το λες για το θεμα των λαθος τιμων για τα μειλ τοτε οκ,αλλα εχω πολλες αγορες απο εκει και επιστροφη με εγγυηση και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Για κομπλε συστηματα μονο απο εκει και msystem αγοραζω συγκεκριμενα.

Οφτοπικ μεν αυτα,αλλα εγω το θεωρω απο τα λιγα αξιολογα καταστηματα.

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ.

Αν έχετε παραπάνω γνώμες, το παίρνω πίσω. Οι μόνες προσωπικές εμπειρίες ήταν αυτές που ανέφερα, όποτε τα είπα μονόπλευρα.

Δημοσ.

παιδια το συγκεκριμενο λαπτοπ το πηρα στην αδερφη μου απο Public προ 2 μηνων με -20% με καρτα eurobank αν θυμαμαι καλα.

καλο μηχανημα αλλα λιγο ''αργο'' στο ανοιγμα κτλ.

μηπως πρεπει να βαλουμε ram και ssd οπωσδηποτε? αν ναι ριξτε καμια προταση τι να παρουμε, ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...