Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι εκανα.. και οπος πηγα να επιλεξω την αναβαθμιση μου μαυρισε η οθονη. αν κλεισω το pc θα εχω θεμα ?? και να ξανα προσπαθησω??

Δημοσ.

Με το bios δεν θα διαβάζει τις μνήμες. Λογικά κάποιο πινάκι είναι στραβό εκτός αν διαβάζει ΑΛΛΕΣ μνήμες στο ΙΔΙΟ σλοτ που δεν διαβάζει τις πρώτες.

Δημοσ.

Μισό λεπτό ρε συ. Έγραψες πιο πριν ότι δεν διαβάζει τις μνήμες. Ξαφνικά έγινε αυτό ή πρόσθεσες επιπλέον μνήμη? Είχες μία μνήμη και αγόρασες άλλη μία?

Δημοσ.

και γιαυτό τι κάνω ?? :( ναι το πρώτο είναι κενό γιατί μου ανοιγόκλεινε ο υπολογιστής και έχω βάλει της ραμ στα άλλα 3 σλοτ. 
και μου εντοπίζει μόνο το δεύτερο (απ την σειρά) 

όχι.. είχα 3 πάνω (μια 4 gb στο 2 σλοτ και άλλες 2 2gb η κάθε μια) είχα ένα πρόβλημα ποιο παλιά και δεν μου διάβαζε το 2ρο σλοτ (απ την σειρά όχι αριθμημένα της μητρικής) και μετά μου εντόπιζε μόνο το 2ρο σλοτ που δεν μου έβρισκε παλιά και νόμιζα ότι είχε καεί... και γιαυτό Θέλω να κάνω update στα bios

Δημοσ.

Έχοντας κλειστόν τον υπολογιστή εννοείται βγάζεις την 4αρα και μία 2αρα. Την 2η 2αρα την βάζεις στον 1ο σλοτ. Κοίτα μόνο να κουμπώσει καλά. Να ακούσεις κλικ και από τις δύο πλευρές. Επίσης πρόσεξε από ποια μεριά την βάζεις. Δεν μπαίνει από όποια πλευρά θέλεις. Θα το καταλάβεις. Δεν είναι δύσκολο. Μόλις την βάλεις προσπάθησε πάλι να κάνεις το update.

Δημοσ.

μόλις έκανα update στα bios μέσω F6 άλλα και πάλη μου εντοπίζει το A2 σλοτ :( ενώ ποιο παλιά νόμιζα ότι μου είχε καεί... αν βάλω μια ραμ στο πρώτο σλοτ (Α1) κάνει συνέχεια επανεκκίνηση και δεν δείχνει τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνει επανεκκίνηση με μία μνήμη επάνω (στο 1ο σλοτ) ή έχοντας και τις 3 μαζί?
Τελικά το έκανες το update? Πως το έκανες? Έχοντας μία μνήμη επάνω?

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

ναι με το update comple !! 

είτε με μια είτε με όλες αν είναι στο πρώτο σλοτ (Α1) στο 3 - 4 (Β1-Β2) σλοτ αν βάλω μόνο της ραμ δεν δείχνει τίποτα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, chriz13 είπε

ναι με το update comple !! 

είτε με μια είτε με όλες αν είναι στο πρώτο σλοτ (Α1) στο 3 - 4 (Β1-Β2) σλοτ αν βάλω μόνο της ραμ δεν δείχνει τίποτα...

Δεν σε καταλαβαίνω. Τα γράφεις μπερδεμένα. Λοιπόν. Συμπλήρωσε το παρακάτω βάζοντας δίπλα στα Α1 κλπ τις μνήμες έτσι ώστε να μου δείξεις ποιος συνδυασμός δημιουργεί επανεκκινήσεις.

Α1:
Α2:

Β1:
Β2:

Άρα όπως κατάλαβες το update δεν έλεισε το πρόβλημα. Άρα είτε κάποιο σλοτ έχει πρόβλημα, είτε κάποια μνήμη είτε κάποιος συνδυασμός μεταξύ των μνημών. Δεν μου απάντησες όπως με ποια μνήμη ή μνήμες και σε ποιο ή ποια σλοτ κατάφερες και έκανες το update.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Α1:  Οποια ραμ να βαλω κανει επανεκκινηση
Α2: δουλεβουν ολες 

Β1: δεν της εντοπιζει
Β2: δεν της εντοπιζει.. 

και παλια το ειχα :

Α1: 4 gb
Α2:

Β1: 2gb 
Β2: 2gb

αλλα ξαφνικα μου εσβησε και μου δουλευε μονο το Α2

Δημοσ.

τωρα τα εβαλα οπος παλια 

Α2:

αλλα ολα νεκρα. και η οθονη. αλλα δεν κανει επανεκκινηση

Δημοσ.

Πρώτα απ όλα σύμφωνα με το manual ένα ζευγάρι μνημών μπαίνει στα Α1-Β1 ή στα Α2-Β2 και όχι στα Α1-Α2 ή Β1-Β2. Πάει αυτό.

Τώρα θα κάνεις τις παρακάτω δοκιμές όταν βρεις χρόνο και δεν βαρεθείς. 

1) Θα βγάλεις εντελώς την 4αρα και θα βάλεις τις άλλες δύο στα Α2-Β2. Κάνει επανεκκίνηση?
2) Θα βγάλεις εντελώς την 4αρα και θα βάλεις τις άλλες δύο στα Α1-Β1. Κάνει επανεκκίνηση?
3) Θα δοκιμάσεις στο Α1 όλες τις μνήμες μία κάθε φορά. τα υπόλοιπα σλοτ θα είναι κενά
4) Θα επαναλάβεις το 3) και για τα υπόλοιπα σλοτ

Δηλ. με λίγα λόγια να δοκιμάσεις όλες τις μνήμες αλλά μόνο μία μνήμη κάθε φορά και όχι και τις 3 μαζί σε όλα τα σλοτ. Με την ησυχία σου. Take a time.

Μου απαντάς στα 1), 2). 3) και 4) αναλυτικότατα.

Προσοχή να κουμπώνουν σωστά οι μνήμες. Να ακούς κλικ και από τις δύο πλευρές.

2 λεπτά πριν, chriz13 είπε

τωρα τα εβαλα οπος παλια 

Α2:

αλλα ολα νεκρα. και η οθονη. αλλα δεν κανει επανεκκινηση

Ναι αλλά αυτός ο συνδυασμός στα σλοτ δεν είναι σωστός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...