GBorb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δεν την παλευω αλλο με το laptop Acer travelmate 5470. Στα καλα καθουμενα και χωρις λογο κανει restart. Εχω αλλαξει μνημες. Σκληρο δισκο. Φορτιστη. Εχω καθαρισει μητρικη και εχω αλλαξει παστα (θερμοκρασιες οκ) Μπορει ολη μερα να μην κανει ουτε ενα restart και την επομενη να μην μπορω να δουλεψω καθολου. Υπαρχει bios που μπορω να αναβαθμισω αλλα φοβαμαι μην κανει restart κατα την διαδικασια. Εχω απενεργοποιησει οτι συσκευη μπορεσα απο το bios και δεν εχω συνδεδεμενο τιποτα αλλο πανω του. Καμια ιδεα κανεις?
GBorb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δεν νομιζω οτι φταιει το λειτουργικο γιατι μετα απο δοκιμες ειδα οτι το κανει καμια φορα οταν βρισκομαι στο bios.
GBorb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Και εγω αυτο φοβαμαι. Με προβληματιζει πολυ το οτι καποιες μερες δουλευει χωρις προβλημα. Σημερα πηρα το ρισκο και εκανα bios update. Μαλιστα δεν ηθελε να γινει γιατι δεν εχω πανω μπαταρια και το εκανα απο dos αφου πρωτα διεγραψα τις γραμμες απο τον κωδικα ωστε να μην κανει check για μπαταρια. Ευτυχως πηγαν ολα καλα. Αντε να δουμε θα ξανακανει restart χωρις λογο?
Drop_Dead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Και Εμένα στο HP μου με amd a10 μου κάνει restart όποτε να ναι. Με άτομα που έχουν το ίδιο λαπτοπ (είναι το λευκό της hp με a10 και amd γραφικά που είχε βγει φτηνά και το πήραν όλοι) κάνει και σε αυτούς στο ξαφνικό restart και πιστεύουμε ότι φταίει το Windows 10 fall update αλλα δεν ειχα χρόνο να το ψάξω παραπάνω.
GBorb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Σε μενα το κανει και οταν ειμαι στο bios. Αρα δεν φταιει το λειτουργικο. Χτες παρατηρησα οτι δεν φορτιζει και η μπαταρια ενω πριν ηταν οκ. Μαλλον το βισμα του ρευματος κανει την μαλακια. Θα το δω αυριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα