Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια κονσολα πολυ παλιά τέλη '70 αρχές '80 η οποία λέγετε soundic mpt-03 ή αλλιώς Arcadia 2001 πριν από περίπου 20 χρόνια μου την έφερε ο πατέρας μου για να δοκιμάσουμε αν παίζει ακόμα και όντως εκείνη την εποχή έπαιζε...μετά την σηκώσαμε τωρα που την ξαναέβαλα σε λειτουργια ανοιγει κανονικα πέρνει ρευμα (led ktl λειτουργουν)...αλλά μου εμφανίζει στην οθόνη αυτες τις γραμμές...κάνω ανενέωση(cleaR) το κλεινω το ξαναανοίγω τίποτα..παρακάτω έχω βάλει φωτο από το εσωτερικο του μπορεί καποιος να μου πει τη φταίει να με βοηθήσει...μπορω να δω και με πολύμετρο αλλά τη πρέπει να κοιτάξω και πως θα ρυθμισω το πολύμετρο για να ελέγξω (αν είναι κάποιο τσιπάκι,αντισταση κτλ.) 

Θελώ κάποιος να με πει σε ποια θέση θα βάλω το πολύμετρο για να μετρησω τα διάφορα κυκλώματα(πυκνωτές,αντιστάσης κτλ.) επίσης κοιταξα για ψυχρες κολησεις ολα καλα..καποιο τσπακι μου φαινετε ειναι..και πως το βλέπω με το πολύμετρο δεν γνωρίζω.

Α και κάτι τελευταίο για το νέα εμφανιση του site Μεγια!...(πολύ ασπρίλαB) όμως και λείπη αυτό το βελάκι που ήταν δίπλα στο θέμα που πατουσες στα γρηγορα και το έβλεπες επλίζω να το ξαναβάλετε είναι μεγάλη ευκολία.

Το πρόβλημα που μου εμφανίζει

Το εσωτερικό του 1 2

Επεξ/σία από atrwtos
  • Like 1
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Το Soundic MPT-03 ήταν ένας από τους αρκετούς κλώνους του "emerson arcadia 2001" που κυκλοφόρησε στην Γερμανική αγορά το 1979

Αν το έχεις ακόμα απλά ψέκασε με σπρέι καθαρισμού επαφών την κασέτα και την υποδοχή ώστε η κασέτα να μπει πιο εύκολα στην υποδοχή

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iliasazg είπε

Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Το Soundic MPT-03 ήταν ένας από τους αρκετούς κλώνους του "emerson arcadia 2001" που κυκλοφόρησε στην Γερμανική αγορά το 1979

Αν το έχεις ακόμα απλά ψέκασε με σπρέι καθαρισμού επαφών την κασέτα και την υποδοχή ώστε η κασέτα να μπει πιο εύκολα στην υποδοχή

Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...