d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, hitman69 είπε Η μεταβαση στη νεα γενια TV 4K IPS τους πεφτει ακριβη προς το παρων οποτε πρεπει να σπρωξουν το υπαρχον υλικο. Απο το 2019 θα αλλαξουν σιγα σιγα οι ισορροπιες... Για τηλεοραση στο σαλονι αυτη τη στιγμη πας σε 55αρα, 65αρα OLED απο 1.500 ευρω που ξεκινανε αλλιως σε κατω απο 1000αρικο πας σε VA Samsung που εχουν και χαμηλα input lags, καλα responces, 4.4.4, αλλα και σωστα sub pixels. Για αυτο ακριβως εγραψα και το υστερογραφο. Σε τηλεορασεις αναλογου κοστους. Ναι δεν διαφωνω για κατω απο χιλιαρικο αυτα τα πανελ ειναι μονοδρομος ουσιαστικα για τηλεοραση και γενικοτερη ψυχαγωγια.
Rebel21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Ολες οι τεχνολογιες εχουν θεματα μην καθισουμε τωρα να εξιστορησουμε τι διαβαζουμε στα φορα για ολες τις σειρες και τι εχουμε αναγκαστει να καταπινουμε αμασητο τοσα χρονια γιατι δεν υπηρχε ρεαλιστικη εναλλακτικη.. Δεν συζηταω καν για τα εγγενη θεματα της τεχνολογιας αυτης που ξαφνικα πρεπει να τα δεχθουμε επειδη υπαρχουν στην αγορα χρονια και τα εχουμε συνηθισει; Καποιοι απο εμας για αυτους ακριβως τους λογους δεν θελαμε να ξαναπαμε σε τετοια πανελ και να αλλαξουμε εντελως φιλοσοφια πηγαινοντας σε OLED. Η οποια OLED σε HDR peak brightness ειναι ακρως εντυπωσιακη για την γενικοτερη φωτεινοτητα των πανελ της.Επισης οταν πληρωνω αδρα μια τηλεοραση απαιτω να εχει ολα τα συγχρονα HDR προτυπα που μπορει να εχει εκεινη την στιγμη. Ειναι απαραδεκτο για τηλεορασεις πανω απο 1000 ευρω να μην υποστηριζουν Dolby Vision γιατι δεν θελουν να πληρωσουν καποιες εταιρειες. Αλλο το πονταρω σε HDR10+ και αλλο δεν βαζω κατι που εχει παρα πολλες πιθανοτητες να επικρατησει. Ειναι καθαρα θεμα επιλογων με το τι ειμαστε διατεθειμενοι να ζησουμε με τα πανελ μας. Για εμενα πραγματικη διαφορα κανουν μονο τα OLED panel ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ, και δοξα τω Θεο εχω δει αρκετες high end συγχρονες τηλεορασεις απο κοντα για να εχω σχηματισει αποψη. Τελος προσωπικα προτιμω να ζησω με στατιστικες πιθανοτητες θεματων παρα με αλυτα εγγενη χρονια και δεδομενα θεματα υπαρχουσων τεχνολογιων. Παντα σε συναρτηση με αυτο που βλεπω μπροστα μου και ποσο με ικανοποιει αυτο που βλεπω. Ηρεμία αγαπητέ κανένας δεν έχει δικαιώματα να κρίνει την επιλογή του άλλου. Πέρσι ήσουν εσύ του χρόνου μπορεί να είμαι εγώ. Το πότε θεωρεί κάποιος ότι είναι η σωστή στιγμή να κάνει την μετάβαση σε oled το καθορίζει ο ίδιος. Με τα τωρινά δεδομένα όλοι όσοι ασχολούνται με τηλεοράσεις αργά η γρήγορα θα πάμε σε oled εκτός απροόπτου (Micro led η κάτι άλλο). Προσωπικά δεν θεωρώ την τεχνολογία έτοιμη. Ίσως η σειρά 7 να μου αλλάξει γνώμη(Την 6 την έχω δουλέψει) . Θα δούμε. Όσων αφορά το dolby vision πλέον χάνει έδαφος αφού το free licence hdr10+ με την προσθήκη dynamic metadata πλέον δεν έχει κάτι να ζηλέψει από το dolby. Ήδη έχει την υποστήριξη από samsung, panasonic, Philips amazon και πολύ πιθανό είναι να ακολουθήσει και η Sony, netflix. Απαράδεκτο είναι να πουλάει η lg τα γνωστά σκουπίδια led της με 1000:1 αντίθεση, 400 nits και 3k panel ως dolby vision τηλεοράσεις(sj810) και όχι ότι οι εταιρείες που προτιμούν να ακολουθήσουν ένα ελεύθερο πρότυπο hdr. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από Rebel21
Rebel21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, k_dinos είπε Εγώ πάντως με την περσινή Β6V δεν έχω κανένα παράπονο! Το μόνο που έχω εντοπίσει είναι όταν αφήνω για πολύ ώρα να παίζει το MAD μουσική και μετά βάλω να παίξω κανένα παιχνίδι στο ΧΒΟΧ, στη loading screen κάποιου παιχνιδιού , μπορεί να εμφανίζεται αμυδρά το λογότυπο του MAD. (στην ουσία είναι το έντονο κίτρινο χρώμα που κάνει τη ζημιά). Αυτό όμως εξαφανίζεται. Επίσης , η τηλεόραση είναι προγραμματισμένη να κάνει μία στο τόσο "καθαρισμό" της εικόνας (παίρνει κανένα 2ωρο περίπου) και έχεις την επιλογή να το κάνεις και μόνος σου Image retention φίλε μου. Εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να αντέξω την b6 μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το loading screen του fifa 17. Έμενε χωρίς υπερβολή σχεδόν ένα λεπτό αποτυπωμένο στην οθόνη, browsers κλπ ούτε για αστείο. Γενικά να έχεις τον νου σου στα logo τα φαινόμενα burn in αυξάνονται σταδιακά στην σειρά 6.Να προσέχεις το κίτρινο και το πορτοκαλί κυρίως. Η lg δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε περίπτωση burn in.
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Rebel21 είπε Ηρεμία αγαπητέ κανένας δεν έχει δικαιώματα να κρίνει την επιλογή του άλλου. Πέρσι ήσουν εσύ του χρόνου μπορεί να είμαι εγώ. Το πότε θεωρεί κάποιος ότι είναι η σωστή στιγμή να κάνει την μετάβαση σε oled το καθορίζει ο ίδιος. Με τα τωρινά δεδομένα όλοι όσοι ασχολούνται με τηλεοράσεις αργά η γρήγορα θα πάμε σε oled εκτός απροόπτου (Micro led η κάτι άλλο). Προσωπικά δεν θεωρώ την τεχνολογία έτοιμη. Ίσως η σειρά 7 να μου αλλάξει γνώμη(Την 6 την έχω δουλέψει) . Θα δούμε. Όσων αφορά το dolby vision πλέον χάνει έδαφος αφού το free licence hdr10+ με την προσθήκη dynamic metadata πλέον δεν έχει κάτι να ζηλέψει από το dolby. Ήδη έχει την υποστήριξη από samsung, panasonic, Philips amazon και πολύ πιθανό είναι να ακολουθήσει και η Sony, netflix. Απαράδεκτο είναι να πουλάει η lg τα γνωστά σκουπίδια led της με 1000:1 αντίθεση, 400 nits και 3k panel ως dolby vision τηλεοράσεις(sj810) και όχι ότι οι εταιρείες προτιμούν να ακολουθήσουν ένα ελεύθερο πρότυπο hdr. Δεν καταλαβαινω το "ηρεμια αγαπητε" ουτε σε εντονο υφος μιλησα ουτε προετρεψα κανενα να αγορασει OLED σημερα ντε και καλα. Αντιθετως μαλιστα ειπα οτι οσο περιμενεις ολο και κατι καλυτερο θα βγει και ισως αυριο να υπαρχει καλυτερη τεχνολογια απο τις OLED και πιο συμφερουσα. Και οτι καποιος αλλος μπορει να θεωρει οτι δεν αξιζει να μεταβει σε αυτη την τεχνολογια. Πιθανοτατα δεν εγινε οσο κατανοητος θα ηθελα αλλα λιγο ρολο παιζει στην προκειμενη ας μην σταθουμε σε αυτο. Τωρα οσο αφορα τα προτυπα μιλησα για τα σημερινα δεδομενα αγοραζοντας σημερα TV. Καποιος λοιπον που πληρωνει σημερα τα ιδια ή αναλογα λεφτα με εμενα καλο θα ηταν να ειχε και dolby vision ή κανω λαθος; Μελλοντικα οταν θα ξεκαθαρισει η κατασταση και θα εχουμε οπως πολυ σωστα αναφερεις και την προσθηκη πραγματικων dynamic metadata και ρεαλιστικοτερο και πραγματικο δυναμικο ευρος θα δουμε. Η Samsung για εμενα τα τελευταια χρονια στις τηλεορασεις εχει μεινει πισω για τα δικα μου δεδομενα, ακομη και σε OLED να μην πηγαινα σιγουρα θα επελεγα την λυση της Sony ή της Panasonic για τετοια πανελ. Οσο και να μου ειναι αρεστη σαν εταιρεια και να την θαυμαζω για το τεχνολογικο της υποβαθρο, τοσο δεν μπορω να αναγνωρισω οτι στις τηλεορασεις αποτελει τριτη ή τεταρτη επιλογη για εμενα προσωπικα. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από d4ydr33m3r
k_dinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, Rebel21 είπε Image retention φίλε μου. Εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να αντέξω την b6 μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το loading screen του fifa 17. Έμενε χωρίς υπερβολή σχεδόν ένα λεπτό αποτυπωμένο στην οθόνη, browsers κλπ ούτε για αστείο. Γενικά να έχεις τον νου σου στα logo τα φαινόμενα burn in αυξάνονται σταδιακά στην σειρά 6.Να προσέχεις το κίτρινο και το πορτοκαλί κυρίως. Η lg δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε περίπτωση burn in. Καλού κακού είχα πάρει την έξτρα εγγύηση του κωτσόβολου για 5 χρόνια συνολικά που υποτίθεται καλύπτει τα πάντα. Μακάρι να μην χρειαστεί να το μάθω..
Rebel21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Δεν καταλαβαινω το "ηρεμια αγαπητε" ουτε σε εντονο υφος μιλησα ουτε προετρεψα κανενα να αγορασει OLED σημερα ντε και καλα. Αντιθετως μαλιστα ειπα οτι οσο περιμενεις ολο και κατι καλυτερο θα βγει και ισως αυριο να υπαρχει καλυτερη τεχνολογια απο τις OLED και πιο συμφερουσα. Και οτι καποιος αλλος μπορει να θεωρει οτι δεν αξιζει να μεταβει σε αυτη την τεχνολογια. Πιθανοτατα δεν εγινε οσο κατανοητος θα ηθελα αλλα λιγο ρολο παιζει στην προκειμενη ας μην σταθουμε σε αυτο. Τωρα οσο αφορα τα προτυπα μιλησα για τα σημερινα δεδομενα αγοραζοντας σημερα TV. Καποιος λοιπον που πληρωνει σημερα τα ιδια ή αναλογα λεφτα με εμενα καλο θα ηταν να ειχε και dolby vision ή κανω λαθος; Μελλοντικα οταν θα ξεκαθαρισει η κατασταση και θα εχουμε οπως πολυ σωστα αναφερεις και την προσθηκη πραγματικων dynamic metadata και ρεαλιστικοτερο και πραγματικο δυναμικο ευρος θα δουμε. Η Samsung για εμενα τα τελευταια χρονια στις τηλεορασεις εχει μεινει πισω για τα δικα μου δεδομενα, ακομη και σε OLED να μην πηγαινα σιγουρα θα επελεγα την λυση της Sony ή της Panasonic για τετοια πανελ. Οσο και να μου ειναι αρεστη σαν εταιρεια και να την θαυμαζω για το τεχνολογικο της υποβαθρο, τοσο δεν μπορω να αναγνωρισω οτι στις τηλεορασεις αποτελει τριτη ή τεταρτη επιλογη για εμενα προσωπικα. Έχεις δίκιο ότι σίγουρα είναι καλύτερα να υπάρχει το licenced dolby vision εξ αρχής αφού το hdr10+ μπορεί εύκολα να προστεθεί σαν update σε μία τηλεόραση που έχει τα specs για dolby. Τώρα για τις τηλεοράσεις δεν συμφωνώ αφού πέρσι η samsung είχε την συνολικά καλύτερη πρόταση με την ks8000/9000, η απόδοση τους συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή και σύντομα θα πάρουν και update σε hdr10+ κάτι που λέει πολλά. Οι τηλεοράσεις πέρσι ήταν τεράστια ευκαιρία αφού η samsung δεν είχε δεύτερο χαρτί για να βγει στις εκπτωσεις όπως φέτος που προστάτευσε την σειρά q με την προώθηση των mu. Φέτος η καλύτερη επιλογή είναι η xe9300 από sony με την q8 να ακολουθεί από κοντά. Πάντα μιλάμε για επιλογή μεταξύ lcd με λογικές τιμές αφού αλλιώς όλοι θα έπαιρναν την zd9 της Sony χωρίς ψάξιμο και αναμονή για προσφορές. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Rebel21
Rebel21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, k_dinos είπε Καλού κακού είχα πάρει την έξτρα εγγύηση του κωτσόβολου για 5 χρόνια συνολικά που υποτίθεται καλύπτει τα πάντα. Μακάρι να μην χρειαστεί να το μάθω.. Νομίζω το burn in δεν καλύπτεται από καμία εγγύηση . Κάνε μια ερώτηση αν και στον Κωτσόβολο λογικά δεν θα έχουν ιδέα τι είναι. Καλη συνέχεια φίλε μου. Εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Rebel21 1
Dam_Peristeriws Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι μελλοντικές MicroLED τηλεοράσεις θεωρητικα θα ειναι καλυτερες απο τις OLED. ΑΛΛΑ μεχρι να βγουν και να εχουν και το καθε pixel active, οι OLED θα ειναι κορυφαίες σε ποιοτητα εικόνας.Φυσικα εχουν και οι OLED αρνητικά όπως τα συχνα καμενα pixel που δε ν καλυπτονται κιολας απο εγγυηση, το burn-in κτλπ Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Dam_Peristeriws
momentum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, Retromaniac είπε Τι εννοείς σε ένα συγκεκριμένο; Τα 55" χωρίς soundbar. Όσα είναι μεγαλύτερες διαστάσεις και έχουν soundbars είναι πιο ακριβά... Τα πάνελς είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια και μπορείς να δεις όσα reviews θες... Ειπες οτι επεσαν οι τιμες των OLED μεσα στο 2017 κατα 50% φτανοντας τα 1500€. Σου απανταω πως η τιμη επεσε σε ενα μονο μοντελο (LG 55B/C7V), τα υπολοιπα μοντελα ξεκινανε απο 2000 χιλιαρικα και ανεβαινουν. Μιλαμε παντα για 55". Τα υπολοιπα μοντελα γιατι δεν επεσαν σε αυτο το πεδιο τιμων? Επισης, η διαφορα κοστους κατασκευαστικα απο τις 55" στις 65" δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο φανταζεσαι. Τουλαχιστον οχι τοσο μεγαλη που να δικαιολογει την δραματικη αυξηση της λιανικης τιμης. Αυτο που πληρωνεις εκει ειναι premium καπελο γιατι η βιομηχανια αποφασιζει σε αυτη τη φαση πως η mainstream διαγωνιος ειναι περι τις 50-55" συνεπως, οτιδηποτε πανω απο εκει τρωει καπελο. Κλασικα πραγματα δηλαδη.
Retromaniac Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, momentum είπε Ειπες οτι επεσαν οι τιμες των OLED μεσα στο 2017 κατα 50% φτανοντας τα 1500€. Σου απανταω πως η τιμη επεσε σε ενα μονο μοντελο (LG 55B/C7V), τα υπολοιπα μοντελα ξεκινανε απο 2000 χιλιαρικα και ανεβαινουν. Μιλαμε παντα για 55". Τα υπολοιπα μοντελα γιατι δεν επεσαν σε αυτο το πεδιο τιμων? Επισης, η διαφορα κοστους κατασκευαστικα απο τις 55" στις 65" δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο φανταζεσαι. Τουλαχιστον οχι τοσο μεγαλη που να δικαιολογει την δραματικη αυξηση της λιανικης τιμης. Αυτο που πληρωνεις εκει ειναι premium καπελο γιατι η βιομηχανια αποφασιζει σε αυτη τη φαση πως η mainstream διαγωνιος ειναι περι τις 50-55" συνεπως, οτιδηποτε πανω απο εκει τρωει καπελο. Κλασικα πραγματα δηλαδη. Δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς και δεν το λες κατευθείαν.
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Rebel21 είπε Έχεις δίκιο ότι σίγουρα είναι καλύτερα να υπάρχει το licenced dolby vision εξ αρχής αφού το hdr10+ μπορεί εύκολα να προστεθεί σαν update σε μία τηλεόραση που έχει τα specs για dolby. Τώρα για τις τηλεοράσεις δεν συμφωνώ αφού πέρσι η samsung είχε την συνολικά καλύτερη πρόταση με την ks8000/9000, η απόδοση τους συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή και σύντομα θα πάρουν και update σε hdr10+ κάτι που λέει πολλά. Οι τηλεοράσεις πέρσι ήταν τεράστια ευκαιρία αφού η samsung δεν είχε δεύτερο χαρτί για να βγει στις εκπτωσεις όπως φέτος που προστάτευσε την σειρά q με την προώθηση των mu. Φέτος η καλύτερη επιλογή είναι η xe9300 από sony με την q8 να ακολουθεί από κοντά. Πάντα μιλάμε για επιλογή μεταξύ lcd με λογικές τιμές αφού αλλιώς όλοι θα έπαιρναν την zd9 της Sony χωρίς ψάξιμο και αναμονή για προσφορές. Σαφεστατα η KS8000 περισυ ηταν benchmark για την αγορα σε αυτο το price point δεν αμφιβαλλει κανεις, μιλησα για την γενικοτερη εικονα της εταιρειας στην αγορα που θεωρω οτι τιμολογει συνηθως πιο ακριβα απο οτι παρεχει ειδικα στις μεγαλυτερες κατηγοριες.. Δεν με πειθει τιμολογιακα σε καθε price point οτι ειναι η καλυτερη λυση σχεδον σε ολα υπαρχει παντα μια καλυτερη λυση για εμενα τα τελευταια χρονια. Το ιδιο φυσικα ισχυει σε γενικες γραμμες και για τις LG για να μην παρεξηγηθω. Μακαρι να ειχαμε και αλλες λυσεις οπως οι TCL και οι Vizio στην αγορα μας. 1 ώρα πριν, momentum είπε Ειπες οτι επεσαν οι τιμες των OLED μεσα στο 2017 κατα 50% φτανοντας τα 1500€. Σου απανταω πως η τιμη επεσε σε ενα μονο μοντελο (LG 55B/C7V), τα υπολοιπα μοντελα ξεκινανε απο 2000 χιλιαρικα και ανεβαινουν. Μιλαμε παντα για 55". Τα υπολοιπα μοντελα γιατι δεν επεσαν σε αυτο το πεδιο τιμων? Επισης, η διαφορα κοστους κατασκευαστικα απο τις 55" στις 65" δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο φανταζεσαι. Τουλαχιστον οχι τοσο μεγαλη που να δικαιολογει την δραματικη αυξηση της λιανικης τιμης. Αυτο που πληρωνεις εκει ειναι premium καπελο γιατι η βιομηχανια αποφασιζει σε αυτη τη φαση πως η mainstream διαγωνιος ειναι περι τις 50-55" συνεπως, οτιδηποτε πανω απο εκει τρωει καπελο. Κλασικα πραγματα δηλαδη. Ε ειναι πιο ακριβα γιατι ειναι τα μεγαλυτερα μοντελα της εταιρειας αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος που σου ειπε ο Retromaniac οτι χρησιμοποιουν τα ιδια πανελ. Πανω σε αυτο κολλαει και το επομενο συμπερασμα σου για την διαφοροποιηση τιμης μεταξυ 55 και 65 ιντσων. Οσο ανεβαινουμε κατηγορια και προσπαθουμε να παραγουμε πανελ που ειναι μεγαλυτερα τοσο το κοστος κατασκευης μεγαλωνει. Για τα <=55 ιντσων πανελ η παραγωγη ειναι πολυ πιο αποτελεσματικη με τα σημερινης γενιας πανελ. Και κατασκευαστικα γιατι υπαρχουν πολυ περισσοτερες γραμμες παραγωγης για αυτα τα πανελ και ποιοτικα κατα την διαδικασια του quality control. Για τα μεγαλα πανελ ειναι πολυ λιγοτερες οι γραμμες παραγωγης και τα yields πολλες φορες μικροτερα. Αρα συνεπαγομενα ανεβαινει και το κοστος τους. Σιγουρα θα προστεθει φυσικα και το καπελακι του premium για τις περισσοτερες ιντσες μιας και το sweet spot κατασκευαστικα και με βαση το selling point παγκοσμιως ειναι οι 49-55 ιντσες περιπου. Αλλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οσο τα φανταζομαστε οτι αποφασιζει μια εταιρεια να χρεωσει και να παραγει οτι θελει ανα πασα ωρα και στιγμη. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από d4ydr33m3r 1
momentum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς και δεν το λες κατευθείαν. Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ξαναρωτας και δεν απαντας. 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Ε ειναι πιο ακριβα γιατι ειναι τα μεγαλυτερα μοντελα της εταιρειας αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος που σου ειπε ο Retromaniac οτι χρησιμοποιουν τα ιδια πανελ. 3 ώρες πριν, momentum είπε Σου απανταω πως η τιμη επεσε σε ενα μονο μοντελο (LG 55B/C7V), τα υπολοιπα μοντελα ξεκινανε απο 2000 χιλιαρικα και ανεβαινουν. Μιλαμε παντα για 55". Τα υπολοιπα μοντελα γιατι δεν επεσαν σε αυτο το πεδιο τιμων?
Retromaniac Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, momentum είπε Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ξαναρωτας και δεν απαντας. Τι θες να σου απαντήσω δεν καταλαβαίνω. Γιατί δεν έπεσαν; Δεν είναι mainstream, αυτό πιστεύω. Τώρα τι σχέση αυτό με αυτό που λέμε ότι οι 55" είχαν μεγάλη πτώση τιμών και γίνανε πιο προσιτές. Δεν καταλαβαίνω που το πας...
momentum Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Τώρα τι σχέση αυτό με αυτό που λέμε ότι οι 55" είχαν μεγάλη πτώση τιμών και γίνανε πιο προσιτές. Δεν καταλαβαίνω που το πας... Aυτο λεμε, δεν ειναι ΟΙ 55" ειναι Η 55", μια ειναι. Ολες οι αλλες (55αρες) εχουν 2000+€.
Retromaniac Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, momentum είπε Aυτο λεμε, δεν ειναι ΟΙ 55" ειναι Η 55", μια ειναι. Ολες οι αλλες (55αρες) εχουν 2000+€. Στο απάντησα από την αρχή. Αυτές έχουν soundbar ή είναι από άλλες εταιρείες. Σημασία έχει ότι όλες οι LG, από την πιο ακριβή έως την πιο φθηνή έχουν το ίδιο πάνελ. Δεν είπα ότι ΟΛΕΣ οι 55" πέσανε στα 1500. Είπα σκέτο οι 55" που είναι 2 από την lg (B7V και C7V). Αυτές που δεν έχουν soundbar. Και εννοώ ότι κανείς μπορεί να αγοράσει ΚΟΡΥΦΑΙΑ oled 55" από άποψη ποιότητας εικόνας με 1500 ευρώ. Τώρα το ζόρι σου είναι ότι η τιμή αυτή δεν είναι για ΟΛΕΣ τις 55"; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Retromaniac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα