Retromaniac Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, kargo130 είπε Φανταζομαι οσοι ειμασταν πιστοι στις plasma panasonic (οσο αντεξαν τελοςπαντων), βλεπουμε αυτα τα ποσοστα και χαμογελαμε, γιατι εκει υπηρχε οντως θεμα retention. Αλλα και παλι oi lcd εκαναν πολλα χρονια να τις ξεπερασουν σε ποιοτητα εικονας. Χωρις να ειμαι ειδικος και απο προσωπικες συγκρισεις που εχω κανει σε καταστηματα η OLED LG ειναι αρκετα μπροστα σε ποιοτητα εικονας. Το θεμα ειναι οτι η τιμη της δεν πεφτει με τους αναμενομενους ρυθμους. Έπεσε 50% μέσα στο 2017, από 3000 σε 1500. Τι ρυθμό θα ήθελες; 2
kargo130 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Χαχα δικιο εχεις απλως παραμενουν εκτος budget για εμενα....
tarantules Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Και για μένα το ψυχολογικό όριο που έχω θέσεις είναι τα 1.000 ευρώ για tv οπότε αναμένουμε....
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειρήνη ημιν παιδια δεν θα τις βγάλουμε εξω να τις μετρήσουμε τις τεχνολογίες μας. Αν καποιος θεωρει για τους δικούς του λόγους οτι δεν του κανει ή δεν θελει να ρισκαρει με burn in σε βαθος χρονου δικαίωμα του. Πάντως μεταξύ μας κατι 10 χρόνια TV που ακούω με κάνουν και γελάω.. Πριν 10 χρονια ειχα ή HD ready ή ετοιμαζόμουν να παρω την νεα wow full hd.. Lol.. Just saying.. Εγω θα πω το εξής απλο. Αν βρεθείτε σε καποιο χωρο με oled tv με netflix, amazon και vdsl καθηστε να δειτε λιγο HDR10/dolby vision περιεχομενο απο σειρα ή ταινια ή εχετε την ώρα να δειτε μια real 4k HDR ή έστω και upscaled 4k ταινια κάντε τον κοπο και κρινετε μονοι σας αν αξίζει.. Προσωπικά πρέπει να ειναι η καλύτερη επένδυση που εχω κανει σε τεχνολογία τα τελευταία χρονια.. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από d4ydr33m3r
alex1001 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 τα ίδια περίπου διάβασα και όταν είχε βγάλει το qled ότι είναι η απάντηση στις oled.. 1
ThodorisAthina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Το προβλημα ειναι οτι εχει βαλθει εδω και 2 χρονια η Samsung να μας πεισει οτι 1+1=3 και βγαζει πληρωμενες κριτικες και προβληματα που δεν υπαρχουν ωστε να κουκουλωσουν οτι φετος πηραν τα περσινα μοντελα KS7-8-9, τα ονομασαν Q7-8-9, διπλασιασαν τις τιμες τους (ωστε να ειναι στα ιδια με OLED) και εβγαλαν μετριοτατους "αντικαταστατες" τους ως MU7-8-9. Απλα ειναι τοσο μεγαλη εταιρια που εχει τρομερη δυναμη στα μαγαζια που πουλανε τα προιοντα τους, με αποκορυφωμα προσφατα να μου πει υπαλληλος της μεγαλυτερης αλυσιδας ηλεκρικων οτι οι SONY ειναι για πεταμα και οτι κλεινει σαν εταιρια γιατι δεν βγαζει πολλα μοντελα πλεον.... Δεν περιμενα προσωπικα ακομα και απο το Ινσομνια να δω αναπαραγωγη αυτης της απατης, γι αυτο και εκνευριστικα και εγραψα οτι εγραψα εδω σημερα. Δεν συζηταμε κατα ποσο αξιζουν τα λεφτα τους και αν ειναι καλες/κακες. Οποιος εχει ματια βλεπει τι ειναι καλο και τι οχι. Ουτε το αν ειναι εντος του μπατζετ μας...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 10 minutes ago, ThodorisAthina said: Το προβλημα ειναι οτι εχει βαλθει εδω και 2 χρονια η Samsung να μας πεισει οτι 1+1=3 και βγαζει πληρωμενες κριτικες και προβληματα που δεν υπαρχουν ωστε να κουκουλωσουν οτι φετος πηραν τα περσινα μοντελα KS7-8-9, τα ονομασαν Q7-8-9, διπλασιασαν τις τιμες τους (ωστε να ειναι στα ιδια με OLED) και εβγαλαν μετριοτατους "αντικαταστατες" τους ως MU7-8-9. Απλα ειναι τοσο μεγαλη εταιρια που εχει τρομερη δυναμη στα μαγαζια που πουλανε τα προιοντα τους, με αποκορυφωμα προσφατα να μου πει υπαλληλος της μεγαλυτερης αλυσιδας ηλεκρικων οτι οι SONY ειναι για πεταμα και οτι κλεινει σαν εταιρια γιατι δεν βγαζει πολλα μοντελα πλεον.... Δεν περιμενα προσωπικα ακομα και απο το Ινσομνια να δω αναπαραγωγη αυτης της απατης, γι αυτο και εκνευριστικα και εγραψα οτι εγραψα εδω σημερα. Δεν συζηταμε κατα ποσο αξιζουν τα λεφτα τους και αν ειναι καλες/κακες. Οποιος εχει ματια βλεπει τι ειναι καλο και τι οχι. Ουτε το αν ειναι εντος του μπατζετ μας... Συνεχίζεις και αναφέρεσαι σε απάτη ενώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και έτσι το αντιλαμβάνεσαι απλά εσύ... Αυτό σου εξηγώ από την αρχή!
speedman_26 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, billdanos said: Κοιτά, οι Qled της Samsung σαφώς έχουν καλύτερα panels από τα πιο παλια μοντέλα αλλά εννοείται πως δεν έχουν καμία σχέση με τα OLED και διάλεξαν αυτό το όνομα επίτηδες φυσικά. Προσωπικά σε ένα tv panel θέλω να μπορώ να το απολαμβάνω ελεύθερα χωρίς να κάθομαι να μετράω τις ώρες που θα δουλεύει κάθε μέρα, τι περιεχόμενο θα προβάλλεται, κλπ κλπ. Και οι OLED αν και βελτιώνονται συνεχώς, δεν είναι ακόμη 100% έτοιμες για καθημερινή και συνεχόμενη χρήση. Είμαι σε φάση αναζήτησης νέας TV που θα αντικαταστήσει στην 47" LG full hd LED και μου φαίνεται πως προτιμώ περισσότερο μια νέα Philips 55" 4K με τελευταίας γενιάς Ambilight (που το θεωρώ χαρακτηριστικό που θα έπρεπε να έχουν όλες οι τηλεοράσεις), από μία OLED που θα την πληρώσω περισσότερο χωρίς να είναι και τόσο future proof (για τα δεδομένα μιας tv πάντα)... οχι philips καλυτερα samsung or sony ειδικα sony εχει πολυ καλο επεξεργασια σε καναλια με χαμηλη ποιοτητα
iceman79 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, jimex είπε Για την ώρα το πρόβλημα είναι πως δεν έχουν καταφέρει να σμικρύνουν σε ικανοποιητικό βαθμό τα mLEDs. Για 4Κ ανάλυση χρειάστηκαν 146 ίντσες. Δηλαδή εμπορικό προϊόν δεν πρόκειται να υπάρξει για τα επόμενα μερικά χρόνια... 146 ίντσες? 4Κ? Δώστε την μου εμένα. Εσείς φυσικά μπορείτε να περιμένετε τα μικρά "εμπορικά" μοντέλα
ScorpioX777 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Έπεσε 50% μέσα στο 2017, από 3000 σε 1500. Τι ρυθμό θα ήθελες; Και με το καινουργιο εργοστασιο βλεπω ενα 20% τουλαχιστον κατω ακομα. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από ScorpioX777
Cyber_Spartacus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Για αυτο και εγω πήρα μια 4K 55'' Thomson πανελ δεν εχω ιδεα απο χρωματα μια χαρα ειναι στα 480 ευρώ και δεν με νοιάζει αν θα κάνει Burn in burn out κλπ λες και εχω χρόνο να κάτσω να δω 8 ωρες τηλεόραση.... Γενικα το έχετε παρει πολύ σοβαρά το θέμα.... η περίφημες amoled της Samsung στα κινητά ΕΥΤΥΧΏΣ εχω εγγύηση ακομα στο S7Edge και θα αλλάξω την οθόνη γιατί εχει μείνει σχεδον μισή οθόνη σταμπα.... Αντε να την παθεις στην τηλεόραση αυτο το πραγμα φρίκη
Retromaniac Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, Cyber_Spartacus είπε Για αυτο και εγω πήρα μια 4K 55'' Thomson πανελ δεν εχω ιδεα απο χρωματα μια χαρα ειναι στα 480 ευρώ και δεν με νοιάζει αν θα κάνει Burn in burn out κλπ λες και εχω χρόνο να κάτσω να δω 8 ωρες τηλεόραση.... Γενικα το έχετε παρει πολύ σοβαρά το θέμα.... η περίφημες amoled της Samsung στα κινητά ΕΥΤΥΧΏΣ εχω εγγύηση ακομα στο S7Edge και θα αλλάξω την οθόνη γιατί εχει μείνει σχεδον μισή οθόνη σταμπα.... Αντε να την παθεις στην τηλεόραση αυτο το πραγμα φρίκη Ωραία, αφού δεν σε νοιάζει εσένα το θέμα τηλεόραση, δεν πρέπει να νοιάζει κανέναν μας. 2
tarantules Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Cyber_Spartacus είπε Για αυτο και εγω πήρα μια 4K 55'' Thomson πανελ δεν εχω ιδεα απο χρωματα μια χαρα ειναι στα 480 ευρώ και δεν με νοιάζει αν θα κάνει Burn in burn out κλπ λες και εχω χρόνο να κάτσω να δω 8 ωρες τηλεόραση.... Γενικα το έχετε παρει πολύ σοβαρά το θέμα.... η περίφημες amoled της Samsung στα κινητά ΕΥΤΥΧΏΣ εχω εγγύηση ακομα στο S7Edge και θα αλλάξω την οθόνη γιατί εχει μείνει σχεδον μισή οθόνη σταμπα.... Αντε να την παθεις στην τηλεόραση αυτο το πραγμα φρίκη Έχουν περάσει από τα χέρια μου τα τελευταία χρόνια τα εξής : Galaxy S , Galaxy Note I , Galaxy S3 , Galaxy S4 , Galaxy S7. Όλα με AMOLED οθόνες.Μάλιστα τα παλαιότερα μοντέλα ήταν μακράν χειρότερα από τα πρόσφατα που οι εκδόσεις των AMOLED έχουν τεράστια βελτίωση. Σε κανένα λοιπόν από τα παραπάνω δεν είχα την παραμικρή στάμπα.Ούτε καν στα πολύ παλιά μοντέλα.Και χωρίς να είμαι και ιδιαίτερα προσεκτικός χρήστης. Άρα ή δεν μας τα λες καλά , ή κάνεις κάτι λάθος. Στάμπα βλέπεις πλέον μόνο σε κινητά demo unit σε καμιά αλυσίδα MM , κοτσόβολο κλπ που τα έχουν όλη μέρα αναμένα να δείχνουν την ίδια εικόνα. Άσε που είναι και άτοπο να συγκρίνεις τις AMOLED της Samsung με τις OLED της LG μιας και έχουν διαφορετική φιλοσοφία κατασκευής. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από tarantules
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Cyber_Spartacus είπε Για αυτο και εγω πήρα μια 4K 55'' Thomson πανελ δεν εχω ιδεα απο χρωματα μια χαρα ειναι στα 480 ευρώ και δεν με νοιάζει αν θα κάνει Burn in burn out κλπ λες και εχω χρόνο να κάτσω να δω 8 ωρες τηλεόραση.... Γενικα το έχετε παρει πολύ σοβαρά το θέμα.... η περίφημες amoled της Samsung στα κινητά ΕΥΤΥΧΏΣ εχω εγγύηση ακομα στο S7Edge και θα αλλάξω την οθόνη γιατί εχει μείνει σχεδον μισή οθόνη σταμπα.... Αντε να την παθεις στην τηλεόραση αυτο το πραγμα φρίκη Αν σου εχει μεινει μιση οθονη σταμπα αδελφε οπως λες ειναι προβληματικο μοντελο. Εχω αλλαξει 5 samsung με amoled οθονες και μιλαω και συμπεριλαμβανομενα για παλιοτερα μοντελα οχι τελευταιων 2 ετων και burn in δεν ειχα ποτε. Image retention οπως ειπα που φευγει με ενα απλο refresh της σελιδας ναι αλλα burn in ποτε. 1 ώρα πριν, iceman79 είπε 146 ίντσες? 4Κ? Δώστε την μου εμένα. Εσείς φυσικά μπορείτε να περιμένετε τα μικρά "εμπορικά" μοντέλα Δεν καταλαβες τι σου ειπε, αλλο ειναι το εγγενες θεμα με την τεχνολογια microled που προσπαθει να πασαρει σαν καινουρια η Samsung τωρα ενω δεν ειναι.. Για να μην μπω σε τεχνικες λεπτομερειες ειναι απιστευτα ασυμφορο οικονομικα και δεν μπορει με κανενα τροπο να παραχθει εμπορικα. υ.γ Μακαρι να βρεθει λυση στο θεμα και να προχωρησει γιατι οντως ειναι η μονη τεχνολογια που στα χαρτια τουλαχιστον και με την λογικη μπορει να αποδειχθει καλυτερη απο την OLED. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από d4ydr33m3r
petasis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Σε αντίθεση με άλλες LED προτάσεις, η MicroLED τεχνολογία επιτρέπει τον έλεγχο κάθε pixel μεμονωμένα, κάτι που συμβαίνει και με τη σειρά τηλεοράσεων QLED της εταιρείας. Η παραπάνω πρόταση από το άρθρο είναι λάθος. Οι QLED είναι LCD τηλεοράσεις με οπίσθιο φωτισμό LED και quantum dots. Δεν υπάρχει έλεγχος σε κάθε pixel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα