beatshooter Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δεν χρειάζεται το ίδιο εξάρτημα που κουμπώνει με USB πίσω στον αποκωδικοποιητή μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, beatshooter είπε Δεν χρειάζεται το ίδιο εξάρτημα που κουμπώνει με USB πίσω στον αποκωδικοποιητή μου? Αν διαβασεις τις οδηγίες, μόνο ένα usb wifi είναι συμβατό με τον αποκωδικοποιητη https://www.cosmote.gr/portal/hybrid-menu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το μοναδικό WiFi USB Adapter που είναι συμβατό και πωλείται από την cosmote είναι το TP-LINK TL-WN823 το τοποθετείς στην υποδοχή usb του αποκωδικοποιητή σου και μετά για την ασύρματη σύνδεση ακολουθείς τις οδηγίες εδώ. Τα συμβατά powerlines που πουλάει η cosmote είναι τα TP-LINK TL-RA4020PKIT AV500. Οδηγίες για να συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή σου εδώ. Tα συμβατά μοντέλα access point - wifi extender τα οποία πωλούνται και από την cosmote είναι τα TP-LINK WA850 και TP-LINK WA860. 22 ώρες πριν, beatshooter είπε Δεν χρειάζεται το ίδιο εξάρτημα που κουμπώνει με USB πίσω στον αποκωδικοποιητή μου? Θα συνδέσεις με καλώδιο ethernet τον αποκωδικοποιητή με το TP-LINK WA850 ή το TP-LINK WA860 και όχι ασύρματα. Φυσικά θα πρέπει πρώτα να έχεις συνδέσει το TP-LINK WA850 ή το TP-LINK WA860 με το router σου σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ και εδώ. Ενσύρματα φυσικά θα συνδέσεις τον αποκωδικοποιητή και αν χρησιμοποιήσεις τα powerlines. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2020 από afm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatshooter Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Ευχαριστώ πολύ φίλε ήσουν αναλυτικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα. Αν καποιος γνωριζει το εξης: Εχω otetv μεσω δορυφορου. Μετακομισα προσφατα σε πολυκατοικια που εχει κεντρικη δορυφορικη κεραια (πιατο) και ο κανονισμος απαγορευει την τοποθετηση αλλων κεραιων. Κανεις απο τους ενοικους δεν εχει συνδρομητικη (ote ή nova) και απο το πιατο βλεπουν μονο τα ελευθερα δορυφορικα. Υπαρχει τροπος στην υπαρχουσα εγκατασταση εγω να βλεπω otetv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, stcp είπε Καλημερα. Αν καποιος γνωριζει το εξης: Εχω otetv μεσω δορυφορου. Μετακομισα προσφατα σε πολυκατοικια που εχει κεντρικη δορυφορικη κεραια (πιατο) και ο κανονισμος απαγορευει την τοποθετηση αλλων κεραιων. Κανεις απο τους ενοικους δεν εχει συνδρομητικη (ote ή nova) και απο το πιατο βλεπουν μονο τα ελευθερα δορυφορικα. Υπαρχει τροπος στην υπαρχουσα εγκατασταση εγω να βλεπω otetv? Για αρχή θα έπρεπε ο δορυφόρος να στοχεύει τον δορυφορο του ote TV. Αν δεν τον στοχεύει, τότε τελείωσε η ιστορία Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από sphinxgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 γι αυτό που λέτε για δορυφορικό cosmote tv και replay tv, να ξέρετε ότι θα καταργηθεί (ίσως και εντός του έτους) και ο μόνος τρόπος για να έχει κάποιος replay tv θα είναι μέσω ott Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 On 19/01/2022 at 09:46, stcp said: Καλημερα. Αν καποιος γνωριζει το εξης: Εχω otetv μεσω δορυφορου. Μετακομισα προσφατα σε πολυκατοικια που εχει κεντρικη δορυφορικη κεραια (πιατο) και ο κανονισμος απαγορευει την τοποθετηση αλλων κεραιων. Κανεις απο τους ενοικους δεν εχει συνδρομητικη (ote ή nova) και απο το πιατο βλεπουν μονο τα ελευθερα δορυφορικα. Υπαρχει τροπος στην υπαρχουσα εγκατασταση εγω να βλεπω otetv? δεν νομιζω να απαγορευεται να μπει ενα πιατο στο μπαλκονι σου ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 On 28/01/2022 at 07:43, vasioula1 said: γι αυτό που λέτε για δορυφορικό cosmote tv και replay tv, να ξέρετε ότι θα καταργηθεί (ίσως και εντός του έτους) και ο μόνος τρόπος για να έχει κάποιος replay tv θα είναι μέσω ott και η Forthnet δινει το eon πλεον που ειναι διαμεσω ethernet.εξαιρεση προς ωρας τα νησια που το eon παιζει δορυφορικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, poulinos είπε δεν νομιζω να απαγορευεται να μπει ενα πιατο στο μπαλκονι σου ομως. Δε βλεπει δορυφορο το μπαλκονι. Μιλησα με τεχνικο. Θα το προσαρμοσει στην υπαρχουσα κεντρικη κεραια. Το θεμα ειναι οτι μεσω internet απο την εφαρμογη μια χαρα βλεπω tv και δεν ξερω αν αξιζει καν τον κοπο να μπει το δορυφορικο. Εχει καποια διαφορα (πλην του οτι χρειαζεσαι σταθερο ιντερνετ) για να προτιμησω το δορυφορικο? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από stcp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Στις 19/1/2022 στις 9:46 ΠΜ, stcp είπε Καλημερα. Αν καποιος γνωριζει το εξης: Εχω otetv μεσω δορυφορου. Μετακομισα προσφατα σε πολυκατοικια που εχει κεντρικη δορυφορικη κεραια (πιατο) και ο κανονισμος απαγορευει την τοποθετηση αλλων κεραιων. Κανεις απο τους ενοικους δεν εχει συνδρομητικη (ote ή nova) και απο το πιατο βλεπουν μονο τα ελευθερα δορυφορικα. Υπαρχει τροπος στην υπαρχουσα εγκατασταση εγω να βλεπω otetv? αν βλέπουν τα Ελληνικά ελεύθερα η κεραία ήδη είναι τον ίδιο δορυφορο όποτε δεν χρειάζεται να κανείς κάτι απλά να συνδέσεις το δορυφ δεκτή σου κάνε μια δόκιμη και συνδεσε το δεκτή σου να δεις βλέπεις ελευθερα Ελληνικά κανάλια οπως οι αλλοι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 9 hours ago, stcp said: Δε βλεπει δορυφορο το μπαλκονι. Μιλησα με τεχνικο. Θα το προσαρμοσει στην υπαρχουσα κεντρικη κεραια. Το θεμα ειναι οτι μεσω internet απο την εφαρμογη μια χαρα βλεπω tv και δεν ξερω αν αξιζει καν τον κοπο να μπει το δορυφορικο. Εχει καποια διαφορα (πλην του οτι χρειαζεσαι σταθερο ιντερνετ) για να προτιμησω το δορυφορικο? αν δεν βλεπει κανενα μπαλκονι δορυφορο τοτε ειναι θεμα. δεν βρισκω καποιο λογο για το δορυφορικο.και η Nova αρχιζει και δινει το eon σε vdsl συνδεσεις με το οποιο βλεπεις τα παντα απο το ιντερνετ.εξαιρεση ειναι αν καποιος εχει adsl ή ειναι σε νησι προς ωρας.εκει παιζει δορυφορικα.και εγω ειχα Nova δορυφορικο το ξηλωσα τελειως το πιατο και πλεον ολα απο το eon. οποτε αν δεν μπορει καποιος τεχνικος να στο φτιαξει τοτε μπορεις και να το καταργησεις αν δεν σου δινει κατι παραπανω. αν μπορει να στο φτιαξει τοτε οκ.η διαφορα ειναι οτι αμα δεν το θες απλα θα πληρωσεις τον τεχνικο τζαμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα