Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 3 minutes ago, speedman_26 said: με 600 δεν κανει δουλεια Εννοείς λίτρα καθαρής χωρητικότητας? Δεν βρίσκεις κι εύκολα περισσότερα σε ίδιες διαστάσεις πάνω κάτω και με νερό...
speedman_26 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 8 minutes ago, ThReSh said: Εννοείς λίτρα καθαρής χωρητικότητας? Δεν βρίσκεις κι εύκολα περισσότερα σε ίδιες διαστάσεις πάνω κάτω και με νερό... για τιμη μιλαω. γιατι πρεπει να ειναι τοσο ακριβω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, speedman_26 said: για τιμη μιλαω. γιατι πρεπει να ειναι τοσο ακριβω Για ντουλάπα έστω και με Α++ δεν νομίζω ότι παίζει κάτω από 900... Θα μου πεις μην πας σε ντουλάπα, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
Dr_73 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην Ελλάδα , που με βάση την κατανάλωση ρεύματος, αυξάνονται και όλα τα άλλα κερατιάτικα, καλό είναι να κοιτάμε ψυγεία και κουζίνες αερίου . (Μέχρι να βάλουν κερατιάτικα και στο αέριο βέβαια. ) Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Dr_73
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Εννοείς με φυσικό αέριο ή με μπουκάλα υγραερίου?
speedman_26 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, ThReSh said: Για ντουλάπα έστω και με Α++ δεν νομίζω ότι παίζει κάτω από 900... Θα μου πεις μην πας σε ντουλάπα, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... Αν δίνεις εσυ 2000€ για ψυγείο τοτε εγω που μαζεύω απο πέρυσι για το sh150 scooter της 4000€ δεν είμαι τρελός
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, speedman_26 said: Αν δίνεις εσυ 2000€ για ψυγείο τοτε εγω που μαζεύω απο πέρυσι για το sh150 scooter της 4000€ δεν είμαι τρελός Θα ήθελα να τα δώσω, δεν τα δίνω. Κατά τα άλλα κι αυτό που έχουμε τώρα, τόσο έκανε πάνω κάτω το 1994 (σε δρχ), αλλά αντέχει σχεδόν 25 χρόνια.
speedman_26 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, ThReSh said: Θα ήθελα να τα δώσω, δεν τα δίνω. Κατά τα άλλα κι αυτό που έχουμε τώρα, τόσο έκανε πάνω κάτω το 1994 (σε δρχ), αλλά αντέχει σχεδόν 25 χρόνια. Και εγω με ενα pitsos είμαι απο τοτε που γεννήθηκα
Dr_73 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, ThReSh είπε Εννοείς με φυσικό αέριο ή με μπουκάλα υγραερίου? Και τα 2 παίζουν .
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, G1O είπε Ουτε το siemens πριν το lg το ειχα βαλει προστασια τοσα χρονια ουτε και το miele εδω και 3 χρονια.το θεμα ειναι οτι και απο γνωστους ακουσα τα χειροτερα για lg. Πάντως LG με ένα απλό πολύμπριζο ασφαλείας αντέχουν πολλά χρόνια αφού το μόνο ευαίσθητο σημείο τους είναι η πλακέτα και οι διακυμάνσεις της ΔΕΗ. Το Direct Drive μοτέρ στα πλυντήρια της LG είναι όνειρο, αθόρυβο, οικονομικό και αποδοτικό, απορώ πως τόσοι γράφετε εδώ στα σχόλια τα χειρότερα. Στα consumer reports η LG είναι πρώτη μαζί με την Miele, αλλά σκέψου ότι τα πλυντήρια της Miele είναι πολλαπλάσιου κόστους. Εμείς πάντως στην οικογένεια έχουμε 3 πλυντήρια LG διάφορα μοντέλα, ένα 5 ετών, ένα 2 ετών, και ένα λίγων μηνών, και δουλεύουν όλα άψογα. Δεν θέλω να κάνω διαφήμηση, αλλά απορώ πως γίνεται όλοι να έχετε τόσο κακή εμπειρία με μια μάρκα που παγκοσμίως θεωρείται στα πλυντήρια η top value for money και η καλύτερη αμέσως μετά την Miele.
G1O Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Οπως στους φουρνους ειναι η neff ετσι στα πλυντηρια ειναι η miele.μπορει να ειναι ακριβα αλλα θα ειναι για 20+ χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα