Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Rzarector είπε

Φίλε μου ερώτηση. Το πληντήριο το είχες συνδεδεμένο με προστασία για το ρεύμα ή απευθείας στην πρίζα? 

Ουτε το siemens πριν το lg το ειχα βαλει προστασια τοσα χρονια ουτε και το miele εδω και 3 χρονια.το θεμα ειναι οτι και απο γνωστους ακουσα τα χειροτερα για lg.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, G1O είπε

Μια απο τα ιδια πλυντηριο 900 ευρω μεσα σε ενα χρονο εκαψε πλακετα μετα απο λιγο καιρο κατι στο μοτερ.επισης και τηλεοραση με πολλα προβληματα.σε ηλεκτρικα σαν την miele καμια

Κι εγώ είχα θέμα με πλυντήριο ρούχων της LG (δεν θυμάμαι τι είχε παρουσιάσει) αλλά επειδή ήταν μέσα στην εγγύηση μου το αντικατέστησαν με άλλο μοντέλο πιο καινούριο με μοτερ direct drive το οποίο μέχρι στιγμής δουλεύει χωρίς πρόβλημα πάνω από 4 χρόνια.

Εαν ποτέ ξαναχαλάσει κι εγώ θα το σκεφτώ να ξαναπάρω αν και το τελευταίο που μου έδωσαν βγήκε παλικάρι.Τώρα τι φταίει δεν ξέρω.Τύχη;

Δημοσ.

Δεν θελω να με καθοδηγει το ψυγειο και ο φουρνος στις συνταγες μαγειρικης... Θελω ο φουρνος να τα κανει ολα μονος του! 

Όνειρο ζωης! Μακαρι να πλησιαζουμε σε κατι τετοιο. Και μετα ενα ρομποτ που να κανει ΟΛΕΣ τις δουλειές του σπιτιου. Αχ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ένα πράγμα κατάλαβα, οτι όσο όλα γίνονται smart και ο άνθρωπος πιό...με το συμπάθειο γίνεται...μέχρι και έξυπνα μανταλάκια βγάζουν, έξυπνες οδοντογλυφίδες, έξυπνα...έξυπνα...όλα έξυπνα.

Αρκεί όλοι να πουλάνε, χώρια ότι όλα αυτά κάποια στιγμή θα τα χακάρουν και αυτά και στο τέλος και η πυροσβεστική θα έχει δουλειές με τη σέσουλα. Λέω εγώ τώρα...

Banana-Holder-Transparent.jpg

Mέχρι και για τις μπανάνες βγάλανε...:lol:

Επεξ/σία από Expecto Patronum
Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να τρέξει κανείς να πάρει κάποιο απ'αυτά τα προϊόντα, απλά βλέπουμε προς τα πού πάει το πράγμα. Σε λίγα χρόνια όλες οι οικιακές συσκευές θα έχουν τέτοια χαρακτηριστικά.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ThReSh είπε

Όπως σωστά είπες διαχείριση ενέργειας. Έχουμε ακόμα ένα ψυγείο "ντουλάπα" από το 1994, παίζει να καταναλώνει τουλάχιστον 5 με 6 φορες παραπάνω kWh/χρόνο από ένα νέο με ενεργειακή κλάση Α+++...

Αν δε χαλάσει όμως μάλλον δε συμφέρει να το αντικαταστήσεις, θα κάνει χρόνια να κάνει απόσβεση!

Για το άρθρο οκ, εντελώς άχρηστα πράγματα, μπελάδες στο κεφάλι μας. Το μόνο κάπως χρήσιμο είναι να καταγράφονται τα είδη που είναι στο ψυγείο, τι τελειώνει και τι λήγει. Αλλά και πάλι εντάξει, αχρείαστη υπερπολυτέλεια για τους περισσότερους.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, zio10 said:

Αν δε χαλάσει όμως μάλλον δε συμφέρει να το αντικαταστήσεις, θα κάνει χρόνια να κάνει απόσβεση!

Όταν ένα νέο Α+++ καίει 226 kWh/χρόνο και το παλιό του 94 καίει στην καλύτερη τα 6πλασια, δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει απόσβεση, αρκεί να μην τα φτύσει το νέο γρήγορα...

https://www.skroutz.gr/s/9943253/LG-Ψυγείο-Ντουλάπα-NoFrost-Inox-A-GSL961NEAX.html

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Όταν ένα νέο Α+++ καίει 226 kWh/χρόνο και το παλιό του 94 καίει στην καλύτερη τα 6πλασια, δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει απόσβεση, αρκεί να μην τα φτύσει το νέο γρήγορα...

https://www.skroutz.gr/s/9943253/LG-Ψυγείο-Ντουλάπα-NoFrost-Inox-A-GSL961NEAX.html

Ναι αυτό εννοώ, να μη τα παίξει ή παλιώσει πολύ πριν κάνει απόσβεση!

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, zio10 said:

Ναι αυτό εννοώ, να μη τα παίξει ή παλιώσει πολύ πριν κάνει απόσβεση!

Ευτυχώς ή δυστυχώς, στην περίπτωσή μου υπάρχει χώρος στο υπόγειο που μπορεί να κρατηθεί ως καβάτζα το παλιό... :P

• Like 1
Δημοσ.
12 minutes ago, ThReSh said:

πανακριβο 

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, speedman_26 said:

πανακριβο 

Είναι το "φτηνό" από τις 2 Α+++ ντουλάπες που βγαίνουν στο skroutz, η Liebherr κάνει σχεδόν 3500. :P

https://www.skroutz.gr/s/11006959/Liebherr-Ψυγείο-Ντουλάπα-NoFrost-Inox-A-SBSes-8663.html

Δημοσ.

Πόσα χρόνια θα κάνει να κάνει απόσβεση αυτό που έβαλες από το ρεύμα περίπου;

Εγώ δεν θα το άλλαζα το παλιό αν δεν πάθαινε σοβαρή βλάβη ή αν δεν βόλευε πλέον λόγω μεγέθους κλπ.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, zio10 said:

Πόσα χρόνια θα κάνει να κάνει απόσβεση αυτό που έβαλες από το ρεύμα περίπου;

Δεν έχω αλλάξει, απλά χάζευα και πρόσεξα την διαφορά στην ετήσια κατανάλωση. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...