Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα 

Υπάρχουν 3 υπολογιστές (1 με xp και 2 win7) 

Υπάρχει το ricoh 1022, έχει υποδοχή για lan, προσπαθώ να το συνδέσω με τον καθένα υπολογιστή αλλά δεν μπορώ να εκτυπώσω, υπάρχει διαθέσιμο ethernet switch και router αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιο από αυτά. 

Σκοπός είναι να χρησιμοποιηθεί σαν εκτυπωτής δικτύου και να εκτυπωνουν και οι 3 εκεί,εκτός από την λειτουργία του σαν φωτοτυπικό. 

καμιά ιδέα; 

Δημοσ.

Καλημερα, περα οτι πιο δυστροπα μηχανηματα απο τα aficio δεν εχω ξαναματαδει :P , συνδεεις το μηχανημα στο δικτυο, δηλαδη με ενα καλωδιο πανω στο switch, στη συνεχεια το ρυθμιζεις απο το μενου του για λειτουργια δικτυου και μετα περνας τους οδηγους σε καθε υπολογιστη. Εχω την αισθηση οτι αυτοι που δουλευουν καλυτερα ειναι οι PCL 5e. Επισης νομιζω οτι δεν εχει οδηγους για windows xp.

Δημοσ.

Δε θυμαμαι ακριβως το μενου του, πανε χρονια που τα πεταξαμε :P
Ασε το dhcp και βαλε το στο δικτυο, μετα περνα τους οδηγους.

Δημοσ.

με dhcp θα τραβηξει αυτοματα ip απο το ρουτερ αλλιως αν βαλεις καρφωτα θα πρεπει να βαλεις Ip στο ιδιο δικτυο που ειναι τα μηχανηματα/router αλλα καλου κακου εκτος ευρους dhcp

Δημοσ.

Για τους aficio εγω βαζω τους ps drivers διοτι ειναι οι μονοι που ψαχνουν για το δικτυακο εκτυπωτη. Και καλυτερα να βαλεις στατικ.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...