Προς το περιεχόμενο

[Κινητό] Nokia 8 64GB Μπλε - 399€ (public & Plaisio & Media)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Απο κοντά πάντως στο χέρι κάθεται σαφώς καλύτερα απο το Sony με τι γωνίες του, η ανάλυση ανώτερη, θεωρώ πολύ πιο όμορφο, το splash proof είναι αρκετό, στα ηχεία πάσο αλλά αδιάφορο για το μέσο χρήστη, μπαταρία ελάχιστη η διαφορά, κάμερα ερωτηματικό γιατί δεν ακούγονται ιδιαίτερα καλά λόγια και για τα δύο. Βάλε και ενημερώσεις λογισμικού και μενού σα να έχεις Nexus και χαμηλότερο δείκτη SAR. Αν εξαιρέσεις το σχετικά άγνωστο της HMD, θα το χαρακτήριζα περίπου στα ίδια με το Sony και σαφώς όχι χειρότερο. Το Sony, προσωπική άποψη πάντα, δε βλέπετε.

Ξεχασα να συμπληρωσω το πιο σημαντικο βασικα στα παραπανω οτι την περιοδο του black friday(απο Γερμανο) το sony ηταν και φθηνοτερο για οσους ειχαν eurobank μιας και επαιρναν 20% επιστροφη :P

Δημοσ.
1 hour ago, Fulgore said:

Ξεχασα να συμπληρωσω το πιο σημαντικο βασικα στα παραπανω οτι την περιοδο του black friday(απο Γερμανο) το sony ηταν και φθηνοτερο για οσους ειχαν eurobank μιας και επαιρναν 20% επιστροφη :P

Εντάξει, για €320 δεν το συζητάμε καν, πολύ δυνατή επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Sony επειδη ήρθε με την 8.0 Oreo συμπεριλαμβάνεται στο project treble και στο open source program. Δε ξέρω τώρα τι είναι αυτά επειδή το έχω λίγο καιρό, αλλά λένε ότι θα είναι πιο γρήγορες και πιο πολλές οι ενημερώσεις ασφαλείας και εκδόσεων.

Πάντως άποψη μου. Τα mid range phone δεν αξίζουν. Τους πετάνε μέσα έναν επεξεργαστή μόνο και καληνύχτα. Δοκίμασα σχεδόν όλα τα mid range που έπαιξαν στα 399 όπως mi6, xz1,Nokia 8, p10, op5 και είχαν όλα χειρότερη κάμερα από ενα samsung s6. Εκτός κι αν τα θες για high end gaming. Άποψη μου, ή πας σε low end μέχρι τα 250 ή πας σε άνω των 500 για να έχεις κάμερα με ois καλό φακό shutter speed κλπ κλπ. Πλέον θέλοντας να ανεβάσουν τις τιμές ανέβασαν στα mid range τις τιμές σε επίπεδα ναυαρχίδας 2016, έβαλαν τα πάντα μέσα εκτός από κάμερα που είναι και το κύριο selling point, και τις ναυαρχίδες με τη κάμερα τις πήγανε Θεό.

Επεξ/σία από dimips
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...