Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Σωστά.

οκ οτι εκανα αγορα και 6600 απο λατβια..στα 14 ευρω υπομονη μια εβδομαδα και θα πω εντυπωσεις..

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν διάβασα τόσες σελίδες καθότι είμαι από κινητό.

Τροφοδοτικό σου πρότεινε κανένας να αλλάξεις ή είσαι με το 10ετιας ;;

• Confused 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, dpolal είπε

Δεν διάβασα τόσες σελίδες καθότι είμαι από κινητό.

Τροφοδοτικό σου πρότεινε κανένας να αλλάξεις ή είσαι με το 10ετιας ;;

με το 10 ετιας ειμαι :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

3,5 g δεν είναι αρκετά boss στο ράφι θα μείνει μετά  :P 

οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ...θα μαζεψω back up στο υπολογιστη θα τον λυσω/καθαρισω και θα τον βαλω πανω με φρεσκο λειτουργικο w7 64bit και θα ενημερώσω πως πάει 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tanasen01 είπε

οκ @tanasen01 σε υπερ ευχαριστω για ολη την βοηθεια!!!Απλα μια τελευταια ερωτηση για την παστα απλα βαζω λιγη σε μεγεθος ρυζιου ?την πασαλειβω οπως ειδα σε βιντεο στο youtube?η απλα την αφηνω ετσι και πανω βαζω την ψυχτρα και απλωνεται μονο του?

και παλι ευχαριστω 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dynamics είπε

για την παστα απλα βαζω λιγη σε μεγεθος ρυζιου ?

Λίγο παραπάνω, ρεβυθιού θα έλεγα. Είτε την απλώσεις, είτε την αφήσεις έτσι (αρκεί να την έχεις βάλει στη μέση) το ίδιο κάνει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tanasen01 είπε

Λίγο παραπάνω, ρεβυθιού θα έλεγα. Είτε την απλώσεις, είτε την αφήσεις έτσι (αρκεί να την έχεις βάλει στη μέση) το ίδιο κάνει.

1 λεπτό πριν, tanasen01 είπε

δεν τρωω ρεβυθια οποτε δεν ξερω πως ειναι χαχα απο εικονες που ειδα ειναι σε μεγεθος φουντουκιου?μαλλον θα την βαλω στην μεση και να παει μονο του...σε περιπτωση που θελω να την απλωσω πρεπει να πιασει ολη την πλατη της cpu ετσι?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Ο αρακάς μήπως σου είναι ευκολότερος :D; Άστην καλύτερα στο κέντρο. Δες κάνα βιντεάκι για σιγουριά. 

χαχα ναι ουτε αρακα τρωω αλλα ενταξει καταλαβα :P πηρα αυτην που ειπες την περιμενω και θα ενημερωσω ευχαριστω και παλι 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! δεν εγραψα τοσες μερες γτ εκανα την μαλακια και μαζι με την παστα της cpu πηγα να αλλαξω παστα και στη gpu η οποια ειχε γινει πετρα!αφου εβγαλα την ψυχτρα εφυγε ενα μικρο κομματι απο τον επεξεργαστη της gpu με αποτελεσμα να μην δουλευει...

τελικα αγορασα μια φθηνη gpu nvidia 8800gt και την εβαλα πριν απο λιγο για να δω πως παει το μηχανημα...

καλα μιλαμε πεταει ετσι?παει σφαιρα καμια σχεση με το μηχανημα που ειχα πριν...και μετα το σεταπ δεν εχω κανει ακομα φορματ που θα κανω συντομα!παιζει ανετα 720και 1080 στο youtube επιτελους μπορω να μπω και facebook σαν ανθρωπος!!Πραγματικα παει σφαιρα...

στο μελλον θα αλλαξω τροφοδοτικο και καρτα γραφικων (οσο ζησει αυτη που εβαλα) και ισως ssd αν και μεχρι τωρα παει σφαιρα για την δουλεια που το θελω

η καρτα γραφικων η προηγουμενη παει για πεταμα δεν μπορει να γινει καμια μοντα να υποθεσω?

για τα γουστα μου παει σφαιρα αλλο πραγμα..νομιζω και με ενα φρεσκο λογισμικο θα ειναι κομπλε

ευχαριστω ολα τα παιδια της σελιδας που με βοηθησαν να ξανα αναγεννησω τον παλιο μου σταθερο και εγινε σφαιρα οικονομικα και με τα σωστα πραγματα!

• Like 1
Δημοσ.

Μα πως το καταφερες αυτο?? Θεουλης!! Τελος παντων, οχι
δεν εχει νοημα οικονομικο η αντικατασταση του τσιπ της :shifty:

Οσο για την 8800GT προσεχε γιατι, ανηκει στην κατηγορια των Nvidia
καρτων που μας...αφηνουν χρονους => μετα απο χρονια ταλαιπωρια :(

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Μα πως το καταφερες αυτο?? Θεουλης!! Τελος παντων, οχι
δεν εχει νοημα οικονομικο η αντικατασταση του τσιπ της :shifty:

Οσο για την 8800GT προσεχε γιατι, ανηκει στην κατηγορια των Nvidia
καρτων που μας...αφηνουν χρονους => μετα απο χρονια ταλαιπωρια :(

Δεν ξέρω έλυσα τις βίδες κ όπως έβγαλα την ψυχτρα τα πηρα στο χέρι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...