tanasen01 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Dynamics είπε σκεφτομουν να εβαζα φ14 αλλα μου ειχατε πει για φ10 και εβαλα φ10!Οποτε αυτες τις μερες θα ψαξω για cpu μολις ερθουν τα πραγματα (cpu,ram και παστα) θα ενημερωσω γτ θα χρειαστω λιγη βοηθεια με την παστα μιας και δεν εχω ξανα βαλει!Τα λεμε σε λιγο καιρο σας ευχαριστω απαντες για την βοηθεια! Μπορούσες να βάλεις και την F14 για υποστήριξη και των Q8XXX/9XXX cpu. Πάντως βρίσκεις πολύ εύκολα Q6600/6700 και δεν χρειάζεσαι κάτι δυνατότερο, ειδικά για τη χρήση που θες. Για την πάστα απλά έχε στο νου σου να μην βάλεις μεγάλη ποσότητα. Τοποθέτησε στο κέντρο της cpu όσο περίπου ένα μικρό ρεβίθι. Δες και κανα βίντεο για σιγουριά. Υπάρχουν 1000 τρόποι για το πώς βάζεις γενικά. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από tanasen01
Dynamics Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Μπορούσες να βάλεις και την F14 για υποστήριξη και των Q8XXX/9XXX cpu. Πάντως βρίσκεις πολύ εύκολα Q6600/6700 και δεν χρειάζεσαι κάτι δυνατότερο, ειδικά για τη χρήση που θες. Για την πάστα απλά έχε στο νου σου να μην βάλεις μεγάλη ποσότητα. Τοποθέτησε στο κέντρο της cpu όσο περίπου ένα μικρό ρεβίθι. Δες και κανα βίντεο για σιγουριά. Υπάρχουν 1000 τρόποι για το πώς βάζεις γενικά. 22 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Μπορούσες να βάλεις και την F14 για υποστήριξη και των Q8XXX/9XXX cpu. Πάντως βρίσκεις πολύ εύκολα Q6600/6700 και δεν χρειάζεσαι κάτι δυνατότερο, ειδικά για τη χρήση που θες. Για την πάστα απλά έχε στο νου σου να μην βάλεις μεγάλη ποσότητα. Τοποθέτησε στο κέντρο της cpu όσο περίπου ένα μικρό ρεβίθι. Δες και κανα βίντεο για σιγουριά. Υπάρχουν 1000 τρόποι για το πώς βάζεις γενικά. να υποθεσω εχει μαγαλη διαφορα στην τιμη ενας με q6600 με εναν 9000 κτλ σωστα?ναι η χρηση που κανω ειναι οτι εγραψα!εκτος αν μου την βαρεσει και παιξω κανενα cs με τον νεα πραγματα στα βαθια 30 χαχαχα πιστευω οτι θα δω μεγαλη διαφορα σε σχεση με τωρα..αργοτερα αν ειναι καλα τα οικονομικα βαζω μια ssd και ειμαι πενα
tanasen01 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dynamics είπε να υποθεσω εχει μαγαλη διαφορα στην τιμη ενας με q6600 με εναν 9000 κτλ σωστα?ναι η χρηση που κανω ειναι οτι εγραψα!εκτος αν μου την βαρεσει και παιξω κανενα cs με τον νεα πραγματα στα βαθια 30 χαχαχα πιστευω οτι θα δω μεγαλη διαφορα σε σχεση με τωρα..αργοτερα αν ειναι καλα τα οικονομικα βαζω μια ssd και ειμαι πενα Αν θεωρείς τα 15€ μεγάλη διαφορά. Υπολόγιζε 10-15€ για Q6600, λίγο παραπάνω για Q6700, 20€ για Q8400, 30€ για Q9400. CSGO θα μπορείς να παίξεις σε πολύ χαμηλή ανάλυση όμως (π.χ. 1366x768) και στο low, γιατί η gpu σου είναι αρχαία.
Dynamics Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, tanasen01 είπε Αν θεωρείς τα 15€ μεγάλη διαφορά. Υπολόγιζε 10-15€ για Q6600, λίγο παραπάνω για Q6700, 20€ για Q8400, 30€ για Q9400. CSGO θα μπορείς να παίξεις σε πολύ χαμηλή ανάλυση όμως (π.χ. 1366x768) και στο low, γιατί η gpu σου είναι αρχαία. μιλας για τιμες απο εξωτερικο ετσι?γτ Ελλαδα μου ζητανε 20 μονο για τον 6600
cabdik Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 προταση μου: επικοινωνησε εδω με το παιδι. πες του ακριβως το Motherboard που εχεις, και θα σε βοηθησει. εχει XEON επεξεργαστες, που ειναι καλυτεροι και απο τους Q, και πιο κρυοι, σου φτιαχνει και το BIOS, και ειναι απο Ελλαδα....!!! εχω παρει κι εγω XEON επεξεργαστη για ενα φιλο με παρομοιο ΜΟΒΟ 775, και αλλαγη απο Ε8400...!!
tanasen01 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τσέκαρε και από ebay από Ευρώπη. Για τους xeon η μητρική σου παίρνει (μάλλον) μονταρισμένους όντως και συγκεκριμένα έχει τεσταριστεί με τον Ε5440 (έχει τεσταριστεί όμως με την V3.3 - εσένα είναι V1.0... οπότε δεν ξέρω αν παίρνει τελικά) . Ο drove τον δίνει 26€ και θα σου στείλει και μονταρισμένο bios. Για τη δουλειά που θες όπως έχουμε ξαναπεί πάντως σε καλύπτει ο Q6600 που είναι και η φθηνότερη επιλογή. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από tanasen01
Dynamics Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, tanasen01 είπε Τσέκαρε και από ebay από Ευρώπη. Για τους xeon η μητρική σου παίρνει (μάλλον) μονταρισμένους όντως και συγκεκριμένα έχει τεσταριστεί με τον Ε5440 (έχει τεσταριστεί όμως με την V3.3 - εσένα είναι V1.0... οπότε δεν ξέρω αν παίρνει τελικά) . Ο drove τον δίνει 26€ και θα σου στείλει και μονταρισμένο bios. Για τη δουλειά που θες όπως έχουμε ξαναπεί πάντως σε καλύπτει ο Q6600 που είναι και η φθηνότερη επιλογή. Καλυτερα να μην κανω πειραματα...θα παρω αυτον που εδωσες!λογικα θα ερθει συντομα! 11 ώρες πριν, cabdik είπε προταση μου: επικοινωνησε εδω με το παιδι. πες του ακριβως το Motherboard που εχεις, και θα σε βοηθησει. εχει XEON επεξεργαστες, που ειναι καλυτεροι και απο τους Q, και πιο κρυοι, σου φτιαχνει και το BIOS, και ειναι απο Ελλαδα....!!! εχω παρει κι εγω XEON επεξεργαστη για ενα φιλο με παρομοιο ΜΟΒΟ 775, και αλλαγη απο Ε8400...!! μπορει να μην ειχαμε την ιδια μομππο ομως οποτε θα παω στον 6600
cabdik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Dynamics είπε Καλυτερα να μην κανω πειραματα...θα παρω αυτον που εδωσες!λογικα θα ερθει συντομα! μπορει να μην ειχαμε την ιδια μομππο ομως οποτε θα παω στον 6600 φιλε μου, μαλλον δεν με καταλαβες ΚΑΘΟΛΟΥ. δεν σου ειπα οτι ειχαμε την ιδια μητρικη. καμμια σχεση....!! απλα το εφερα σαν παραδειγμα. σου ειπα οτι το παιδι, ειναι απο Ελλαδα, εχει πολλους ΧΕΟΝ, που σημαινει οτι καποιος απο ολους θα ταιριαζει στην μητρικη σου, και αν επικοινωνησεις θα σε βοηθησει να βρεις τον πιο καταλληλο, και θα σου τροποποιησει το BIOS για να δεχτει τον XEON. μηπως πρεπει να το εξηγησω περισσοτερο...? εδωσα μια προταση στο τραπεζι. απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις.
Dynamics Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, cabdik είπε φιλε μου, μαλλον δεν με καταλαβες ΚΑΘΟΛΟΥ. δεν σου ειπα οτι ειχαμε την ιδια μητρικη. καμμια σχεση....!! απλα το εφερα σαν παραδειγμα. σου ειπα οτι το παιδι, ειναι απο Ελλαδα, εχει πολλους ΧΕΟΝ, που σημαινει οτι καποιος απο ολους θα ταιριαζει στην μητρικη σου, και αν επικοινωνησεις θα σε βοηθησει να βρεις τον πιο καταλληλο, και θα σου τροποποιησει το BIOS για να δεχτει τον XEON. μηπως πρεπει να το εξηγησω περισσοτερο...? εδωσα μια προταση στο τραπεζι. απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις. με τον τροπο που γραφεις μοιαζει σαν να αρπαζεσαι..χαλαρωσε λιγο συζητηση κανουμε... οταν λες "παρομοια" ειναι σαν να λες ιδια η σχεδον ιδια...θα κανω τον κοπο να του στειλω ενα μνμ να δω τι προταση θα μου κανει.. αν και μαλλον στον 6600 θα παω απο λατβια και θα τον εχω το πολυ σε 10 μερες..και σε λογικη τιμη ευχαριστω
Dynamics Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 @update Ηρθαν οι μνημες και οτι της εβαλα!Καλα μιλαμε αλλη φαση ετσι?σημερα θα γινει και η αγορα την cpu απο λατενια....βρηκα απο Ελλαδα την παρασκευη αλλα δεν τον προλαβα! Το μονο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι οτι στις ιδιοτητες λεει 3,5γιγα ενω ειναι 4 + 1 που ειχα επρεπε να λεει 5...στο cpu z τις διαβαζε κανονικα εβγαλε την μια που ειχα και αφησα μονες τις 4αρες αλλα παλι τα ιδια..καμια ιδεα?
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Έχεις 32bit λειτουργικό? Στον πίνακα ελέγχου--->Σύστημα τι γράφει?
Dynamics Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Έχεις 32bit λειτουργικό? Στον πίνακα ελέγχου--->Σύστημα τι γράφει? ναι 32 bit ειναι...εκει μου εμφανιζει 3,5 γιγα...
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Τότε σωστά σου λέει. Για να είναι διαθέσιμη όλη η μνήμη πρέπει να βάλεις 64bit.
Dynamics Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, BlueBlood7 είπε Τότε σωστά σου λέει. Για να είναι διαθέσιμη όλη η μνήμη πρέπει να βάλεις 64bit. οποτε μολις βαλω το q6600 θα εκανα που θα εκανα φορματ βαζω 64 bit σωστα?για να ειμαι οκ και να δουλευουν κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα