Dynamics Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, tanasen01 είπε Aν είναι από χώρα εκτός ΕΕ ούτως ή άλλως περνά τελωνείο, εκτός αν υπάρχει Ευρωπαϊκή αποθήκη. 20€ από Φινλανδία για 2 κομμάτια https://www.ebay.com/itm/Samsung-2GB-DIMM-800-MHz-PC2-6400-DDR2-Memory-M378T5663QZ3-CF7/253368988552?epid=141717182&hash=item3afdf7f388:g:hW4AAOSwg0BZ2fAm Καλημερα ναι περνανε τελωνειο απλα δεν θα πληρωσω κατι λογο το οτι ειναι 10 ευρω! Τεσπα εχω θεμα με το bios...εκανα την διαδικασια που ειχε σε βιντεο πριν..εβαλα το αρχειο στο στικακι αφου το εκανα φορματ..πηγα στο q flash και μου βγαζει σαν επιλογη μονο floppy να υποθεσω floppy disk?παταω εντερ και τπτ...νεκρο...δεν εχει επιλογη usb η κατι αλλο!Εκανα κατι λαθος?
tanasen01 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, Dynamics είπε Καλημερα ναι περνανε τελωνειο απλα δεν θα πληρωσω κατι λογο το οτι ειναι 10 ευρω! Τεσπα εχω θεμα με το bios...εκανα την διαδικασια που ειχε σε βιντεο πριν..εβαλα το αρχειο στο στικακι αφου το εκανα φορματ..πηγα στο q flash και μου βγαζει σαν επιλογη μονο floppy να υποθεσω floppy disk?παταω εντερ και τπτ...νεκρο...δεν εχει επιλογη usb η κατι αλλο!Εκανα κατι λαθος? Κάνε format σε FAT32 το φλασάκι και επανέλαβε την διαδικασία.
Dynamics Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Κάνε format σε FAT32 το φλασάκι και επανέλαβε την διαδικασία. 30 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Κάνε format σε FAT32 το φλασάκι και επανέλαβε την διαδικασία. Παλι τα ίδια!!!
Dynamics Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, tanasen01 είπε Περίεργο. Δοκίμασε άλλο φλασακι. θα ψαξω αυριο για κανενα ξεχασμενο φλασακι να δοκιμασω!Αγορασα σημερα τις μνημες στα 11 ευρω τελικη πηρα της σαμσουνγκ 2+2=4γιγα θα σας πω εντυπωσεις σε δυο μηνες που θα τις εχω επεξεργαστη δεν πηρα μεχρι να βρω ακρη με το φλασαρισμα
Dynamics Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 δοκιμασα και αλλο φλασακι και το εβαλα και το δοκιμασα σε δυο διαφορετικες θυρες !παλι τα ιδια!τι στο καλο?
dimpa16 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ελπίζω να έχεις κάνει format το φλασάκι σε FAT32 όπως σου έχουν πει παραπάνω. Το αρχείο που κατεβάζεις απο την gigabyte,είναι zip.Το έχεις κάνει πρώτα extrac ή το ρίχνεις όπως κατεβαίνει στο φλασάκι; Εννοείται, οτι πρώτα κάνεις extracting και μετά ρίχνεις στο φλασάκι αυτά που σου έχουν γίνει extracting. 2
Dynamics Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Στις 19/1/2018 στις 9:33 ΜΜ, dimpa16 είπε Ελπίζω να έχεις κάνει format το φλασάκι σε FAT32 όπως σου έχουν πει παραπάνω. Το αρχείο που κατεβάζεις απο την gigabyte,είναι zip.Το έχεις κάνει πρώτα extrac ή το ρίχνεις όπως κατεβαίνει στο φλασάκι; Εννοείται, οτι πρώτα κάνεις extracting και μετά ρίχνεις στο φλασάκι αυτά που σου έχουν γίνει extracting. κατσε να τσεκαρω αυριο και θα ενημερωσω ευχαριστω!
Dynamics Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Εκανα οτι ακριβως ειδα στο βιντεο...αλλα παλι τα ιδια..δοκιμασα να κανω εξτρακ η οπως το λενε τα αρχεια που εχει μεσα με winzip,winrar win7 αν το λεω καλα?εκανα φορματ στο στικακι σε φατ32 περασα τα αρχεια μεσα χυμα οπως τα αποσυμπιεσα και παλι τα ιδια!Τι μπορει να κανω λαθος?δοκιμασα δυο στικακια που δουλευουν κανονικα σε διαφορες θυρες παλι τα ιδια!Τι κανω λαθος?
tanasen01 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Dynamics είπε Εκανα οτι ακριβως ειδα στο βιντεο...αλλα παλι τα ιδια..δοκιμασα να κανω εξτρακ η οπως το λενε τα αρχεια που εχει μεσα με winzip,winrar win7 αν το λεω καλα?εκανα φορματ στο στικακι σε φατ32 περασα τα αρχεια μεσα χυμα οπως τα αποσυμπιεσα και παλι τα ιδια!Τι μπορει να κανω λαθος?δοκιμασα δυο στικακια που δουλευουν κανονικα σε διαφορες θυρες παλι τα ιδια!Τι κανω λαθος? Καλά φαίνεται ότι το κάνεις, Κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει με τη μητρική μάλλον. Ποια έκδοση bios έχεις τώρα; Αν δεν ξέρεις φαίνεται στο cpu-z στο tab mainboard.
Dynamics Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, tanasen01 είπε Καλά φαίνεται ότι το κάνεις, Κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει με τη μητρική μάλλον. Ποια έκδοση bios έχεις τώρα; Αν δεν ξέρεις φαίνεται στο cpu-z στο tab mainboard. απο το cpu z ειδα οτι λεει φ5!μπαινει στο μπιος q φλας παταω εντερ και μου βγαζει ερρορ ενω στο βιντεο παταει εντερ και ψαχνει το αρχειο απο το στικακι!Τι επαθε η ριμαδα? παει το ονειρο για 4 πυρινο ?
tanasen01 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ψάξε το bios για τίποτα ρυθμίσεις για usb, μήπως είναι κάτι απενεργοποιημένο. Αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις.
Dynamics Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, tanasen01 είπε Ψάξε το bios για τίποτα ρυθμίσεις για usb, μήπως είναι κάτι απενεργοποιημένο. Αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις. με λιγο ψαξιμο σε youtube βρηκα ακρη και το φλασαρα χωρις q flash αλλα με προγραμμα απο την επιφανεια εργασιας να το αναβεσω το βιντεο?οταν κανει μπουτ πλεον λεει φ10 διπλα απο την μητρικη!απο cpu z το ιδιο φ10 λοιπον εβαλα ολα ενταξει τωρα?παω κανονικα σε q6600/6700? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από Dynamics 1
tanasen01 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Ναι υπάρχουν προγράμματα που φλασάρουν το bios μέσω windows. Είναι λίγο επίφοβο αλλά αφού σου δούλεψε χωρίς κάποιο θέμα οκ. Πλέον με το F10 bios η μητρική σου θα βλέπει Q6600/6700. 1
Dynamics Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Ναι υπάρχουν προγράμματα που φλασάρουν το bios μέσω windows. Είναι λίγο επίφοβο αλλά αφού σου δούλεψε χωρίς κάποιο θέμα οκ. Πλέον με το F10 bios η μητρική σου θα βλέπει Q6600/6700. σκεφτομουν να εβαζα φ14 αλλα μου ειχατε πει για φ10 και εβαλα φ10!Οποτε αυτες τις μερες θα ψαξω για cpu μολις ερθουν τα πραγματα (cpu,ram και παστα) θα ενημερωσω γτ θα χρειαστω λιγη βοηθεια με την παστα μιας και δεν εχω ξανα βαλει!Τα λεμε σε λιγο καιρο σας ευχαριστω απαντες για την βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα