Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, darkman είπε

Άρα μπορεί να είδε την πρώτη καρτέλα και να την πάτησε και αυτός :) 

Δεν είμαστε μάντες.Αυτό μας δίνει,γι`αυτό του απαντάμε.

Άλλωστε,πριν,του είπα να κατεβάσει το cpu-z και θα δει ακριβώς κάποιες λεπτομέριες.

Όπως σοφά λέει ο Διάολος απο πάνω,μια χαρά θα του κάτσει και ο Q6700

• Like 1
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TheDevilMayCare είπε

Μαλιστα, σε περιπτωση οπου εχει, το παλιο-μεγαλο-χαλκινο-στοκουλερ(:P),
του socket 775: οπως δινοταν σε ορισμενους Pentium, δεν χρειαζεται αλλο:
https://www.amazon.com/Intel-Original-Socket-Heatsink-Copper/dp/B006O2AVFW

Επιβεβαιώνω, καθώς στο κανιβαλισμένο σύστημα που έχω φτιάξει με τον Q6700 έχω πάνω ψύκτρα από Pentium D και τα πάει περίφημα από θερμοκρασίες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα. Mini hijack  στο θεμα για να ρωτησω αν αξιζει η αναβαθμιση απο gtx 750 σε 1050 σε συστημα 775 με xeon e5450 κ 8 gb 800 mhz ram. Ποια η γνωμη σας.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostiger είπε

Καλημερα. Mini hijack  στο θεμα για να ρωτησω αν αξιζει η αναβαθμιση απο gtx 750 σε 1050 σε συστημα 775 με xeon e5450 κ 8 gb 800 mhz ram. Ποια η γνωμη σας.

Αξίζει μόνο αν κάνεις overclock τον xeon @4ghz, αν έχεις την κατάλληλη μητρική και ψύκτρα... 

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, george kesoglu είπε

εαν σε φαγουριζει η τσεπη

Q9550 επεξεργαστη 40€

4x2gb μνημη 40€

εναν καινουργιο ssd 240gb 80€ που θα μπορεις να τον βαλεις και σε νεο συστημα στο μελλον

και το συστηματακι θα πεταει για αυτα που θες

Αν τον τρώει η τσέπη του με τόσα χρήματα παίρνει καινούργια cpu-mobo-ram που και χωρίς ssd θα ήταν απείρως καλύτερο.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, dimpa16 είπε

Κατέβασε το cpu-z,καν`το εγκατάσταση και άνοιξέ το.Άνοιξε τη σελίδα που λέει Mainboard και πες μας ποια version σου λέει στο BIOS.

Δεν είναι 333mhz,είναι 667mhz.Αν πάρεις μνήμες,πάρε καλύτερα 2x2gb 800mhz (σύνολο 4gb)

καλησπερα και συγνωμη που δεν απαντησα αμεσα!με cpu z βρηκα οσα εβαλα στο αρχικο ποστ τωρα που το ειδα ειναι version f5 με χρονολογια 20/9/2006

20 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Μαλιστα, σε περιπτωση οπου εχει, το παλιο-μεγαλο-χαλκινο-στοκουλερ(:P),
του socket 775: οπως δινοταν σε ορισμενους Pentium, δεν χρειαζεται αλλο:
https://www.amazon.com/Intel-Original-Socket-Heatsink-Copper/dp/B006O2AVFW

το κουλερ μοιαζει λιγο με αυτο της φωτο!Η ψυχτρα απ οσο ειδα ειναι μεγαλη θα πρεπει να ανοιξω το κουτι βεβαια για να ειμαι σιγουρα αλλα 90% αυτο ειναι!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Αν τον τρώει η τσέπη του με τόσα χρήματα παίρνει καινούργια cpu-mobo-ram που και χωρίς ssd θα ήταν απείρως καλύτερο.

οντως!δυστηχως δεν παιζουν λεφτα!Αν επαιζαν θα ειχα παει σε νεο συστημα!νομιζω με τον q6700 και με ραμ 4 γιγα η εστω τα 4 γιγα ραμ για αρχη!

Δημοσ.

για τον φίλο που ρώτησε πριν για καλή μου τύχη πάνω έχει μια 8600 nvidia 512mb εξωτερική και όχι onboard!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dynamics είπε

καλησπερα και συγνωμη που δεν απαντησα αμεσα!με cpu z βρηκα οσα εβαλα στο αρχικο ποστ τωρα που το ειδα ειναι version f5 με χρονολογια 20/9/2006

το κουλερ μοιαζει λιγο με αυτο της φωτο!Η ψυχτρα απ οσο ειδα ειναι μεγαλη θα πρεπει να ανοιξω το κουτι βεβαια για να ειμαι σιγουρα αλλα 90% αυτο ειναι!

Αρα θελει να κανεις flash στο bios για να πας στον Q6600 που ειναι στο F7 σωστα ???????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...