Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

3gb σε 32bit windows είναι καλά. Σε 64bit καλύτερα 4gb.

32bit εχω τα 7αρι πανω!θα ψαξω και για 2αρα ραμ και για 4αρα!για να δουλεψει σωστα πρεπει να κοιταξω τπτ mhz?πρεπει να ειναι πχ οσο η 1 γιγα που εχω πανω?

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dynamics είπε

32bit εχω τα 7αρι πανω!θα ψαξω και για 2αρα ραμ και για 4αρα!για να δουλεψει σωστα πρεπει να κοιταξω τπτ mhz?πρεπει να ειναι πχ οσο η 1 γιγα που εχω πανω?

Κοιτάς και 800mhz και 667mhz που είναι η ταχύτητα του dimm που έχεις ήδη.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, darkman είπε

30

Q9300 24 :)

με μια 50αρου εισαι πενα
τωρα αυτα τα εψαξα ετσι στην τυχη αμα ψαξεις ποιο καλα μπορει να βρεις και αλλα :) 

οκ σε ευχαριστω πολυ!αρχιζω να ψαχνω στις αγγελιες!

1 λεπτό πριν, tanasen01 είπε

Κοιτάς και 800mhz και 667mhz που είναι η ταχύτητα του dimm που έχεις ήδη.

οκ αδερφε!σε υπερ ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Η μητρικη σου μας δηλωσεις ηδη ποια ειναι = και για να μην σου γραφω τι "φανταζομαι" πως δεν γινεται
(εκτος του σιγουρα υποστηριζομενου Q6700 που προτεινα), ΔΕΝ υποστηριζει Q9300, οπως και Q9550! :shifty:
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-965P-S3-rev-10#support-cpu

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Η μητρικη σου μας δηλωσεις ηδη ποια ειναι = και για να μην σου γραφω τι "φανταζομαι" πως δεν γινεται
(εκτος του σιγουρα υποστηριζομενου Q6700 που προτεινα), ΔΕΝ υποστηριζει Q9300, οπως και Q9550! :shifty:
https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-965P-S3-rev-10#support-cpu

Αφου στο λινκ που δινεις τους γραφει μεσα κανονικα εισαι σιγουρος ? το ειχα δει και πριν το τσεκαρα και τωρα ..............

ακυρο εχετε δικιο δεν ειδα την τελευτεα στηλει λεει N/A :(

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dynamics είπε

το τελευταιο bios πως κανω αναβαθμιση?κανονικα με driver οπως ολα?αν βαλω 4αρα στα mhz που λες θα δουλεψει και η αλλη 1 γιγα που εχω?γτ αν θυμαμαι καλα ειναι 333mhz αυτη που εχω τωρα!

Κατέβασε το cpu-z,καν`το εγκατάσταση και άνοιξέ το.Άνοιξε τη σελίδα που λέει Mainboard και πες μας ποια version σου λέει στο BIOS.

Δεν είναι 333mhz,είναι 667mhz.Αν πάρεις μνήμες,πάρε καλύτερα 2x2gb 800mhz (σύνολο 4gb)

Επεξ/σία από dimpa16
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, darkman είπε

Ρε παιδια σορρυ αλλα δεν καταλαβα κατι πως περνει Core™2 Extreme Quad-Core  και δεν περνει το Q9300 ????????

Αν παρατηρήσεις,θα δείς οτι υποστηρίζει επεξεργαστές με ανώτερο Bus speed 1066.

Επεξεργαστές με 1333 και 1600...δεν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, dimpa16 είπε

Αν παρατηρήσεις,θα δείς οτι υποστηρίζει επεξεργαστές με ανώτερο Bus speed 1066.

Επεξεργαστές με 1333 και 1600...δεν...

Στο support στην δευτερη καρτελα  rev 3.3 τον υποστηρίζει, τον q9300 :( για μπες δες το για να ειμαστε 100% και πες μου .

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, darkman είπε

Στο support στην δευτερη καρτελα  rev 3.3 τον υποστηρίζει, τον q9300 :( για μπες δες το για να ειμαστε 100% και πες μου .

Ναι,αλλά ο ts στην περιγραφή που μας δίνει στην αρχή,μας λέει οτι έχει την μητρική με rev. 1.0 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimpa16 είπε

Ναι,αλλά ο ts στην περιγραφή που μας δίνει στην αρχή,μας λέει οτι έχει την μητρική με rev. 1.0 

Ναι αλλα γραφει και αυτο :P  " απ οτι ειδα μπορει να παρει Intel® Core™2 Extreme Quad-Core / Core™2 Duo processor " τι στο καλο γινετε εδω :P :P 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, darkman είπε

Ναι αλλα γραφει και αυτο :P  " απ οτι ειδα μπορει να παρει Intel® Core™2 Extreme Quad-Core / Core™2 Duo processor " τι στο καλο γινετε εδω :P :P 

Μην μπερδεύεσαι άδικα.:D

Είναι 2 διαφορετικές μητρικές.Η μια με rev. 1.0 που υποστηρίζει τους επεξεργαστές που δίνει στην καρτέλα ο κατασκευαστής και η άλλη με rev. 3.3 που υποστηρίζει επιπλέον κάποιους ακόμα επεξεργαστές.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimpa16 είπε

Μην μπερδεύεσαι άδικα.:D

Είναι 2 διαφορετικές μητρικές.Η μια με rev. 1.0 που υποστηρίζει τους επεξεργαστές που δίνει στην καρτέλα ο κατασκευαστής και η άλλη με rev. 3.3 που υποστηρίζει επιπλέον κάποιους ακόμα επεξεργαστές.

Άρα μπορεί να είδε την πρώτη καρτέλα και να την πάτησε και αυτός :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...