Redmaria Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα θα ήθελα τη γνώμη σας για κινητά με καλή κάμερα αλλά όχι πολύ ακριβά (μέχρι 300€) θελω να βγάζω φωτογραφίες και αξιοπρεπή βίντεο χωρίς να κάνω πολλά (κινητό για ξανθιές δλδ) ευχαριστώ
darkrider93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα δε μας δίνεις πολλές πληροφορίες, πάντως αν σε ενδιαφέρει αγορά από Κίνα xiaomi mi note 3 έχει πάρα πολύ καλή κάμερα ειδικά στα λεφτά του νομίζω την καλύτερη και για τα βίντεο που λες έχει και optical image stabilization οπότε για εμένα είναι πολύ δυνατό! Δες και κάνα ριβιου να δεις άμα σου αρέσει.
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Για να μην μπλέξεις με το εξωτερικό πάρε το Huawei Nova,είναι μικρό (5") κομψό και βολικό για μια κοπέλα και τα ρέστα πάρτα σε gadget. Σε χρυσό εδώ http://www.e-deal.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=660604
Redmaria Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας για να καταλάβετε τώρα έχω το htc10 αλλά έχει φάει τούμπες (έχω ένα παιδάκι 4 και βοηθάει σ' αυτό) όποτε θέλω καλή κάμερα αλλά να μην δώσω πολλά λεφτά (το htc αντεξε 14 μήνες) δουλεύει ακόμα καλά αλλά δεν μπορεί να διαβάσει την κάρτα μνήμης
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Άμα θες ακόμη ποιο φτηνό από το Nova τότε το Huawei honor 6x στα 203€ περίπου https://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html 1
SeNNinhA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, saruman123 είπε Άμα θες ακόμη ποιο φτηνό από το Nova τότε το Huawei honor 6x στα 203€ περίπου https://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html Το αυτο για καμερα
tasos-e Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Παρε lg g5. Μεταχειρισμένο μέσα απο το φόρουμ,έτσι έκανα και είμαι πολυ ευχαριστημένος. 1
saruman123 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μιας και έχεις παιδάκι και τρώει και τις τούμπες του πάρε το Nokia 6 https://www.skroutz.gr/s/12511710/Nokia-6-3GB-32GB.html Είναι το ποιο ανθεκτικό κινητό(όλο μεταλλικό) τις χρονιάς. Εδώ υπάρχει και ένα ποστ
Redmaria Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Το huawei mate 10 lite πως σας φαίνεται; Έχει βγει σε προσφορά 299€... 1
saruman123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλύτερα πάρε το Huawei P9 http://skyfon.gr/Huawei-P9-32GB?ref=bestprice.gr
tasos-e Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Αν έχεις παιδάκι όπως εγω πρέπει το τηλέφωνο να έχει ois για να βγάζεις καθαρές και όχι κουνιμενες. Απο την στιγμή που είχες το HTC 10 που βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες εάν πας σε ενα πιο μέτριο τηλέφωνο ίσως σου φανεί περίεργο,γι'αυτό πρότεινα μεταχειρισμένο. Οπότε καλό είναι τουλάχιστον να σου προτείνουν κινητό με ois γιατί ξέρω ότι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία κουνιούνται πολύ.
jimzak Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, tasos-e είπε Αν έχεις παιδάκι όπως εγω πρέπει το τηλέφωνο να έχει ois για να βγάζεις καθαρές και όχι κουνιμενες. Απο την στιγμή που είχες το HTC 10 που βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες εάν πας σε ενα πιο μέτριο τηλέφωνο ίσως σου φανεί περίεργο,γι'αυτό πρότεινα μεταχειρισμένο. Οπότε καλό είναι τουλάχιστον να σου προτείνουν κινητό με ois γιατί ξέρω ότι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία κουνιούνται πολύ. Το ois βοηθάει σε αργές ταχύτητες κλείστρου από 1/5 και κάτω ας πούμε, που σημαίνει ότι αν έχουμε κινούμενο θέμα (παιδάκι στην συγκεκριμένη περίπτωση) θα βγει blur. Το ois βοηθάει σε αυτές τις ταχύτητες κλείστρου να αντισταθμίσει το κούνημα του χεριού ώστε να βγει πιο sharp η φωτογραφία και ουδεμία σχέση έχει αν θα πάρεις καλή φωτογραφία του παιδιού (εκτός αν ποζάρει και κάθεται ακίνητο). Ισα ίσα που σε μερικές περιπτώσεις κινούμενου θέματος είναι καλύτερα να μην υπάρχει ois μιας και το software ρίχνει την ταχύτητα του κλείστρου και έχουμε motion blur. 1
tasos-e Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, jimzak είπε Το ois βοηθάει σε αργές ταχύτητες κλείστρου από 1/5 και κάτω ας πούμε, που σημαίνει ότι αν έχουμε κινούμενο θέμα (παιδάκι στην συγκεκριμένη περίπτωση) θα βγει blur. Το ois βοηθάει σε αυτές τις ταχύτητες κλείστρου να αντισταθμίσει το κούνημα του χεριού ώστε να βγει πιο sharp η φωτογραφία και ουδεμία σχέση έχει αν θα πάρεις καλή φωτογραφία του παιδιού (εκτός αν ποζάρει και κάθεται ακίνητο). Ισα ίσα που σε μερικές περιπτώσεις κινούμενου θέματος είναι καλύτερα να μην υπάρχει ois μιας και το software ρίχνει την ταχύτητα του κλείστρου και έχουμε motion blur. Επειδή έχω βγάλει αρκετές φωτογραφίες με η χωρίς ois το παιδί με αρκετά τηλέφωνα έχω δει ότι αυτά που έχουν ois βοηθάνε πάρα πολύ. Το καλύτερο φυσικά για παιδιά είναι το lumia με τις ζωντανές φωτογραφίες αλλά τελείωσε το λειτουργικό.
jimzak Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, tasos-e είπε Επειδή έχω βγάλει αρκετές φωτογραφίες με η χωρίς ois το παιδί με αρκετά τηλέφωνα έχω δει ότι αυτά που έχουν ois βοηθάνε πάρα πολύ. Το καλύτερο φυσικά για παιδιά είναι το lumia με τις ζωντανές φωτογραφίες αλλά τελείωσε το λειτουργικό. Μην σε μπερδεύει, δεν σε έχει βοηθήσει το ois αλλά προφανώς τα κινητά με ois που έχεις χρησιμοποιήσει θα είχανε καλύτερο σενσορα και καλύτερο software, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μας βοηθάει το ois όταν φωτογραφίζουμε κινούμενο θέμα. 1
ziaba Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Στις 10/1/2018 στις 3:26 ΜΜ, tasos-e είπε Παρε lg g5. Μεταχειρισμένο μέσα απο το φόρουμ,έτσι έκανα και είμαι πολυ ευχαριστημένος. στα 300€ παίζουν g6 ποιο g5? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα