Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Dr.MikeD είπε

αυτος ειναι ο σκληρός δίσκος απ το παλιό μου μηχάνημα. Ο τεχνικός είχε βάλει 2 hd , ενώ βρήκα αυτόν. Πρόκειται για ssd;  Αν ναι, πρόκειται να με καλύψει στον iMac?

Συγνωμη, καθότιν άσχετος από τεχνικά θέματα

20180522_225038_HDR.jpg

Μια καπως ασχετη παρατηρηση:

ο δισκος ειναι παναρχαιος, ειναι 11 ετών(φαινεται και στην φωτογραφια, γραφει 05 Nov 2007. Ισως και ο λογος που ο υπολογιστης σου ειχε προβληματα) αλλα το μηχανημα σου το ειχες αγορασει το 2013:

Στις 23/02/2018 στις 6:12 ΜΜ, Dr.MikeD είπε

Νομίζω πως η αγορά έγινε το 2013 χωρίς την οθόνη. Το υπάρχον σύστημα, χωρίς το ΦΠΑ , κόστισε στα 600€ .

Με λιγα λογια, απεφυγε αυτον τον τεχνικο που σου εβαλε σε καινουριο μηχανημα τοσο παλιο δισκο.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 3
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@haHa όταν υπάρχουν καταστήματα που απαρτήζονται απο τεχνικό προσωπικό το οποίο έχει μείνει "τεχνολογικά τόσο πίσω" αυτά παθαίνεις. Σε πιάνουν κορόιδο αρκετά εύκολα. Αναφορικα με τον προηγούμενο υπολογιστη, δεν είχα μόνο πρόβλημα στον σκληρό δίσκο , αλλά αργοτερα διαπιστώθηκε πως είχα και στην κάρτα γραφικών.. Περαασμένα ξεχασμένα.. όπως και να έχει σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την επισήμανση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως από όσες περιπτώσεις έχω ακούσει από γνωστούς μου όπου τους στήνουν PC, κάνουν κάτι "κουλές" επιλογές.... πχ ένας γνωστός μου είχε budget 1200 euros κ του λέει φτιάξε μου ότι καλύτερο (χωρίς να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις για επιδόσεις, είχε επιδότηση από τη δουλειά του και μπορούσε να δώσει τόσα λεφτά) και ο τεχνικός σχεδόν αρνιόταν να συμπεριλάβει γνήσια Windows... τεσπα, τι να πω, για να μη ξεφεύγουμε από το θέμα, καλό είναι όταν πάμε για custom PC να ρωτάμε και 2-3 που γνωρίζουν τι παίζει πριν προχωρήσουμε!

Επεξ/σία από onelonelystar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@onelonelystar Σωστά. Βασικά το θέμα μπορεί να πάει ακόμα παραπέρα, αλλά θα ξεφύγουμε αρκετά. Στην προκειμενη περίπτωση προσπαθώ να βρώ μία άμεση λύση. Δηλαδή προσθήκη ενός ssd ή και ακόμα μιας ram. Που απ όσο δείχνει ίσως και να το χρειάζεται.

Επεξ/σία από Dr.MikeD
προσθήκη mention
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...