Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dr.MikeD είπε
1 ώρα πριν, onelonelystar είπε

Η καθυστέρηση από το e-mac.eu οφείλεται περισσότερο στο γεγονος ότι τα παραγγέλνουν από Αμερική (εξ'ου και το english keyboard) παρά στο ότι θέλει SSD μέσα.

Ως γνώστης Windows πραγματικά δεν το γνώριζα.

μην αγχώνεσαι, δεν έχει σχέση αυτό με το αν είσαι χρήστης Windows ή όχι, είναι καθαρά θέμα καταστήματος 😉

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, onelonelystar είπε

μην αγχώνεσαι, δεν έχει σχέση αυτό με το αν είσαι χρήστης Windows ή όχι, είναι καθαρά θέμα καταστήματος 😉

Εδώ και 2 και κάτι μήνες συζητήσεων.. Κάθε φορά με εκπλήσει η συντομία και η αποφασιστικότητα στον λόγο σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kriosgr είπε

Τώρα εσύ πραγματικά πιστεύεις ότι άμα αγοράσει αυτό το iMac με SSD και το δουλέψει μια εβδομάδα ότι θα καταδέχεται να πιάσει windows;  :blink:

Once you go Mac you'll never come back ;)

Εδώ πιστεύει ότι ο επαγγελματίας πρέπει σώνει ντε και καλά να επιλέξει Windows PC για να έχει γρηγορότερο service.

Άσε που γνωρίζει και την πλειοψηφία των επαγγελματιών και τι μηχανήματα και OS χρησιμοποιούν. Άλλη καραμέλα αυτή.

Το τι μηχάνημα θα καταλήξει τελικά να χρησιμοποιήσει ο καθένας έχει να κάνει με το τι τον εξυπηρετεί καλύτερα στις ανάγκες του φίλε haHA. Είτε αυτό λέγεται Windows PC είτε Mac ή ακόμα και Hackintosh στήνουν προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους.

Κόψτε κάτι μερικοί γιατί έχετε καταντήσει πολύ γραφικοί.

13,000 μηνύματα...:blink: έχεις φάει τη μισή ζωή σου στο Insomnia haHa. Εδώ να δεις εργατοώρες που έχεις χάσει. :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, CryptoCSM01 είπε

Εδώ πιστεύει ότι ο επαγγελματίας πρέπει σώνει ντε και καλά να επιλέξει Windows PC για να έχει γρηγορότερο service.

Άσε που γνωρίζει και την πλειοψηφία των επαγγελματιών και τι μηχανήματα και OS χρησιμοποιούν. Άλλη καραμέλα αυτή.

Το τι μηχάνημα θα καταλήξει τελικά να χρησιμοποιήσει ο καθένας έχει να κάνει με το τι τον εξυπηρετεί καλύτερα στις ανάγκες του φίλε haHA. Είτε αυτό λέγεται Windows PC είτε Mac ή ακόμα και Hackintosh στήνουν προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους.

Κόψτε κάτι μερικοί γιατί έχετε καταντήσει πολύ γραφικοί.

13,000 μηνύματα...:blink: έχεις φάει τη μισή ζωή σου στο Insomnia haHa. Εδώ να δεις εργατοώρες που έχεις χάσει. :lol:

Καταλαβαινω οτι λογω προτιμησεων επιλεγεις να εστιασεις στο τι ειπα εγω για το τι προτιμαει η πλειοψηφια των επαγγελματιων και προσπερασες ποιος το ανεφερε πρωτος(ενω μαλιστα δεν ισχυει κατι τετοιο). Κατσε να σε βοηθησω:

Στις 23/02/2018 στις 3:14 ΠΜ, kriosgr είπε

Φίλε μου με τα λεφτά που διαθέτεις μπορείς να αγοράσεις τούμπανο PC αλλά και Mac.  Προσωπικά θεωρώ τα PC ασταθείς παιχνιδομηχανές για πειραματικούς σκοπούς και μόνο. Γι αυτό παρουσιάζουν ένα κάρο ασυμβατότητες και κουσούρια κι έχουν και ελεεινό backup. Επειδή δεν τρέχει και τίποτα αν μείνει ο πιτσιρικάς και μια εβδομάδα χωρίς να παίξει. Ο επαγγελματίας επιλέγει Mac.  Αν βαρέθηκες να σταυρώνεις τα δάχτυλά σου κάθε φορά που ανοίγεις τον υπολογιστή ότι θα ανάψει ή ότι το τάδε update θα κάτσει τότε τα Mac είναι μονόδρομος. ^_^

Τους χαρακτηρισμους περι γραφικοτητας τους αφηνω ασχολιαστους, αλλωστε οταν υπαρχει ελλειψη επιχειρηματων ειναι λογικο στο να προχωρας σε χαρακτηρισμους και ταυτοχρονα να μην θεωρεις γραφικο πχ "θεωρώ τα PC ασταθείς παιχνιδομηχανές για πειραματικούς σκοπούς και μόνο" ή αυτο:

Στις 23/02/2018 στις 8:20 ΜΜ, kriosgr είπε

Οι κινεζιές που προτείνεις θα του κρατήσουν τουλάχιστον trouble free 2 χρόνια πριν να γίνουν τοστιέρες κι αρχίσουν να ρετάρουν από δω κι από κει; 

Κατα τα αλλα, συμφωνω σε αυτο που λες οτι ο καθενας διαλεγει αυτο που εξυπηρετει καλυτερα τις αναγκες του και για αυτο το εγραψα και προηγουμενως με bold:

15 ώρες πριν, haHa είπε

Απλα σκεψου ποσο μεγαλυτερη ταλαιπωρια και χαμενες εργατοωρες χωρις μηχανημα θα ηταν αν σου τυχαινε παρομοιο hardware προβλημα σε mac μηχανημα, επειδη τα service centers ειναι λιγοτερα. Αυτο δεν το λεω για να μην πας σε mac. Καλα θα κανεις και θα πας σε mac απο την στιγμη που σου αρεσουν και εχεις παρει την αποφαση

και ξανα λιγο πιο πριν:

Στις 03/03/2018 στις 12:26 ΠΜ, haHa είπε

Αυτο δεν λεει βεβαια κατι, γιατι ειναι απολυτα θεμιτο ο καθενας να εχει τις προτιμησεις του και εσυ λοιπον θελεις να δοκιμασεις mac os x . 

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dr.MikeD είπε

Εδώ και 2 και κάτι μήνες συζητήσεων.. Κάθε φορά με εκπλήσει η συντομία και η αποφασιστικότητα στον λόγο σου.

1 + 1 κάνουν 2 :)

επειδή το έψαχνα και εγώ πολυυυυυυ καιρό, για να μη πω χρόνια, το θέμα μετάβασης Windows -> Mac, είπα να σε γλιτώσω χρόνο και να σου πω τα πράγματα απλά και όμορφα. Στο τέλος φυσικά η απόφαση είναι δική σου.  Και επειδή και εγώ ασχολούμαι με web design, γνωρίζω τις ανάγκες σου όσον αφορά τον υπολογιστή. το δύσκολο είναι να έχεις το budget για να το αποκτήσεις. Από ότι κατάλαβα εσύ το έχεις, οπότε διαβάζεις όλα τα παραπάνω κ κάνεις αγορά.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζετε γιατί δεν μπορεί να γίνεια αγορά απ' το e-mac.eu . Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να κάνω αγορά.. :(

Επεξ/σία από Dr.MikeD
Σύνταξη κειμένου
Δημοσ.

Συνειδητοποίησα ότι όντως δεν μπορώ να κάνω αγορά. Ειτε ως quest, είται ως register user. Ωστόσο ενημερώθηκα πως το κατάστημα έχει αλλάξει "ιδιοκαταστιακό καθεστώς" και σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμό και πάλι για παραγγελία.

image.png.1722d95247433b806f6796e9a795d396.png

Δημοσ.

Γιατί δεν τον παίρνεις από istorm να είσαι σίγουρος;

http://store.istorm.gr/catalog/product/view/id/4219/s/imac-27-inch-retina-5k-display-3-4ghz-processor-1tb-storage/category/125/

βγαίνει 3.084,72 € με αυτά που έχεις επιλέξει.

Νομίζω ότι επειδή έχει και οθόνη ίσως μπορεί να εκπέσει ο φπα απευθείας βάση της ΠΟΛ. 1150. Ρώτα τον λογιστή σου.

Αλλά και να μην γίνεται, ο ΦΠΑ μετά θα αφαιρεθεί οπότε δεν έχει πολύ νόημα η αγορά από e-mac.eu κατά εμέ.. Και το istorm είναι και premiem reseller.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στην δουλεια για application development μου δωσαν macbook pro 2027 15” ενταξει δεν παιζεται.

και επειδη κανω και rpa ( θελει windows) περασα τα 10 μεσω bootcam και ολα μια χαρα.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Από την δική μου εμπειρία επειδή έχω δουλέψει και τα δυο λειτουργικά ένα έχω να πω. Οι υπολογιστές mac είναι ένας άλλος κόσμος. Δεν μπορούν να συγκριθούν με υπολογιστές windows. Αρκεί μια εβδομάδα χρήσης για να καταλάβεις τι εννοώ! Χρησιμοποιώ το mac για προγραμματισμό και web design. Δεν σου συστήνω να πάρεις mac απλώς επειδή θα κάνεις καλύτερα την δουλεία σου. Στο συστήνω επειδή κάθε τι που θα κάνεις θα είναι πιο απλό και πιο εύχρηστο.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ,

Εδω είμαι πάλι μετά από καιρό. Ο νέος mac ειναι πλέον στα χέρια μου και η αλήθεια είναι πως είμαι ξετραλαμμένος. Θα ηθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που με βοηθήσατε με τις πολύτιμες συμβουλες σας.

Πλέον θα τα λέμε στα section του mac.. :)

Επεξ/σία από Dr.MikeD
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...