Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! Αναζητώ μία κάρτα γραφικών (μέχρι 300€) για να μπορέσει το σύστημα μου να σηκώσει ομαλά το Playerunknown's Battlegrounds και θα παρακολούσα να με συμβουλεύσετε όσοι μπορείτε!

Τα pc specs μου είναι:

• CPU: AMD FX-6350 @3.9Mhz με την δική του ψύκτρα.
  • Motherboard: Gigabyte 970A-UD3P
  • GPU: AMD Radeon HD 7750 1GB Afterburner OC
  • RAM: G.Skill RipjawsX DDR3 Dual Channel Kit (2x4GB @2444Mhz)
  • PSU: Seasonic 750W +Bronze
  • Storage: Western Digital HDD 500GB
  • SSD: OCZ 120GB

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :)

Δημοσ.

Το PUBG είναι CPU bound game και εκτός από γραφικών απαιτεί και έναν πιο δυνατό επεξεργαστή. Με το σύστημα που διαθέτεις θα έλεγα να ανέβεις μέχρι την 1050 TI.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το γνωρίζω αυτό , γιατί γενικά τα online shooting games  είναι βασισμένα πιο πολύ στους CPU. Ωστόσο, δεν νομίζω να έχω θέμα με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Τί πιστεύεις;

Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή!

Επεξ/σία από Zepenthus
Δημοσ.

Οχι η 1060 είναι πολύ ανώτερη απο τη 1050ti.
Είναι ακριβές οι ddr4 αλλιώς θα σου πρότεινα αναβάθμιση σε ένα ryzen 1200,μητρική b350,8gb και 1050ti αλλά ξεφεύγει απο τα 300 ευρώ που διαθέτεις.
Aν όπως πουλήσεις το υπάρχων σετάκι σου βγαίνει άνετα και θα ανέβεις επίπεδο.

Δημοσ.

Κατάλαβα! Απλά ο Ryzen είναι 4πύρηνος , συμφωνώ ότι το Socket που είναι ΑΜ4 μπορεί να είναι καλύτερο, απλά αυτός που έχω είναι 6πύρηνος. Για αυτό δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου η αναβάθμιση του υπόλοιπου συστήματος. Τώρα αν βρεθεί κάποιος να αγοράσει το ήδη υπάρχον set που ανέφερα παραπάνω, είμαι ανοιχτός να ακούσω σε κάθε πρόταση! Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1060 3 gb συνδυασμός medium/very low 1080p και πάλι θα έχεις drops σε cpu intensive areas λόγω του FX. Προσπάθησε να του δώσεις όσο OC σε παίρνει. Και οι FX δεν είναι πραγματικοί 6/8-core. Έχουν shared cache και το χειρότερο και FPU.

Επεξ/σία από ilos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...