Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω το εξής θέμα : Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, Samsung J5 με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 8gb έβαλα πριν 2 μέρες μια καρτούλα sd 16gb (class 10) γιατί πέταγε εδώ και καιρό μήνυμα ότι ο χώρος αποθήκευσης εξαντλείται. Το κινητό διαβάζει κανονικά την κάρτα,όλα οκ μέχρι εδώ δηλαδή αλλά δεν με αφήνει να κατεβάσω εφαρμογές... Δεν αλλάζει κάπως αυτό; Είναι η κάρτα μόνο για φώτο,τραγούδια κλπ ; Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν χρησιμοποιώ εγώ android και δεν γνωρίζω τι να κάνω πέρα από αυτά που δοκίμασα (όπως το να διαμορφώσω στην κάρτα όπως είχα κάνει και σε τάμπλετ με τόσο μικρή εσωτερική μνήμη)θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :) 

Δημοσ.

Αν έχει android 7 πας ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο.

Πατάς 6-7 φορές την έκδοση και σου βγάζει ένα κρυφό μενού , λέγεται "Επιλογή προγραμματιστών".

Πας πάλι στις ρυθμίσεις-προσθετες ρυθμίσεις-επιλογη προγραμματιστών εκεί έχει μια επιλογή που λέγεται Να επιτρέπονται υποχρεωτικά εφαρμογές σε εξωτερική συσκευή ενεργοποίησε το κάνε και μια επανεκκίνηση και είσαι έτοιμη.

Δεν μεταφέρονται όλες αλλά κάτι είναι και αυτό.

Εμένα το γράφει έτσι

Screenshot_2018-01-10-09-03-30-776_com.android.settings.png.c02181fb6910e57775189a614cd82708.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν δουλευει σε ολα τα κινητα .Καπου εχει συζητηθει το θεμα Επισης φαινεται πολυ β ποιοτητα παιζει τελευταια σε  καρτες.Νομιζεις λειτουργει καλα ,σε κρεμαει .κλειδωνει.Την  αλλαζουν παλι τα ιδια και κατι αλλο .Σε δουλεια να βρισκομαστε.

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Αν έχει android 7 πας ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο.

Πατάς 6-7 φορές την έκδοση και σου βγάζει ένα κρυφό μενού , λέγεται "Επιλογή προγραμματιστών".

Πας πάλι στις ρυθμίσεις-προσθετες ρυθμίσεις-επιλογη προγραμματιστών εκεί έχει μια επιλογή που λέγεται Να επιτρέπονται υποχρεωτικά εφαρμογές σε εξωτερική συσκευή ενεργοποίησε το κάνε και μια επανεκκίνηση και είσαι έτοιμη.

Δεν μεταφέρονται όλες αλλά κάτι είναι και αυτό.

Εμένα το γράφει έτσι

Screenshot_2018-01-10-09-03-30-776_com.android.settings.png.c02181fb6910e57775189a614cd82708.png

Δεν νομίζω ότι έχει τέτοια έκδοση android παρόλα αυτά θα το τσεκάρω αν γράφει κάτι τέτοιο,ευχαριστώ πολύ

1 ώρα πριν, Diskimpex είπε

Δεν δουλευει σε ολα τα κινητα .Καπου εχει συζητηθει το θεμα Επισης φαινεται πολυ β ποιοτητα παιζει τελευταια σε  καρτες.Νομιζεις λειτουργει καλα ,σε κρεμαει .κλειδωνει.Την  αλλαζουν παλι τα ιδια και κατι αλλο .Σε δουλεια να βρισκομαστε.

Πήρα επώνυμη κάρτα...δεν ξέρω τι παίζει ειλικρινά

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Diskimpex είπε

Τουλάχιστον σε 1 κινητό που έχω δουλεύει κανονικά.

Δεν γνωρίζω σε ποια κινητά δουλεύει ή όχι ,αλλά καλό είναι ας το δοκιμάσει.

39 λεπτά πριν, xristina_k είπε

Δεν νομίζω ότι έχει τέτοια έκδοση android παρόλα αυτά θα το τσεκάρω αν γράφει κάτι τέτοιο,ευχαριστώ πολύ

Στις ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο εκεί θα δεις την έκδοση.

Νομίζω έχει πάρει Android 7

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xristina_k είπε

Πήρα επώνυμη κάρτα...δεν ξέρω τι παίζει ειλικρινά

Καποια μοντελα κινητα γραφουν τι καρτα ειναι .μολις ξεκινα το κινητο μολις την εχεις πρωτοβαλει .Βγαινουν κατι τρελα  ,οχι τι νομιζεις πηρες.

Παραδειγμα μαρκα Σανδισκ καρτα να αναγνωριζεται σαν σαμσουνκ .Και να χαλα σε 1 μηνα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, saruman123 είπε

Τουλάχιστον σε 1 κινητό που έχω δουλεύει κανονικά.

Δεν γνωρίζω σε ποια κινητά δουλεύει ή όχι ,αλλά καλό είναι ας το δοκιμάσει.

Στις ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο εκεί θα δεις την έκδοση.

Νομίζω έχει πάρει Android 7

Μάλλον όχι γιατί σκέψου δεν με αφήνει να κάνω ούτε ενημέρωση λογισμικού....θα το τσεκάρω και θα επιστρέψω ,ευχαριστώ 

Δημοσ.

Για να εχει 8gb τοτε ειναι του 2015 και δεν εχει android 7. Δοκιμασε μηπως απο Ρυθμισεις > Εφαρμογες > διαλεξε εφαρμογη > Αποθηκευτικος Χωρος αν εχει αλλαγη σε καρτα sd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...