Anorymous Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Ψαχνω να βρω vfm ακουστικα για το smartphone που πηρα, λεω να δωσω κανα 20ρικο. Ακουσα οτι η Xiaomi βγάζει σχετικά καλά και οικονομικά ακουστικά , τι εχετε να προτείνεται ?
lgre_p Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχει ραδιόφωνο, δεν χρειάζεται με καρφάκι και σου προτείνω τα meizu EP51 περίπου στο 20ρικο από gearbest. Αν θέλεις με καρφάκι Xiaomi HD PRO που σε προσφορά έχουν κατέβει 12-14 ευρώ. Παίζουν και τα AKG στο zapals (λένε ότι είναι τα ΟΕΜ του samsung s8 αλλά δεν τα έχει παραλάβει κανείς ακόμη) με τιμή σήμερα 0,99!!!!! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από lgre_p 1
Anorymous Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, lgre_p είπε Αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχει ραδιόφωνο, δεν χρειάζεται με καρφάκι και σου προτείνω τα meizu EP51 περίπου στο 20ρικο από gearbest. Αν θέλεις με καρφάκι Xiaomi HD PRO που σε προσφορά έχουν κατέβει 12-14 ευρώ. Παίζουν και τα AKG στο zapals (λένε ότι είναι τα ΟΕΜ του samsung s8 αλλά δεν τα έχει παραλάβει κανείς ακόμη) με τιμή σήμερα 0,99!!!!! στην ελλαδα βλεπω τρελη διαφορα στην τιμη, τα πρωτα μου αρεσουν πιο πολυ εμφανιασιακα. ποσο κανουν να ερθουν απο gearbest ?
lgre_p Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έναν μήνα έκαναν τα δικά μου μέσα στις γιορτές. Που να δεις και τη συσκευασία τους. Boutique. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από lgre_p 1
Anorymous Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, lgre_p είπε Έναν μήνα έκαναν τα δικά μου μέσα στις γιορτές. Που να δεις και τη συσκευασία τους. Boutique. Ναι εχει γενικα πολυ προσεγμενες συσκευασιες η xiaomi. υπαρχει θεμα για τελώνιο ?
ziaba Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) θες ακουστικά για μουσική χωρίς μικρόφωνο ή handsfree.. Από έξω ή από δω? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από ziaba
Anorymous Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, ziaba είπε θες ακουστικά για μουσική χωρίς μικρόφωνο ή handsfree.. Από έξω ή από δω? θα προτιμουσα και hands free αν γινετε, δεν έχω θέμα αν βρω κάτι καλο ελλάδα θα το προτιμήσω
darkrider93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Επίσης στα ακουστικά ρε παιδιά είναι και το γούστο του καθενός. Θέλεις δυνατό μπάσο; Δε θέλεις; Ο ήχος ακούγεται αλλιως σε κάθε αυτί και γούστο. Καλύτερα να δείς και κάνα ριβιου πάντως. 1
Voodooman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, darkrider93 είπε Επίσης στα ακουστικά ρε παιδιά είναι και το γούστο του καθενός. Θέλεις δυνατό μπάσο; Δε θέλεις; Ο ήχος ακούγεται αλλιως σε κάθε αυτί και γούστο. Καλύτερα να δείς και κάνα ριβιου πάντως. Ισχύει. Από εκεί και πέρα, όταν ένα ζευγάρι συγκεντρώνει πολλές θετικές κριτικές, τότε θα είναι τουλάχιστον ανεκτό για όλους. Αυτό είναι ένα ωραίο site για την πλειοψηφία των ανθρώπων που θέλουν ένα καλό ζευγάρι ακουστικά σε λογική τιμή. Προσωπικά πήρα τα Rock Zircon, που είναι πολύ καλά. Αγόρασα και τα Xiaomi hybrid HD pro, μου ακούγονται λίγο καλύτερα. Αν βιάζεσαι και θέλεις κάτι από Ελλάδα, θα ψήφιζα τα LG guadbeat 3. Παρόμοια με τα προαναφερθέντα, αλλά έχουν αρκετά μεγαλύτερη ένταση, τουλάχιστον έτσι μου φαίνονται. 1
Anorymous Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, darkrider93 είπε Επίσης στα ακουστικά ρε παιδιά είναι και το γούστο του καθενός. Θέλεις δυνατό μπάσο; Δε θέλεις; Ο ήχος ακούγεται αλλιως σε κάθε αυτί και γούστο. Καλύτερα να δείς και κάνα ριβιου πάντως. Δεν έχω θέμα σε αυτό αν έχει καθαρό ήχο μου φθάνει
darkrider93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Επειδη σημερα τα παρελαβα τα Xiaomi pro HD, δεν ξερω σε τι τιμη παιζουν τωρα εγω τα ειχα παρει στα 13 ευρω περιπου, μπορω να πω οτι εχουν απιστευτα καθαρο ηχο. Παρα πολυ καλα και ποιοτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα