Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

καλε μου ζιο κανενας δεν ζηταει μονο  να διαμαρτυρονται  ξερουν οτι δεν τους δινει κανεις  ποσο μαλλον για το ταξι.  οταν τρωνε το πιτογυρο   δεν τους νοιαζει εαν τους εδωσαν αποδειξη η οχι.  η  απο τον φιλο γνωστο

το καλο μας κρατος εχει φροντισει να εχουν ολα τα νοσοκομεια πιατσες ...   στα ταξι που ειναι η δουλεια τους να ειναι δεξια      επιτρεπεται η χρηση λεωφ λωριδας   και γενικα μιλαμε για ενα κρατος που τα παρεχει ολα και σωστα.  

Οι λεωφορειολωριδες ειναι για λεωφορεια, οχι για ταξι. Στα τσακιδια. Αν δεν εχει χωρο στη πιατσα σου, να πας αλλου.

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Οι λεωφορειολωριδες ειναι για λεωφορεια, οχι για ταξι. Στα τσακιδια. Αν δεν εχει χωρο στη πιατσα σου, να πας αλλου.

πια πιατσα ρε  φιλο...  ολοκληρο νοσοκομειο  σωτηρια πχ και δεν εχει πιατσες ταξι τι μου λες εσυ τωρα ...    και σε πολλες χωρες   επιτρεπεται η χρηση  λεωφ  στα ταξι απλη κοινη λογικη .    παρε τα ουμπερ σου και αντε γεια απο μενα.   το θεατρου του παραλαγου ευκολο να το παιζουμε... το να κατανουμε γιατι υπαρχουν αυτα τα περιστατικα   ειναι  λιγο δυσκολο

Δημοσ.

Αν δεν εχει το νοσοκομειο πιατσα, ΔΕΝ σταματας απεξω. Ειναι τοσο απλο. Εδω δεν εχει ο κοσμος να παρκαρει στο σπιτι του, θα κατσω εγω να σκασω για τον καθε σαπιλα ταξιτζη.

Ουτε ουμπερ παιρνω ουτε ταξι, εχω αμαξι και σας κατουραω ολους, ειδικα εσας τους ταξιτζηδες.

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zio10 είπε

Μπορεί και να τους νοιάζει και όντως πιστεύω ότι κάποιοι θα ζητήσουν και για το πιτόγυρο. Αυτό που δεν πιστεύω είναι ότι θα ζητήσουν αν ο κολλητός τους ή ο ξάδερφος είναι ταξιτζής, περιπτεράς, ηλεκτρολόγος, γιατρός κλπ.

Αν και δε διαφωνω με την προσεγγιση, θεωρω πως δεν βαζεις μια παραμετρο μεσα. Αν εσυ εισαι ο κολλητος μου ηλεκτρολογος και χρεωνεις 50 ευρω για μια υπηρεσια και σε μενα την προσφερεις 30 ξερωγω (τυχαιο νουμερο), ε πρεπει να ειμαι καφρος για να θεσω ζητημα κλπ απο τη στιγμη που θα με κερασεις/κερασω και μπυρες το βραδακι. Θελω να πω, απο τη στιγμη που βαζεις τον παραγοντα φιλια/συγγενεια στη μεση, μην προσπαθεις να βρεις αντικειμενικη ακρη.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Αν και δε διαφωνω με την προσεγγιση, θεωρω πως δεν βαζεις μια παραμετρο μεσα. Αν εσυ εισαι ο κολλητος μου ηλεκτρολογος και χρεωνεις 50 ευρω για μια υπηρεσια και σε μενα την προσφερεις 30 ξερωγω (τυχαιο νουμερο), ε πρεπει να ειμαι καφρος για να θεσω ζητημα κλπ απο τη στιγμη που θα με κερασεις/κερασω και μπυρες το βραδακι. Θελω να πω, απο τη στιγμη που βαζεις τον παραγοντα φιλια/συγγενεια στη μεση, μην προσπαθεις να βρεις αντικειμενικη ακρη.

Έτσι είναι, μπορεί και κανονική τιμή να χρεώσει και πάλι να μη ζητήσεις. Πχ πας να στηρίξεις ένα φίλο που έχει καφέ και παίρνεις ένα καφέ, αν δεν κόψει απόδειξη δεν ζητάς. 

Άρα δεν μπορεί να λέει κάποιος ότι εγώ ζητάω παντού, υπάρχουν προϋποθέσεις.  

Δημοσ.
5 ώρες πριν, christopher0016 είπε

πια πιατσα ρε  φιλο...  ολοκληρο νοσοκομειο  σωτηρια πχ και δεν εχει πιατσες ταξι τι μου λες εσυ τωρα ...    και σε πολλες χωρες   επιτρεπεται η χρηση  λεωφ  στα ταξι απλη κοινη λογικη .    παρε τα ουμπερ σου και αντε γεια απο μενα.   το θεατρου του παραλαγου ευκολο να το παιζουμε... το να κατανουμε γιατι υπαρχουν αυτα τα περιστατικα   ειναι  λιγο δυσκολο

Στην Κολωνία υπάρχουν ειδικές λωρίδες για τα ταξί, αποκλειστικά και μόνο για αυτά just saying...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, theoritikos είπε

Στην Κολωνία υπάρχουν ειδικές λωρίδες για τα ταξί, αποκλειστικά και μόνο για αυτά just saying...

Ε, ας στείλουμε τους δικούς εκεί, να ησυχάσουμε όλοι μας.

Στο Σύνταγμα πχ, κάνουν ετσιθελικά πιάτσα, και για να πάρεις λεωφορείο από τη στάση, πρέπει να βγεις μέχρι τη μέση του δρόμου. Τους διώχνουν οι μπάτσοι και μετά από λίγο πάλι εκεί.

Σίγουρα η κρίση ανάγκασε κάποιους να αλλάξουν στάση, υπάρχει όμως ένας τεράστιος αριθμός που είναι απλά απαράδεκτοι και κακοί επαγγελματίες. Αν δεν σέβονται τον εαυτό τους και το ψωμί που τρώνε, θα τους σεβαστώ εγώ; Ας πεινάσουν, ειλικρινά, χέστηκα.

Δημοσ.

Μη φοβάσαι δεν θα πεινάσουν.Όταν για μία κούρσα προς το αεροδρόμιο θα πάρουν 35 ευρώ και άλλα τόσα για άλλη μία προς Αθήνα μέσα σε δύο το πολύ τρεις ώρες.

Άντε πήγαινε εσύ να μαζέψεις 70 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μη φοβάσαι δεν θα πεινάσουν.Όταν για μία κούρσα προς το αεροδρόμιο θα πάρουν 35 ευρώ και άλλα τόσα για άλλη μία προς Αθήνα μέσα σε δύο το πολύ τρεις ώρες.

Άντε πήγαινε εσύ να μαζέψεις 70 ευρώ.

εσυ εχεις δηλωσει σε αλλο ποστ σου οτι εχεις δουλεψει 2 3 χρονια ταξι .    δεν το  νομιζω φιλε  μαλλον τρολαρες για να  τα λες αυτα τωρα..ακου 2 3 ωρες θα φυγουν απο το αεροδρομιο χαχαχα εχουν πεσει εμπλοκες  12 αωρα και 13 ωρα να περιμενεις για 38 ευρω . και αφου μαζευονται τοσο ευκολα γιατι δεν εκατσες στο ταξι  να  εισαι πλουσιος σημερα ε?  μηπως γιατι απο τα 70 που μαζευεις τοσο ευκολα οσο λες τα 80 90 ειναι παγια εξοδα?

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε

εσυ εχεις δηλωσει σε αλλο ποστ σου οτι εχεις δουλεψει 2 3 χρονια ταξι .    δεν το  νομιζω φιλε  μαλλον τρολαρες για να  τα λες αυτα τωρα..ακου 2 3 ωρες θα φυγουν απο το αεροδρομιο χαχαχα εχουν πεσει εμπλοκες  12 αωρα και 13 ωρα να περιμενεις για 38 ευρω . και αφου μαζευονται τοσο ευκολα γιατι δεν εκατσες στο ταξι  να  εισαι πλουσιος σημερα ε?

Όχι δεν τρόλλαρα φίλε.Το νέο Αεροδρόμιο δεν το δούλεψα  πρώτη φορά ακούω 12 και 13 ώρες.Περιμένουν τόσοοοοοοοοοοο.

Εγώ έκανα αυτή τη δουλειά πριν 17-18 χρόνια τότε υπήρχαν το Δυτικό και Ανατολικό Αεροδρόμιο στο οποίο άντε να περιμέναμε μισή ωρίτσα.Όχι παραπάνω.Επίσης να πω ότι αν δεν είχα άλλη μόνιμη δουλειά τότε θα έπαιρνα τουλάχιστον μισό ταξί γιατί εκείνη την εποχή είχε χοντρό μεροκάματο ακόμη και αν ήσουν ατζαμής όπως εγώ.Τώρα δεν ξέρω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Όχι δεν τρόλλαρα φίλε.Το νέο Αεροδρόμιο δεν το δούλεψα  πρώτη φορά ακούω 12 και 13 ώρες.Περιμένουν τόσοοοοοοοοοοο.

Εγώ έκανα αυτή τη δουλειά πριν 17-18 χρόνια τότε υπήρχαν το Δυτικό και Ανατολικό Αεροδρόμιο στο οποίο άντε να περιμέναμε μισή ωρίτσα.Όχι παραπάνω.Επίσης να πω ότι αν δεν είχα άλλη μόνιμη δουλειά τότε θα έπαιρνα τουλάχιστον μισό ταξί γιατί εκείνη την εποχή είχε χοντρό μεροκάματο ακόμη και αν ήσουν ατζαμής όπως εγώ.Τώρα δεν ξέρω.

επειδη την εκανα μεχρι προσφατα αυτη την δουλεια πιστεψε με δεν αξιζει. πριν 17 χρονια   ηταν τελιως διαφορετικα  οπου και να πηγαινες εβρισκες πελατες.  τοτε τα ταξι ηταν χαλια οι υπηρεσιες τους προς τους πελατες αθλιες.   βρωμια  γκρινια  δεν σε παω εδω  τα εχεις ζησει αυτα ...  

και ο ναι   τελευταια φορα πηγα  τον δεκεμβριο με πηγε μια πελατισα μου  και λεω εας κατσω μωρε  πηγα 18:45 και  εφυγα 7:30 το πρωι     χειμωνα ανετα καθεσαι  10 ωρο  καλοκαιρι φευγεις σε 4 5 ωρες .  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιδειξη πολιτισμου στην απεργια των "κιτρινων".

http://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1206162/propilakismoi-se-odigoys-uber-kai-apergospastes-apo-toys-taxitzides-vids

Και ελεγα γιατι περπατουσα αμεριμνος σημερα, διχως την αδρεναλινη να προσεχω απο παντου.. Μακαρι να συνεχιστουν οι απεργιες τους μεχρι νεοτερας.

Επεξ/σία από Getta Robo
Δημοσ.

Πολιτισμός....

Βασικά εμένα η απορία που μου γεννάται πλέον είναι, η αστυνομία στη χώρα αυτή έχει διακοσμητικό χαρακτήρα ; 

Δλδ μαζεύονται 10-20 άτομα προπηλακίζουν ένα αυτοκίνητο αρχίζουν να το διαλύουν και η αστυνομία δεν συλλαμβάνει κανέναν ;

Ο οδηγός ας πούμε αν πανικοβαλλόταν που τον έχουν περικυκλώσει και τον λιντζάρουν και πάταγε γκάζι να ξεφύγει και πάταγε 2-3 από αυτούς ή και αθώους πεζούς τι θα λέγαμε , "Δολοφόνος οδηγός της uber" 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MikeJ είπε

Πολιτισμός....

Βασικά εμένα η απορία που μου γεννάται πλέον είναι, η αστυνομία στη χώρα αυτή έχει διακοσμητικό χαρακτήρα ; 

Δλδ μαζεύονται 10-20 άτομα προπηλακίζουν ένα αυτοκίνητο αρχίζουν να το διαλύουν και η αστυνομία δεν συλλαμβάνει κανέναν ;

Ο οδηγός ας πούμε αν πανικοβαλλόταν που τον έχουν περικυκλώσει και τον λιντζάρουν και πάταγε γκάζι να ξεφύγει και πάταγε 2-3 από αυτούς ή και αθώους πεζούς τι θα λέγαμε , "Δολοφόνος οδηγός της uber" 

Μου κάνει εντύπωση που σου γεννήθηκε τώρα, εγώ την ίδια απορία έχω ξεχάσει εδώ και πόσες δεκαετίες την έχω.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 1/3/2018 στις 12:12 ΜΜ, christopher0016 είπε

τοτε τα ταξι ηταν χαλια οι υπηρεσιες τους προς τους πελατες αθλιες.

Και τωρα ετσι ειναι.

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...