Ntinaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, masteripper είπε Οι μαντράδες έχουν τις άδειες...μια βόλτα στο κέντρο της Αθήναςστο Μεταξουργείο θα σου ικανοποιήσει την περιέργεια...οι πιο πολλοί εκεί ειναι μαζεμένοι Να παω σε μαντρα να παρω αδεια που ανηκει στο κρατος? λολ
masteripper Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 54 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Να παω σε μαντρα να παρω αδεια που ανηκει στο κρατος? λολ Οτι πεις....λαλ
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μπλόκαρε το μηχάνημα έκδοσης απόδειξης όπως μου είπε ο ταξιτζής μόλις ζήτησα απόδειξη στο τέλος της κούρσας Μετά από ένα λεπτό κατάφερε να την εκδώσει, αριθμός πελάτη 1 οκτώ η ώρα το βράδυ παρακαλώ πολύ
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Επικό συμβάν σημερα, κατανάλωση τυρόπιτας με τα δυο χέρια και οδήγηση με τα γόνατα . Το ταξί να μυρίζει τυροπιτίλα και εντονη χρήση των μυών μάσησης συνοδευόμενη από τους χαρακτηριστικούς ήχους "πλατς πλατς" και μπινελικια κατά τη διάρκεια της διαδρομής
Tsino Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Για αυτό χρησιμοποιείς uber και τελείωσε η υπόθεση. Και η απόδειξη έρχεται αυτόματα στο μαιλ σου, και πληρωνεις με καρτα, και ξερεις απο πριν ποσο θα χρεωθεις, και καθαρο αυτοκινητο και σωστη συμπεριφορα του οδηγου και και και και και 1
orck Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μονοι τους απαξιωνουν την δουλεια τους, μονοι τους θα κανουν τον κοσμο να επιλεγουν ταξι μονο με υπαλληλους σε μια εταιρια ταξι και οχι τους ιδιους τους ιδιοκτητες, γιατι ο ιδιοκτητης οχι μονο θα φαει τυροπιτα, αλλα θα σε βαλει να του κρατας και το milko με το καλαμακι ενω ο υπαλληλος θα ειναι πιο συγκρατημενος καθως θα εχει ελεγχο απο πανω. Και κλαμα μετα
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Tsino είπε Για αυτό χρησιμοποιείς uber και τελείωσε η υπόθεση. Και η απόδειξη έρχεται αυτόματα στο μαιλ σου, και πληρωνεις με καρτα, και ξερεις απο πριν ποσο θα χρεωθεις, και καθαρο αυτοκινητο και σωστη συμπεριφορα του οδηγου και και και και και Uber μόνο σε Αθήνα δεν υπάρχει ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Και με Taxibeat μια χαρά είσαι, δεν χρειάζεται Uber... 4
christopher0016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 23 ώρες πριν, Tsino είπε Για αυτό χρησιμοποιείς uber και τελείωσε η υπόθεση. Και η απόδειξη έρχεται αυτόματα στο μαιλ σου, και πληρωνεις με καρτα, και ξερεις απο πριν ποσο θα χρεωθεις, και καθαρο αυτοκινητο και σωστη συμπεριφορα του οδηγου και και και και και Και και.. έρχεται το αυτοφορο! Χίλιες φορές Beat Είναι νόμιμο Εχει να κάνει με οδηγους ταξι που πληρούν ΟΛΕΣ της νόμιμες προϋποθέσεις ωστε να είναι ταξιτζηδες.
pontez2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Το επαναφέρω μια που σημερα χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή και ο οδηγός, πέρα από την ευγένεια και το πεντακάθαρο όχημα, μου έδωσε και δωρο μια υφασμάτινη σακούλα με το λογότυπο της Beat. Γατάκια. Και καλή διαδρομή και σακουλίτσα κονομήσαμε 1
duende Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/31/2018 στις 9:21 ΠΜ, pontez2 είπε Το επαναφέρω μια που σημερα χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή και ο οδηγός, πέρα από την ευγένεια και το πεντακάθαρο όχημα, μου έδωσε και δωρο μια υφασμάτινη σακούλα με το λογότυπο της Beat. Γατάκια. Και καλή διαδρομή και σακουλίτσα κονομήσαμε εγω δυστυχως επεσα παλι σε ταριφα με app (και χωρις αποδειξη φυσικα), αυτη τη φορα της beat. εκανα αναφορα και μου πιστωσαν το ποσο... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από duende 3 1
άκουσε φίλε εμιγκρέ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Στις 20/1/2018 στις 8:50 ΠΜ, oneiricocelot είπε Επικό συμβάν σημερα, κατανάλωση τυρόπιτας με τα δυο χέρια και οδήγηση με τα γόνατα . Το ταξί να μυρίζει τυροπιτίλα και εντονη χρήση των μυών μάσησης συνοδευόμενη από τους χαρακτηριστικούς ήχους "πλατς πλατς" α να χαθεις, μου ανοιξε η ορεξη τωρα 3 ώρες πριν, duende είπε εγω δυστυχως επεσα παλι σε ταριφα με app (και χωρις αποδειξη φυσικα), αυτη τη φορα της beat. εκανα αναφορα και μου πιστωσαν το ποσο... τι διάολο, εισχώρησαν ταρίφες κατάσκοποι-μπαχαλάκηδες-προβοκάτορες στις τάξεις της beato-uber? όχι ότι δεν το περίμενα
NemeSis1990 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 φιλε στο uber δεν σου δινει αποδειξη κανεις γιατι ολα γινοντε μεσω ιντερνετ και σου ερχετε με μαιλ. ακου εκει αποδειξη απο ταριφα....
christopher0016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πρωτη φορα σημερα χρησιμοποιησα uberx απο καθαρη περιεργια και μονο. την πρωτη διαδρομη ηρθε ενας τυπος μια χαρα ποιασαμε λιγο την κουβεντα ολα καλα ο οδηγος δεν ηξερε την τυφλα του. ο πλοηγος του uber οτι χειροτερο.. επιλεγει την πιο μακρυνη διαδρομη . ειχα κουπονι 5 ευρω δεν πληρωσα τιποτα την δευτερη φορα στο γυρνα εβγαλε παλι την πιο μακρυνη διαδρομη ο πλοηγος του ουμπερ , ασε του λεω θα σε παω εγω . ποιασαμε λιγο την κουβεντα αρχισε να μου λεει για τους ταξιτζηδες μας κυνηγανε κτλπ δεν με αφησε να μιλησω σχεδον καθολου αγενεστατος , ελεγε τα κουλα του υποστηριζοντας το uber . αρχισα ελεγα τα δικα μου υπερ τον ταξι φυσικα , συνενοηση μπουζουκι... τι πιο φτηνο λετε και μαλακιες εγω πληρωσα 4,04 ευρω και με ταξι δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 4,5 ευρω για την συγκεκριμενη διαδρομη. δεν αξιζει με τιποτα χιλιες φορες να παρω ραδιοταξι η beat για να εχω ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ που ξερουν τουλαχιστων 5 βασικους δρομους , και πληρωνουν το μπουρδελο κρατος σαν μαλακες . παρα τα εκτρωματα ττου καθε βλαχου που εγινε και ντεμεκ τζαμπατζης ταξιτζης Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από christopher0016
NemeSis1990 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, christopher0016 είπε πρωτη φορα σημερα χρησιμοποιησα uberx απο καθαρη περιεργια και μονο. την πρωτη διαδρομη ηρθε ενας τυπος μια χαρα ποιασαμε λιγο την κουβεντα ολα καλα ο οδηγος δεν ηξερε την τυφλα του. ο πλοηγος του uber οτι χειροτερο.. επιλεγει την πιο μακρυνη διαδρομη . ειχα κουπονι 5 ευρω δεν πληρωσα τιποτα την δευτερη φορα στο γυρνα εβγαλε παλι την πιο μακρυνη διαδρομη ο πλοηγος του ουμπερ , ασε του λεω θα σε παω εγω . ποιασαμε λιγο την κουβεντα αρχισε να μου λεει για τους ταξιτζηδες μας κυνηγανε κτλπ δεν με αφησε να μιλησω σχεδον καθολου αγενεστατος , ελεγε τα κουλα του υποστηριζοντας το uber . αρχισα ελεγα τα δικα μου υπερ τον ταξι φυσικα , συνενοηση μπουζουκι... τι πιο φτηνο λετε και μαλακιες εγω πληρωσα 4,04 ευρω και με ταξι δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 4,5 ευρω για την συγκεκριμενη διαδρομη. δεν αξιζει με τιποτα χιλιες φορες να παρω ραδιοταξι η beat για να εχω ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ που ξερουν τουλαχιστων 5 βασικους δρομους , και πληρωνουν το μπουρδελο κρατος σαν μαλακες . παρα τα εκτρωματα ττου καθε βλαχου που εγινε και ντεμεκ τζαμπατζης ταξιτζης ποιος σου ειπε οτι το uber στην ελλαδα ειναι φτηνο? εγω μιλαω για Uber σε συγκεκριμενες χωρες εξωτερικο που ειναι κυριολεκτικα τζαμπα και κανει τη ζωη τοσο πολυ ευκολοτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις