paylidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 συζηταμε τοσες σελιδες μπουρδες και δεν ειπαμε το προφανες, καταγγελια εκανες για το συγκεκριμένο η συγκεκριμενους μαγκες; αν οχι ολα ειναι αερολογιες... κανεις καταγγελια, τον μαγκωνουν επ αυτοφώρο και τελειωσε η υποθεση... 1
Nintendo1889 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραίοι είστε οι μισοί εδώ μέσα. Τις 10 τελευταίες φορές που πήγα σε γιατρό κανεις δεν έδωσε απόδειξη για ποσα 30 ως 50 ευρώ. Για καφέ που πάω στα πιο κεντρικά της πόλης τις μισές φορές δεν υπάρχει απόδειξη στο τραπέζι. Το ίδιο και στα γυραδικα και μπουγατσατζιδικα. Τι να κάνω να αρχίσω να γίνομαι ρουφιανος προς όλους; Καθήστε σπίτι αν είναι και μην πάτε πουθενά γιατί δεν κόβουν αποδείξεις. Και ποιος σας λέει ότι το κράτος είναι νόμιμο με όλες αυτές της φορολογιες που περνάει; Πως θα ζήσει ο κόσμος; Το θέμα είναι ότι αυτό με το ταξίμετρο στο ταμπλετ δεν είναι αξιόπιστό. Είναι μέσο δορυφόρου και σίγουρα θα πληρώσετε παραπάνω η λιγότερο ανάλογα με το σήμα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Nintendo1889 1
paylidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ναι γιατι οχι; Δε καταλαβα δηλαδη, εγω ο μισθωτος δε μπορώ να κρυψω ουτε ενα ευρω...αυτοι γιατι να το κάνουν; σιγα μην τους λυπηθούμε, οποιου δε του αρεσει το ελευθερο επαγγελμα λουκετα πουλανε στα χρωματοπωλεια και ο οαεδ ανοιγει στις 07.30... Εγω ζητάω μια φορά παντου αποδειξεις και ας παρεξηγηθούν, αν δε δωσουν τετραψηφιο 1517... 7 2
Nintendo1889 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, paylidis είπε Εγω ζητάω μια φορά παντου αποδειξεις και ας παρεξηγηθούν, αν δε δωσουν τετραψηφιο 1517... Σιγά μην ζητάς στον μηχανικό απόδειξη όταν σου λέει 200 ευρώ η ζημιά 250 με απόδειξη! Η στον χειρούργο που ήθελε 1500 χωρίς 2200 με απόδειξη! Να δώσω τόσα λεφτά για να πάνε στο χρέος χωρίς πάτο! Την γιαγιά μου προχθές την δώσανε 380 ευρώ σύνταξη και της ζητάνε και ΕΝΦΙΑ. Δεν πάνε στο διάολο όλοι αυτοί που μας βάζουν στο τριπακι και μας κουμαντάρουν όπως θέλουν: Κάτι μεγαλοεπιχειρηματίες που κινούνε τα νήματα τους φορολογουναι κανονικά ε; Άσε φίλος το σύστημα είναι σάπιο από τις ρίζες και δεν θα γίνω εγώ ρουφιάνος στην καφετέρια που πάω με την κοπέλα μου, για να κοιτάω τον ήλιο μέσα απ τα γυαλιά. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Nintendo1889 1
bilya Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Nintendo1889 είπε Σιγά μην ζητάς στον μηχανικό απόδειξη όταν σου λέει 200 ευρώ η ζημιά 250 με απόδειξη! Η στον χειρούργο που ήθελε 1500 χωρίς 2200 με απόδειξη! Να δώσω τόσα λεφτά για να πάνε στο χρέος χωρίς πάτο! Την γιαγιά μου προχθές την δώσανε 380 ευρώ σύνταξη και της ζητάνε και ΕΝΦΙΑ. Δεν πάνε στο διάολο όλοι αυτοί που μας βάζουν στο τριπακι και μας κουμαντάρουν όπως θέλουν: Κάτι μεγαλοεπιχειρηματίες που κοινουνε το νήματα τους φορολογουναι κανονικά ε; Άσε φίλος το σύστημα είναι σάπιο από τις ρίζες και δεν θα γίνω εγώ ρουφιάνος στην καφετέρια που πάω με την κοπέλα μου, για να κοιτάω τον ήλιο μέσα απ τα γυαλιά. Αν δεις να κλέβουν σπίτι/αμαξι/άνθρωπο whatever μην πάρεις τηλ την αστυνομία κ σε πουν ρουφιάνο. Το σύστημα ειναι σάπιο γιατί το αποτελούν σάπιοι οργανισμοί κ παράσιτα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από bilya 8
Nintendo1889 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, bilya είπε Αν δεις να κλέβουν σπίτι/αμαξι/άνθρωπο whatever μην πάρεις τηλ την αστυνομία κ σε πουν ρουφιάνο. Είναι το ίδιο παράπτωμα αυτό που ανέφερες με αυτά που συζητάμε;
paylidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Nintendo1889 είπε Είναι το ίδιο παράπτωμα αυτό που ανέφερες με αυτά που συζητάμε; Κλοπη ειναι σε καθε περιπτωση, στη μια κλεβεις το κρατος και το υπολοιπο κοινωνικό συνολο και στην άλλη κλεβεις ιδιώτη... 14 λεπτά πριν, Nintendo1889 είπε Σιγά μην ζητάς στον μηχανικό απόδειξη όταν σου λέει 200 ευρώ η ζημιά 250 με απόδειξη! Η στον χειρούργο που ήθελε 1500 χωρίς 2200 με απόδειξη! Να δώσω τόσα λεφτά για να πάνε στο χρέος χωρίς πάτο! Την γιαγιά μου προχθές την δώσανε 380 ευρώ σύνταξη και της ζητάνε και ΕΝΦΙΑ. Δεν πάνε στο διάολο όλοι αυτοί που μας βάζουν στο τριπακι και μας κουμαντάρουν όπως θέλουν: Κάτι μεγαλοεπιχειρηματίες που κινούνε τα νήματα τους φορολογουναι κανονικά ε; Άσε φίλος το σύστημα είναι σάπιο από τις ρίζες και δεν θα γίνω εγώ ρουφιάνος στην καφετέρια που πάω με την κοπέλα μου, για να κοιτάω τον ήλιο μέσα απ τα γυαλιά. φυσικα και ζητάω παντού απόδειξη... ολα τα υπολοιπα ειναι σωρρολογιες 1
orck Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Εγώ ζητάω από παντού αποδείξεις. Αυτά τα κλαψουρισματα "δεν μπορούμε να βγούμε οικονομικά αλλιώς, μας έχουν πεθάνει στην φορολογία" τα ακούω βερεσε. Ειδικα σε προιοντα. Στην υπηρεσία που μπορεί να σου κοστολογήσει όσο θέλει την εργασία δεν υπάρχει λύση. Όποιος υποφερει ψάχνει δουλειά σαν μισθωτός να "ανασαίνει" και να κάνει την μεγάλη ζωή. Σίγουρα όμως δεν είμαστε εδώ που είμαστε από τους διάφορους φτωχοδιαβολους. Οι μεγαλοκαρχαριες κάνουν το μεγάλο κλέψιμο και τα φιλαράκια τους οι πολιτικοί.
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, masteripper είπε Τώρα είναι που γελάμε....ποιος σου είπε ότι το επάγγελμα είναι κλειστό....επειδή κάποιοι βολευονται να στοχοποιούν ομάδες ατόμων δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια. Κλειστό Επάγγελμα σημαίνει ότι έχεις όλα τα απαραίτητα "προσόντα" και παρολαταυτα απλώς δεν μπορείς να ασκήσεις το επάγγελμα....νομίζω οι συμβολαιογράφοι εμπίπτουν σε αυτή την περίπτωση....για το ταξί σκας 80Κ και αποκτάς ταξί (και μετά χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο) Όσο για την αθώα και καλοκάγαθη Uber εκμεταλλεύεται μια ασάφεια στην ερμηνεία του νόμου περί ενοικίασης τουριστικού αυτοκινήτου (Ο δικηγόρος τους θα πρέπει να είναι ο Αητός των Αητών....σίγουρα Harvard) και ενώ νομίζεις ότι απλώς παίρνεις 1 υποκατάστατο ταξί ...νομικώς νοικιάζεις για την διάρκεια της διαδρομής το συγκεκριμένο αυτοκίνητο....νομίζω ότι εκδίδεται και αντίστοιχο παραστατικό....και αν ψάξεις τις ιστορίες εκμετάλλευσης των οδηγών απο Uber νομίζω ότι θα συμφωνήσεις να είναι οδηγός ταρίφας κανονικός παρά σκλάβος. Για πες μου λιγο, που παω για να αγορασω αδεια ταξι?
bilya Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Nintendo1889 είπε Είναι το ίδιο παράπτωμα αυτό που ανέφερες με αυτά που συζητάμε; Ακριβώς το ίδιο. Κ ισως χειρότερο γιατί όταν συμφωνείς στην μη απόδειξη γίνεσαι συνεργός. ΦΠΑ= έσοδα κράτους-->κράτος= πολίτες , οσο δεν υπάρχει αυτός ο συλλογισμός μην περιμένεις να αλλαξει τιποτα. Πολλοί ζητάτε αξιολόγηση πχ στον δ. Τομεα οταν δεν καταλαβαίνετε οτι την αξιολόγηση πρέπει να την κάνετε οι ίδιοι κ όχι άλλοι αλλά μην το κάνετε μην σας πουν ρουφιάνους. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από bilya
Nintendo1889 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, paylidis είπε Κλοπη ειναι σε καθε περιπτωση, στη μια κλεβεις το κρατος και το υπολοιπο κοινωνικό συνολο και στην άλλη κλεβεις ιδιώτη... φυσικα και ζητάω παντού απόδειξη... ολα τα υπολοιπα ειναι σωρρολογιες Είμαι σίγουρος! Δίνεις 50ευρα και 700ρια αέρα με τον μισθό των 700 ευρώ max που παίρνεις σαν υπάλληλος. Κάτι ξέρεις απο σωρρολογιες και το αναφέρεις.
paylidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Α εκρινες και το μισθο μου... και πυθια βλεπω... μπραβο μπραβο...
Nintendo1889 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Α εκρινες και το μισθο μου... και πυθια βλεπω... μπραβο μπραβο... Εγώ δεν έκρινα τον μισθό σου ούτε χρειάζεται να είναι κάποιος πυθία για να ξέρει. Είναι γεγονός οτι ο μέσος μισθός στην χώρα που ζούμε είναι 700 ευρώ εκτός αν είσαι κανένας αξιωματικός και σου δίνουν κανα 1200ρι. Όπως και να χει ο καθένας κάνει κουμάντο στον εαυτό του και την ζωή του. Εγω δεν ζητάω αποδείξεις παρα μόνο αν ειναι κάποια αγορά αντικειμένου και χρειαστεί να το επιστρέψω η για την εγγύηση. Και στο θέμα μας που άνοιξε το θρετ, ξανα λέω οτι η εφαρμογή ταξιμετρου δεν είναι αξιόπιστη και δεν θα πληρώσεις με ακρίβεια την αξία της διαδρομής.
masteripper Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Για πες μου λιγο, που παω για να αγορασω αδεια ταξι? Οι μαντράδες έχουν τις άδειες...μια βόλτα στο κέντρο της Αθήναςστο Μεταξουργείο θα σου ικανοποιήσει την περιέργεια...οι πιο πολλοί εκεί ειναι μαζεμένοι
esem Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Nintendo1889 είπε Τις 10 τελευταίες φορές που πήγα σε γιατρό κανεις δεν έδωσε απόδειξη για ποσα 30 ως 50 ευρώ. Για καφέ που πάω στα πιο κεντρικά της πόλης τις μισές φορές δεν υπάρχει απόδειξη στο τραπέζι. Το ίδιο και στα γυραδικα και μπουγατσατζιδικα. Τι να κάνω να αρχίσω να γίνομαι ρουφιανος προς όλους; Καθήστε σπίτι αν είναι και μην πάτε πουθενά γιατί δεν κόβουν αποδείξεις. Και ποιος σας λέει ότι το κράτος είναι νόμιμο με όλες αυτές της φορολογιες που περνάει; Πως θα ζήσει ο κόσμος; Το θέμα είναι ότι αυτό με το ταξίμετρο στο ταμπλετ δεν είναι αξιόπιστό. Είναι μέσο δορυφόρου και σίγουρα θα πληρώσετε παραπάνω η λιγότερο ανάλογα με το σήμα. δεν χρειάζεται ουτε να παρακαλάς για απόδειξη, ούτε να γίνεσαι ρουφιάνος. μην κουβαλάς μετρητά και κανε συναλλαγές μονο με καρτα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις