Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, MikeJ said:

Έχω την εντύπωση ότι τις δωρεάν διαδρομές της beat τις τρώνε στο κώλο οι οδηγοί και δεν τις πληρώνονται (ή πχ υπάρχει κάποια συμφωνία να παίρνουν ένα μέρος των χρημάτων). Το λέω γιατί και εγώ όταν έκανα χρήση 2 φορές, οι οδηγοί από υπέρμετρα ευγενικοί κλπ που είναι συνήθως , τώρα ήταν σε φάση άντε κατέβα να τελειώνουμε.  Θα ήθελα να μάθω τι ισχύει γιατί αν οι οδηγοί δε παίρνουν χρήματα, δε θα έκανα χρήση των διαδρομών αυτών. 

Τώρα σε σχέση με την απόδειξη, θεωρητικά εφόσον τρέχει το ταξίμετρο, αυτόματα δε βγαίνει και η απόδειξη ; Εκτός αν έχουν κάποιο τρόπο να το ακυρώσουν - μπλοκάρουν.

Δεν παίζει αυτό που λες. Άσχετα με τις προωθητικές ενέργειες από την πλευρά της Beat, οι οδηγοί εισπράττουν το πλήρες κόμιστρο που έγραψε το ταξίμετρο και το πληκτρολόγησαν στην εφαρμογή τους.

Μερικοί γκρινιάζουν απο συνήθεια ή επειδή προτιμούν τα άμεσα μετρητά στα χέρια τους από τις ηλεκτρονικές πληρωμές κλπ (ειδικά αν είναι οδηγοί και όχι ιδιοκτήτες στο ταξί που οδηγούν). :) 

• Like 6
  • Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, esem είπε

έχουν τρόπους και μπλοκάρουν την έκδοση απόδειξης.  τον μαη είχαν γίνει μαζικές συλλήψεις οδηγων για τέτοια περιστατικά. πάντως αν "μπλοκαρει" το ταξίμετρο όπως στην περιπτωση του ts καλο ειναι να μπλοκάρει και το πορτοφόλι του πελάτη στο τέλος της διαδρομής. τι θα κάνει τότε ο ταξιτζής?  θα καλεσει αστυνομία? 

Έτσι ακριβώς...

Αυτό το κλάμα με τους ταρίφες, ειδικά από μαντραχαλάδες, δε το καταλαβαίνω

Σας κάνει μπινιά ταξιτζής ; 

Ανοίγεις την πόρτα, κατεβαίνεις, του λες καλό κατευόδιο (χωρίς να πληρώσεις) και καλά κούλουμα

Κι αν έχει πρόβλημα πες του να φωνάξει αστυνομία

• Like 5
Δημοσ.
1 minute ago, billdanos said:

Δεν παίζει αυτό που λες. Άσχετα με τις προωθητικές ενέργειες από την πλευρά της Beat, οι οδηγοί εισπράττουν το πλήρες κόμιστρο που έγραψε το ταξίμετρο και το πληκτρολόγησαν στην εφαρμογή τους.

Μερικοί γκρινιάζουν απο συνήθεια ή επειδή προτιμούν τα άμεσα μετρητά στα χέρια τους από τις ηλεκτρονικές πληρωμές κλπ (ειδικά αν είναι οδηγοί και όχι ιδιοκτήτες στο ταξί που οδηγούν). :) 

Το πλήρες κόμιστρο φαντάζομαι δεν το εισπράττουν ακόμα και χωρίς τις δωρεάν διαδρομές και προσφορές αφού το beat κρατάει ένα ποσοστό από την είσπραξη, (12 ή 15 %) πέρα από φόρους , φπα κλπ.

Έχω ακούσει πάντως παράπονα για καθυστέρηση στην απόδοση των εσόδων από τη beat στους οδηγούς που συνεργάζονται. Δε ξέρω κατά πόσο στέκουν απλά μπορώ να καταλάβω κάποιος να ενοχλείται αν πρέπει να κάνει μια διαδρομή τζάμπα σήμερα για να την πληρωθεί μετά από 40 μέρες πχ.

Πάντως αυτό που λέει ο TS με την εφαρμογή είναι απίστευτη πατέντα... Θα βγάλω και εγώ την αριθμομηχανή την άλλη φορά και θα πω του οδηγού εμένα έγραψε μηδέν το ταξίμετρό μου.... Εγώ το μόνο που είχα συναντήσει , ήταν σε διαδρομές μικρές που η χρέωση είναι η ελάχιστη (ή εκεί κοντά) να μην το ανάβουν καν. 

Δημοσ.

Αν δεν τους αρεσει το beat η δεν τους συμφερει, να μην το χρησιμοποιουνε.

Καθε φορα λεμε τα αυτονοητα.

• Like 4
Δημοσ.

Ισως χειροτερη φαρα και απο τους αργομισθους δ.υ. Μιλαμε για τους ιδιους ενας απο τους οποιους εκανε εγγραφη σε σχολειο(η σχολη δεν θυμαμαι) για να πληρωνεται να μετακινει τον εαυτο του(!) προς και απο το σχολειο.Ναι ναι ξερω αυτος ηταν η εξαιρεση και ολοι οι υπολοιποι ειναι λαμπρες προσωπικοτητες.

Υγ.50 ευρω οτι παιρνει και κεα ο συγκεκριμενος.

• Sad 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

του λες καλό κατευόδιο

Ναι και μετά άντε να εξηγήσεις στο......βόδι τι είναι το κατευόδιο :lol:

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, MikeJ said:

Το πλήρες κόμιστρο φαντάζομαι δεν το εισπράττουν ακόμα και χωρίς τις δωρεάν διαδρομές και προσφορές αφού το beat κρατάει ένα ποσοστό από την είσπραξη, (12 ή 15 %) πέρα από φόρους , φπα κλπ.

Έχω ακούσει πάντως παράπονα για καθυστέρηση στην απόδοση των εσόδων από τη beat στους οδηγούς που συνεργάζονται. Δε ξέρω κατά πόσο στέκουν απλά μπορώ να καταλάβω κάποιος να ενοχλείται αν πρέπει να κάνει μια διαδρομή τζάμπα σήμερα για να την πληρωθεί μετά από 40 μέρες πχ.

Πάντως αυτό που λέει ο TS με την εφαρμογή είναι απίστευτη πατέντα... Θα βγάλω και εγώ την αριθμομηχανή την άλλη φορά και θα πω του οδηγού εμένα έγραψε μηδέν το ταξίμετρό μου.... Εγώ το μόνο που είχα συναντήσει , ήταν σε διαδρομές μικρές που η χρέωση είναι η ελάχιστη (ή εκεί κοντά) να μην το ανάβουν καν. 

Εννοείται πως υπάρχει ποσοστό που κρατάει η Beat. Απλά όλα υπολογίζονται από το ποσό που θα γράψει το ταξίμετρο. Την περίοδο που είχε 50% έκπτωση αν πλήρωνες με κάρτα, ο οδηγός έπαιρνε όλο το ποσό που έγραφε το ταξίμετρο (εκτός από την προμήθεια της Beat) ενώ στην κάρτα μου χρεώνονταν το μισό ποσό (τη διαφορά την κάλυπτε η Beat).

Fake ταξίμετρο πέτυχα και σε οδηγούς της Beat (2-3 φορές). Ο ένας μου το είπε ευθέως αν με πειράζει και πως το κάνει για να γλιτώσει κάτι απο ΦΠΑ κλπ, ενώ οι άλλοι 2 με πέρασαν για άσχετο λέγοντας πως είναι το νέο ψηφιακό ταξίμετρο από την Beat...

Οι 2 έφαγαν αναφορά. Τον πρώτο τον άφησα γιατί εκτίμησα την ειλικρίνεια (ενώ ξέρω πως έκανα λάθος)... :) 

• Like 9
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Τα ίδια λέτε και για τους Γιατρούς ή δικηγόρους που τα παίρνουν και χοντρά η εκεί κάνετε την κότα;

Ο γιατρος και ο δικηγορος ,τουλαχιστον σου λενε οτι χωρις αποδειξη θα γλιτωσω εγω τον φπα.

Ο ταξιτζης, σε βαζει να τον πληρωσεις ,και τον τσεπωνει αυτος.

• Like 6
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ο γιατρος και ο δικηγορος ,τουλαχιστον σου λενε οτι χωρις αποδειξη θα γλιτωσω εγω τον φπα.

Ο ταξιτζης, σε βαζει να τον πληρωσεις ,και τον τσεπωνει αυτος.

Ναι αλλά αυτοί χρεώνουν όσο θέλουν οπότε δεν ξέρεις αν όντως γλίτωσες κάτι..

Είναι σαν τις προσφορές στα καταστήματα που πριν φουσκώνουν τις τιμές και μετά σου λένε και καλά προσφορά..

• Like 1
Δημοσ.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά αν ο ταξιτζής δεν κόψει απόδειξη δεν υπάρχει και υποχρέωση πληρωμής. Απλά του λες "καλή συνέχεια αδερφέ" και αποβιβαζεσαι.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Έλεος είπε

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά αν ο ταξιτζής δεν κόψει απόδειξη δεν υπάρχει και υποχρέωση πληρωμής. Απλά του λες "καλή συνέχεια αδερφέ" και αποβιβαζεσαι.

ναι, αλλα το κανεις διπλα στο πλησιεστερο ΑΤ, για να μη σε βρουνε κονκασε σε κανα ρεμα :lol:

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Ναι αλλά αυτοί χρεώνουν όσο θέλουν οπότε δεν ξέρεις αν όντως γλίτωσες κάτι..

Είναι σαν τις προσφορές στα καταστήματα που πριν φουσκώνουν τις τιμές και μετά σου λένε και καλά προσφορά..

Εγω ζηταω παντα τιμη πριν κανω την οποιαδηποτε αγορα.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εννοείται πως υπάρχει ποσοστό που κρατάει η Beat. Απλά όλα υπολογίζονται από το ποσό που θα γράψει το ταξίμετρο. Την περίοδο που είχε 50% έκπτωση αν πλήρωνες με κάρτα, ο οδηγός έπαιρνε όλο το ποσό που έγραφε το ταξίμετρο (εκτός από την προμήθεια της Beat) ενώ στην κάρτα μου χρεώνονταν το μισό ποσό (τη διαφορά την κάλυπτε η Beat).

Fake ταξίμετρο πέτυχα και σε οδηγούς της Beat (2-3 φορές). Ο ένας μου το είπε ευθέως αν με πειράζει και πως το κάνει για να γλιτώσει κάτι απο ΦΠΑ κλπ, ενώ οι άλλοι 2 με πέρασαν για άσχετο λέγοντας πως είναι το νέο ψηφιακό ταξίμετρο από την Beat...

Οι 2 έφαγαν αναφορά. Τον πρώτο τον άφησα γιατί εκτίμησα την ειλικρίνεια (ενώ ξέρω πως έκανα λάθος)... :) 

Άψογος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...