AristidisZ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε @nikos nikosdim Δεν ξερω κατα ποσο τα νουμερα που αναφερεις ειναι ρεαλιστικα. Μεχρι πριν 2-3 χρονια ειχα στενο συγγενη που νοικιαζε ταξι με το 12ωρο οπως λες και αυτα που γραφεις απεχουν. Οχι οτι πλουτιζε αλλα δεν δουλευε για 500 ευρο καθαρα. Επειδη και αυτος εκανε κατι αναγωγες ποσο του βγαινουν την μερα και τα υπολογιζε θυμαμαι να μου λεει οτι γυρω στα 90 ειναι ΟΛΑ ΟΛΑ τα εξοδα του. Με ενοικιο σπιτιου μεσα,δεη,οτε τηλεφωνο κτλπ...Οποτε του μεναν 300-400 καθαρα (η και παραπανω τους καλους μηνες).Οπου δεν το θεωρουσα και ασχημο... Ενοίκιο εννοεί για το ταξί, όχι για το σπίτι του
chill Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δηλαδή πόσα πρέπει να βγάζει ένας ταρίφας; Ποια είναι τα προσόντα του δλδ που θα πρέπει να βγάζει και χρήμα με ουρά; Το επαγγελματικό δίπλωμα ; Τι να πω... Η άποψη μου είναι πως όταν κάνεις ένα επάγγελμα που δεν απαιτεί κανένα απολύτως προσών κ που μπορεί να το κάνει ο οποισδηποτε δεν πρέπει να έχεις παράλογες απαιτήσεις μισθολογικά. Ok 500,600 και 700 ευρώ είναι λίγα αλλά μήπως να κοιτάμε αντίστοιχα και τι κάνουμε σε αυτές τις 8 - 10 - 12 ώρες για να κερδίσουμε τα παραπάνω χρήματα; 4
spyros007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Υπαρχει ακομα uber στη Ελλάδα ? Απο τι ξερω εχει αποχωρήσει.
tsipakis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Στις 7/3/2018 στις 2:47 ΜΜ, pontez2 είπε Τι εννοεις? Υπηρχαν ταριφες στα Κτελ που ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο έκαναν. Αραζαν 20 λεπτά, έπαιρναν 3 κουρσες μαζί, χρέωναν 20 ευρω στο άτομο, γυρναγαν μετά απο 2 ωρες, ξανά πάλι το ιδιο, τελείωνε η βάρδια. Δουλευομαστε τωρα? Ο βασικος λόγος που πηγε η τροχαία εκει ηταν συγκεκριμένη κλικα που ξεβράκωνε τους πελάτες. Εκατοντάδες οι καταγγελίες στον προεδρο των ταξι που έλεγε οτι "τα ξέρουμε"....Αστο. Κανένα ελαφρυντικο για τους συγκεκριμένους. Και προς αποφυγη παρεξηγήσεων ταρίφα χαρακτηριζω μονο τα συγκεκριμένα ανθρωπιδια που λειτουργουσαν με αυτο το τροπο. Οι υπόλοιποι ειναι επαγγελματίες αυτοκινητιστές κιτρινη φυλη ειναι ολοι τους το μεγαλυτερο αποστημα της χωρας ειναι οι ταριφες 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Ενοίκιο εννοεί για το ταξί, όχι για το σπίτι του το ξερω...εγω εννοω οτι στα εξοδα τα ειχε ολα...και το ενοικιο του σπιτιου ακομα. Εννοειται το ενοικιο του ταξι αλλιως δεν εχει ταξι xD
gaius germanicus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) . τετοιον οιστρο υπερ της νομιμοτητας δεν εχω ξαναδει μα τον κθουλου,ουτε ενα τοπικ για γιατρους-δικηγορους που δεν ξερουν τι σημαινει αποδειξη. μεχρι τους ταριφες φτανει ο κουτσαβακισμος των κομπλεξικων μικροαστων μαλλον. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από gaius germanicus 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε . τετοιον οιστρο υπερ της νομιμοτητας δεν εχω ξαναδει μα τον κθουλου,ουτε ενα τοπικ για γιατρους-δικηγορους που δεν ξερουν τι σημαινει αποδειξη. μεχρι τους ταριφες φτανει ο κουτσαβακισμος των κομπλεξικων μικροαστων μαλλον. η πολυ απλα δεν παρακολουθεις ολα τα ποστ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις