Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, christopher0016 said: μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? Δλδ θες να μου πεις ότι η πλειοψηφία δεν μπορει να εκλέξει άλλον για την θέση που έχει τώρα ο Λυμπερόπουλος? Βαριέται και δεν πηγαίνει να ψηφίσει? Καλά να πάθετε τότε... Βολεύεται με αυτόν και δεν ψηφίζει άλλον? Τα ίδια πάλι... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από ThReSh
Ntinaras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Τι? Δεν ειναι βασιλιας αυτος? Βγαινει με εκλογες? 1
papoys1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, christopher0016 είπε . οτι ο κλαδος εχει ανεβει απο τα παλια χρονια γιατι κανενας δεν το λεει αυτο ?? σιγα σιγα οι αντιληψεις δεκαετιας 80 περνουν συνταξη... και μπαινουν νεα παιδια με ευγενια και επαγγελματισμο ... και γενικα οσοι χρησιμοποιουν ταξι το βλεπουν αυτο . εγω οταν εκανα αυτη την δουλεια ειμουν ευγενικος καθαρος και ωραιος λογο του νεαρου της ηλικιας μου οι πελατες ελεγαν μπραβο σου τι καλο παιδι ευγενικος .. γυρνουσα τα ρεστα σωστα, βοηθουσα σε βαλιτσες κτλπ και η πλεοψηφια μου αφηνε μπουρμπουαρ απο της καλες υπηρεσιες που ειχα προσφερει. και δεν ειμαι ο μονος εχω γνωρισει σαν εμενα παρα πολλους ταξιτζηδες.. συνηθως νεαροι.. Φίλε και εγώ την έκανα αυτή τη δουλειά και ήμουν όπως λες εσύ. Θυμήσου όμως π.χ. στα κτελ που πηγαίναμε στην κανονική πιάτσα και παίρναμε τις πιο άχρηστες κούρσες γιατί οι άλλοι που καθόντουσαν έξω από την πιάτσα μάζευαν από από 2-3 και 4 μονές και καλές κούρσες ο καθένας .Τολμούσες να μιλήσεις;;; Έπαιρνες τη σαβούρα και έφευγες.Πολλές φορές δεν πήγαινα καν στην πιάτσα.Άφηνα τον πελάτη και έβγαινα στο δρόμο γιατί ήξερα τι συμβαίνει. Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία είναι φυτεμένη σε παλιούς ταξιτζήδες και δεν φεύγει με τίποτε.Το καλό είναι ότι δεν έκανα αυτή τη δουλειά πολλά χρόνια γιατί απλά δεν ήμουν για τη δουλειά αυτή.Ο σωστός δεν φτουράει.Μόνο με τις ξένες εταιρείες θα αλλάξουν τα πράγματα. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από papoys1 1
pontez2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, christopher0016 είπε οτι ο κλαδος εχει ανεβει απο τα παλια χρονια γιατι κανενας δεν το λεει αυτο ?? Το ειπαμε. Η κρίση και η beat βοήθησαν να ξεχωρίσουν οι καλοί από τους απαράδεκτους. Για αυτο και πλέον ο απαράδεκτος ταξιτζής αποτελεί μειοψηφία. Έχουμε βέβαια καιρό ακόμα στο να προσαρμοστούν όλοι. Πλέον βέβαια υπάρχει και ο κακός πελάτης, ειδικά κάτι πιτσιρικάδες που νομιζουν οτι το ταξι ειναι ιδιοκτησία τους. Οσα ταξι που συνεργάζονται με την beat έχω ρωτησει, ολοι τα έχουν με 18χρονους και τη συμπεριφορά τους. Κάτι παίζει προφανως, ισως κάτι δεν έχουν αντιληφθει σωστά. 1
tzelen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Βέβαια, για να τα λέμε όλα, οι αυξημένες τιμές είναι δικαιολογημένες, όπως επίσης και η έλλειψη καθαριότητας. Που να βρουν χρόνο, με τόσες σπουδές σε κβαντομηχανική, πυρηνική υδραυλική, σεξολογία, παιδοψυχολογία, οικονομία, κτλ; 2
Tragic! Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 48 λεπτά πριν, tzelen είπε Βέβαια, για να τα λέμε όλα, οι αυξημένες τιμές είναι δικαιολογημένες, όπως επίσης και η έλλειψη καθαριότητας. Που να βρουν χρόνο, με τόσες σπουδές σε κβαντομηχανική, πυρηνική υδραυλική, σεξολογία, παιδοψυχολογία, οικονομία, κτλ; Uber και μαλακιες. Λες και τα τσουτσέκια της Uber ξέρουν τι θα απογίνουν οι 2 στρατιωτικοί στην Τουρκία ξέρω γω. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 22 ώρες πριν, christopher0016 είπε για μια χουφτα 200 300 400 ατομων Δειχνεις να το πιστευεις πραγματικα αυτό που γραφεις....Αν ηταν τοσο λιγοι τοτε δεν θα ειχε σχεδόν κάθε ενας από εμας 1-2 ιστοριες για λαμογια ταριφες να σου πει...Ακομα και σημερα,βεβαια τωρα εχουμε την μοδα με τα ταξίμετρα (μου ετυχε την προηγουμενη βδομαδα.) 3
mprou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Εμένα μου έτυχε σήμερα ταξιτζής από τη πιάτσα της Κηφισιάς με ταξίμετρο app. Η συσκευή του είχε φάει κόλλημα για κάποιο λόγο και δεν μέτραγε σωστά απόσταση κτλ Έκλεισε το app και έβαλε κανονικό ταξίμετρο μετά από λίγο. Είχε πλάκα να τον βλέπω να προσπαθεί να κάνει την εφαρμογή να δουλέψει όταν πήρε χαμπάρι ότι δεν έγραφε σωστά Μου βγήκε και φτηνότερα η ταρίφα στο τέλος
fingolfingr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαβασα και τις 13 σελίδες και μιας και δεν είδα να αναφέρεται καπου λέω να ρωτήσω μήπως ξερει κανείς. Δεν χρησιμοποιώ ταξί ή uber αλλα μετα το τελευταιο περιστατικό εχει γεμίσει ο τόπος με σχετικές συζητήσεις. Σε μία από αυτες οι υποστηρικτές του uber είχαν ανεβάσει αποδείξεις που είχαν λαβει στο mail τους. Από όσο φαινόταν ήταν απλά ενα χαρτί που εγραφε τα στοιχεία του πελατη, το κόστος κλπ. Η ερώτηση που θελω να κανω (γιατί πραγματικά δεν ξερω) είναι αν οι αποδείξεις των ταξί πρεπει να εχουν φοροσύμανση. Οι αποδείξεις για αγορα προϊόντων εχουν αλλα εδώ μιλάμε για κατι διαφορετικό. Οι αποδείξεις αυτες πρεπει να εχουν φοροσυμανση; Γιατί από ότι είδα του uber δεν είχαν. Αν και ανεφεραν ΦΠΑ κλπ. Όσο για τους ταξιτζίδες.... είχα να μπω χρόνια και μπηκα πριν από περίπου 9 μήνες. Το εταιρικό αυτοκίνητο που είχα εκείνες τις μερες επρεπε να μείνει στο συνεργείο οποτε μου φωναξαν ταξί για να παω στην δουλεια. Ο οδηγός (γυρω στα 60), καλοκαίρι, καυσωνας και προφανως χωρίς κλιματισμο. Όταν φτασαμε του ζητήσα απόδειξη για να την καταθεσω στα εξοδα για να πλήρωθώ. Στραβωσε. Εκανε περίπου 5 λεπτά για να βγάλει ακρη. Όσο για τις πιατσες.... τα νοσοκομεία είναι λογικό να υπαρχουν. Σε κτελ κλπ επίσης. Όταν βλέπω όμως μπροστά από το metro mall να ξεκινάει η πιατσα και να φτάνει μεχρι την αλλη είσοδο του μετρό..... τρελενομαι. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από fingolfingr
Tragic! Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 43 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Όταν φτασαμε του ζητήσα απόδειξη [...] Στραβωσε. Εκανε περίπου 5 λεπτά για να βγάλει ακρη. Ε δε το κάνει και συχνά μάλλον. Όσα χρόνια είχες να μπείς σε ταξί άλλα τόσα θα 'χε να κόψει απόδειξη.
papoys1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, ladakis είπε ο παππούς ταξιτζής καταρρέει ο κόσμος μου παππού γιατι δεν τολμουσατε να μιλησετε το χω απορια αυτο Δύο ήταν οι λόγοι 1)Ήταν ο φόβος και ο τρόμος γιατί δεν ήξερες πως θα σου τη φέρουν. 2)Πολλοί δεν είχαμε άδεια (όχι βέβαια ότι και αυτοί είχαν όλοι) ,γιατί κάναμε τη δουλειά περιστασιακά και από ανάγκη έτσι αναγκαστικά την ουρά στα σκέλια.Νόμος ζούγκλας.Τα πιο ισχυρά λιοντάρια τρώνε το ψαχνό και τα άλλα γλύφουν τα κόκαλα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από papoys1 1
nikos nikosdim Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Παιδια ωραια ολα αυτα που λετε και λογικα αλλα δεν εχετε σκεφτει κατι!!!Συμφωνω οτι το να κλεβεις το ΦΠΑ δεν ειναι σωβστο για την αναπτυξη μιας χωρας αλλα και ιδεολογικα μιας και το θεωρω μορφη κλοπης!!! Σας μιλαω Ομως ως πρωην Οδηγος της ουμπερ και μελοντικος "ταριφας" που φυσικα εχω ψαξει εξωνυχιστικα εσοδα-εξοδα!!!! ο μεσος τζιρος δεν ξεπερνα τα 9 ευρω την ωρα ισως και λιγοτερα!!! Αυτο θα πει οτι αν δουλεψεις 12 ωρες θα βγαλεις το πολυ 110 σε τζιρο!!! τα καυρσιμα ειναι περιπου στα 20 ευρω!!! το Φπα γυρω στα 27 ευρω οι εφαρμογες τυπου beat και uber ζητουν το 25% απ τξν τζιρο τηςδιαδρομης που σου εδωσαν!!!περισσοτερο απ τον μισο τζιρο βασιζεται στις εφαρμογες αρα σου ζητουν 20 25%του 60 που θα πει 15 κατευθειαν εχω εξοδα περιπου 62 ευρω αρα μου μενουν 48 ευρω και ακομα δεν εχω βαλει το ενοικιο κλπ που πληρωνομου οι περισσοτεροι!! αν δουθλεψω 26 μερες (6 12ωρα) την εβδομαδα θα βγαλω με εξω τα φπα -καυσιμα-ποσοστα εφαρμογων 26*48 1248 τον μηνα!!! βγαλε και το ενοικιο 800 στην καλυτερη μενουν 448 για εξαημερο 12ωρο!!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ανθρωποι λοιπον δεν πανε να πλουτισουν εις βαρος σας!!!! απλα προσπαθουν να γλυτωσουν κατι μηπως αγγιξουν τα 6-7 καταστορικα που για τοσες ωρε ειναι και παλι ελαχιστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσον αφορα την τυχουσα κακη συμπεριφορα εκειι να ειστε αμιλικτοι!!!Αλλα για το ΦΠΑ δειξτε λιγο επιεικεια!!!!!!!!!!!!!!! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 @nikos nikosdim Ωραία όλα αυτά που λες αλλά άμα δεν βγάζεις αρκετά αλλάζεις δουλειά δεν αρχίζεις να κλέβεις. Επίσης φτάνει αυτή η καραμέλα δε βγαίνω και παίρνει τόσα το κράτος και άλλα τέτοια ωραία, επί εποχής δραχμών που όλοι είχαν και όλοι έβγαζαν κάνανε κάτι διαφορετικό και άλλαξε κάτι τωρα; ούτε τότε έκοβαν αποδείξεις και έτρωγαν πολλά παραπάνω, οπότε το πρόβλημα δεν είναι το ΦΠΑ κλπ. 8 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 @nikos nikosdim Δεν ξερω κατα ποσο τα νουμερα που αναφερεις ειναι ρεαλιστικα. Μεχρι πριν 2-3 χρονια ειχα στενο συγγενη που νοικιαζε ταξι με το 12ωρο οπως λες και αυτα που γραφεις απεχουν. Οχι οτι πλουτιζε αλλα δεν δουλευε για 500 ευρο καθαρα. Επειδη και αυτος εκανε κατι αναγωγες ποσο του βγαινουν την μερα και τα υπολογιζε θυμαμαι να μου λεει οτι γυρω στα 90 ειναι ΟΛΑ ΟΛΑ τα εξοδα του. Με ενοικιο σπιτιου μεσα,δεη,οτε τηλεφωνο κτλπ...Οποτε του μεναν 300-400 καθαρα (η και παραπανω τους καλους μηνες).Οπου δεν το θεωρουσα και ασχημο...
moure Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Spect~ είπε @nikos nikosdim Ωραία όλα αυτά που λες αλλά άμα δεν βγάζεις αρκετά αλλάζεις δουλειά δεν αρχίζεις να κλέβεις. Επίσης φτάνει αυτή η καραμέλα δε βγαίνω και παίρνει τόσα το κράτος και άλλα τέτοια ωραία, επί εποχής δραχμών που όλοι είχαν και όλοι έβγαζαν κάνανε κάτι διαφορετικό και άλλαξε κάτι τωρα; ούτε τότε έκοβαν αποδείξεις και έτρωγαν πολλά παραπάνω, οπότε το πρόβλημα δεν είναι το ΦΠΑ κλπ. Παλιά δεν έκοβαν γιατί δεν ήταν υποχρεωμένοι,φορολογούνταν με ένα στάνταρ ποσό κάθε χρόνο.Τωρα η αλήθεια είναι ότι μόνο ένας ιδιοκτήτης ταξί μπορεί να κόβει αποδείξεις κα να βγάλει ένα μεροκάματο,ο οδηγός που το νοικιάζει δεν βγαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις