AristidisZ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μπορεί τώρα να έρθει ένας ξένος και να ανοίξει δικηγορικό γραφείο, συμβολαιογραφείο, ή τεχνικό γραφείο ελεύθερα όπως ανοίγει γραφείο ταξί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αφήνοντας απέξω τους συμβολαιογράφους που όντως είναι κλειστό το επάγγελμα, γιατί να μη μπορεί ; Προφανώς και η απάντηση είναι ναι Προσπαθώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις αλλά ζορίζομαι λίγο...
Ntinaras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, spyros007 είπε Και τι εγινε ρε μαγκα που πηρες αποδηξει .Αντε τα λεφτα έφυγαν εξω με αποδειξη............. Ε ΚΑΙ.Αν ζητησεις απο τον ταριφα τι θα σου πει δηλαδη δε σου δινω.Και αν δεν σου δωσει υπαρχει η νομιμη οδος.Αλλα ειπαμε τσαμπα μάγκες γενικος.Για τα αλλα που εισαγουμε(οχι ολα) υπαρχει μια παραγομενη υπεραξια εδω τιποτα. Ντιναρα εισαι απαραδεκτος............................και έχεις εμονες Κοιτά το πριν ειναι αργα................. Και το ταξι που κολαει ........εκτός αν ειναι να το παντρευτω η να το φαω................ Ωραια ορθογραφια, φανταζομαι ταξιτζης εχεις σπουδασει ε?
Lanike71 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, spyros007 είπε Και το ταξι που κολαει ........εκτός αν ειναι να το παντρευτω η να το φαω................ Την αναγωγή μπορείς να την κάνεις ή να στην κάνω εγώ; Όπου εστιατόριο = ταξί. Λες εγώ να θέλω να μετακινηθώ σχετικά γρήγορα με ταξί και να κοιτάω ποιός δεν είναι βρωμιάρης; Πλάκα κάνεις;
Moderators Kercyn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, papoys1 είπε Όταν περίμενε στο κέντρο μέσα στο κρύο και στη βροχή να βρει ταξί και έλεγε π.χ. Πετρούπολη ή Άνω Λιόσια δεν σταματούσε κανείς να τον πάρει γιατί όλοι θέλανε Κυψέλη , Παγκράτι, Ιλίσια κ.λ.π. για διπλές τριπλές κούρσες και να παίρνουν τις σημαίες. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός και χρειαζόταν να πάρουμε ταξί με την οικογένειά μου υπήρχαν πολλοί γαμωταρίφες που δε σταματάγανε γιατί ήμασταν πολλοί, ή σταματάγανε και πέρναν άτομο που ήταν μετά από μας επειδή αυτός ήταν ένας. Ας κλαίνε όσο θέλουνε τώρα. 1
spyros007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Οχι φιλε μου αυτοκινητα φτιαχνω και προχθές εφτιαξα δυο σουργελα νοικιαρικα της ουμπερ που μου βγάλαν και το λαδι για να πληρωθώ.Εσενα παντως κατι κακο πρεπει να σου εκανε ταριφας οταν ησουνα μικρός.Δεν εξηγητε αλλιώς.................... 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ωραια ορθογραφια, φανταζομαι ταξιτζης εχεις σπουδασει ε?
Ntinaras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, spyros007 είπε Οχι φιλε μου αυτοκινητα φτιαχνω και προχθές εφτιαξα δυο σουργελα νοικιαρικα της ουμπερ που μου βγάλαν και το λαδι για να πληρωθώ.Εσενα παντως κατι κακο πρεπει να σου εκανε ταριφας οταν ησουνα μικρός.Δεν εξηγητε αλλιώς.................... Ολες τις φορες ειχα χρειαστει να παρω ταξι, ειτε πηγαν να με κλεψουν , ειτε ειχα αλλα προβληματα 100% επιτυχια στη σαπιλα οι ταξιτζηδες. 2
papoys1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Αφήνοντας απέξω τους συμβολαιογράφους που όντως είναι κλειστό το επάγγελμα, γιατί να μη μπορεί ; Προφανώς και η απάντηση είναι ναι Προσπαθώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις αλλά ζορίζομαι λίγο... Δικηγόρος δεν είμαι αλλά νομίζω ότι μόνο κάτοικοι Ευρωπαικής Ένωσης μπορούν να έρθουν να εξασκήσουν το επάγγελμα και όχι π.χ. Αμερικάνοι που ήρθαν και κάνουν τελικά κουμάντο στα ταξί.
Lanike71 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, spyros007 είπε Μιλας με γρίφους γεροντα.....................Αν κανεις το δευτερο ο κοσμος θα γινει λιγο καλύτερος αλλα ειπαμε ο καναπες εινα γλυκος.................. Καλά τότε. Άλλη φορά θα ξεκινάω κανένα δίωρο νωρίτερα για να κάνω επιλογή ταξί.
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 32 λεπτά πριν, spyros007 είπε Αμα εισαι μαγκας και ωραίος να πεις στον ταριφα να κλεισει το ραδιο και αμα ειναι βρωμικο το ταχι μην μπεις μεσα και παρε αλλο.Ετσι θα γινουν καλυτερα τα πραγματα.Αλλα σιγα που θα κουνηθεις απο τον καναπε............................ Πηγαινε εσυ σε μια πιατσα ταξι και ξεκινα να κανεις ελεγχο εξωτερικο και εσωτερικο του οχηματος που ειναι να παρεις και μην μπεις στο πρωτο που ειναι μπροστα μπροστα αλλα στο μεσαιο απο ολη την ουρα(εισοδου-εξοδου)να δουμε τι θα σου απαντησει οχι μονο ο οδηγος του μπροστα αλλα και οι υπολοιποι. Οταν εχεις μεσα πελατη ή θα τον ρωτησεις αν θελει ραδιοφωνο ή θα το βαλεις παρα πολυ σιγα για να μην τον ενοχλει,γιατι δεν σε παει τσαμπα καπου αλλα θα σου ζητησει χρηματα.
AristidisZ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, papoys1 είπε Δικηγόρος δεν είμαι αλλά νομίζω ότι μόνο κάτοικοι Ευρωπαικής Ένωσης μπορούν να έρθουν να εξασκήσουν το επάγγελμα και όχι π.χ. Αμερικάνοι που ήρθαν και κάνουν τελικά κουμάντο στα ταξί. Καταρχάς είναι εντελώς διαφορετικό το να ανοίγεις μια εταιρία με το να εξασκείς ένα επάγγελμα Και εγώ μπορώ να ανοίξω ιατρικό κέντρο, πάει να πει ότι μπορώ να σε χειρουργήσω επειδή είναι δικιά μου η επιχείρηση ;
spyros007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Καλά τότε. Άλλη φορά θα ξεκινάω κανένα δίωρο νωρίτερα για να κάνω επιλογή ταξί. 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πηγαινε εσυ σε μια πιατσα ταξι και ξεκινα να κανεις ελεγχο εξωτερικο και εσωτερικο του οχηματος που ειναι να παρεις και μην μπεις στο πρωτο που ειναι μπροστα μπροστα αλλα στο μεσαιο απο ολη την ουρα(εισοδου-εξοδου)να δουμε τι θα σου απαντησει οχι μονο ο οδηγος του μπροστα αλλα και οι υπολοιποι. Οταν εχεις μεσα πελατη ή θα τον ρωτησεις αν θελει ραδιοφωνο ή θα το βαλεις παρα πολυ σιγα για να μην τον ενοχλει,γιατι δεν σε παει τσαμπα καπου αλλα θα σου ζητησει χρηματα. Καλα ενταξει αμα δεν ειναι μεντεσές μην μπειτε μεσα.......................Οσο για την πιατσα αμα έχεις τοσο μεγαλο προβλημα περιμενε να το παρει αλλος .... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από spyros007
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, spyros007 είπε Καλα ενταξει αμα δεν ειναι μεντεσές μην μπειτε μεσα.......................Οσο για την πιατσα αμα έχεις τοσο μεγαλο προβλημα περιμενε να το παρει αλλος .... Εγω σου μιλαω για το τι ισχυει στην πραξη και εσυ μου μιλας με λογια του αερα.Ακρη δεν βγαινει ετσι. Επισης το ταξι υποτιθεται οτι το παιρνεις για να γλυτωσεις χρονο απο τα μεσα μεταφορας(γιαυτο το πληρωνεις και ακριβοτερα)οχι για να κανεις παραπανω ωρα με το να διαλεγεις ποιο ειναι πιο καθαρο. Ταξι εχει ο αλλος οχι αγροτικο και αμοιβεται απο αυτο,αρα το να ειναι σε μια Α κατασταση ειναι υποχρεωτικο/αναγκαιο. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Fulgore 1
Ntinaras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, spyros007 είπε Το χαλί σου.......... Ειναι και μαγικο.Ανεβαινω πανω και πεταω, γι αυτο δεν χρειαζομαι ταξι πια.
spyros007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω σου μιλαω για το τι ισχυει στην πραξη και εσυ μου μιλας με λογια του αερα.Ακρη δεν βγαινει ετσι. Επισης το ταξι υποτιθεται οτι το παιρνεις για να γλυτωσεις χρονο απο τα μεσα μεταφορας(γιαυτο το πληρωνεις και ακριβοτερα)οχι για να κανεις παραπανω ωρα με το να διαλεγεις ποιο ειναι πιο καθαρο. Αν η πραξη εινα να προσπαθείς να με πείσεις οτι ολα τα ταξι στην Ελλαδα εινα βρώμικα και ολοι οι ταξιτζηδες λεχρίτες τοτε μαλλον εσυ λες λόγια του αερα......αυτουνού που πετάει το "χαλί" του αλλουνού........... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από spyros007
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, spyros007 said: Αν η πραξη εινα να προσπαθείς να με πείσεις οτι ολα τα ταξι στην Ελλαδα εινα βρώμικα και ολοι οι ταξιτζηδες λεχρίτες τοτε μαλλον εσυ λες λόγια του αερα......αυτουνού που πετάει το "Χάλι "του αλλουνού........... Ασφαλώς κι όχι, αλλά σκέψου κάποιος του οποίου η περιοχή του δεν έχει πιάτσα και δεν περνάνε και συχνά ταξί. Θα κάθεται να περιμένει να βρει καθαρό? Ούτε για αστείο... Δεν λέω να πάρει Uber, αλλά θα πάει κατευθείαν σε Beat... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις