Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, kuzko21 είπε

Απο ποτε 4,04>4,5? 

εκτος και αν ηθελες να σου δωσει 4,04 για να σε παει για να θεωρηθει πιο φθηνο. :P

αμα εδινα 2,5 3 ευρω   δεν θα ελεγα κατι γιατι οντως θα ηταν πιο φτηνο .μην ξεχνας στο ταξι γραφει η κινηση . και ξεκιναει με 1,30 την σημαια.   χιλιες φορες BEAT  η εφαρμογη τους ειναι κλασης ανωτερη απο  του uber  πιο ευχρηστη   και θα δω  κιτρινο sedan  με καπελο ΤΑΞΙ B)  οχι  εναν κουβα  yaris  η πουντο   που με το ζορι χωραει η θεια μου με της φιλες της.   θα κανει κυκλο και θα παρει οσα ενα νομιμο  ταξι

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

πρωτη φορα σημερα χρησιμοποιησα uberx απο καθαρη περιεργια και μονο.  την πρωτη διαδρομη ηρθε ενας τυπος μια χαρα  ποιασαμε λιγο την κουβεντα ολα καλα  ο οδηγος δεν ηξερε την τυφλα του.   ο πλοηγος  του uber οτι χειροτερο..  επιλεγει την πιο μακρυνη διαδρομη .   ειχα κουπονι 5 ευρω δεν πληρωσα τιποτα   την δευτερη φορα στο γυρνα  εβγαλε παλι την πιο μακρυνη διαδρομη ο πλοηγος του ουμπερ   , ασε του λεω θα σε παω  εγω .  ποιασαμε λιγο την κουβεντα αρχισε να μου λεει για τους ταξιτζηδες μας κυνηγανε κτλπ  δεν με αφησε να μιλησω σχεδον  καθολου αγενεστατος  , ελεγε τα κουλα του υποστηριζοντας το uber . αρχισα ελεγα τα δικα μου υπερ τον ταξι φυσικα  , συνενοηση μπουζουκι...   τι πιο φτηνο λετε και μαλακιες    εγω πληρωσα 4,04 ευρω  και με ταξι δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 4,5 ευρω  για την συγκεκριμενη διαδρομη.  δεν αξιζει με τιποτα   χιλιες φορες να παρω ραδιοταξι η beat   για να εχω ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ  ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ που ξερουν τουλαχιστων   5 βασικους δρομους , και πληρωνουν το μπουρδελο κρατος σαν μαλακες . παρα τα εκτρωματα ττου καθε βλαχου που εγινε και ντεμεκ τζαμπατζης  ταξιτζης

Ναι αμε.

Το καλοκαιρι φιλοξενησα 2 καναδεζες, οχι τα τζιπ, τις γυναικες, και ηρθαν απο τα κτελ κηφισου στον αλιμο με ταξι.

Στο πηγαινε ο ταξιτζης τους πηρε 15 ευρω μαζι με τις εξτρα χρεωσεις για βαλιτσες, γιατι τους πηγε απο την προβλεπομενη διαδρομη, αλιμου, ποσδειδωνος, κηφισου,-> κτελ.

Ο ταριφας της επιστροφης, της ανεβασε απο κηφισου,μεταμορφωση, αττικη οδος,κατεχακη, περιφεριακος υμμητου,καρεας, ηλιουπολη, αργυρουπολη, αλιμο. και ζηταγε 35 ευρω + 3 ευρω τα διοδια. Ετσι του εβγαλε το gps ελεγε, μετα ελεγε οτι ειχε πορεια στο κεντρο το κκε γι αυτο δεν πηγε απο κει, μετα ελεγε οτι ειναι καινουριος ταξιτζης 6 μηνες, κτλ κτλ. 

Το βασικο του προβλημα ειναι οτι πηρε 2 ξενες τουριστριες (= ο πιο ευκολος στοχος για να κλεψεις), και τις εφερε σε εμενα, και τον κολλητο μου, και που δεν περιμενε οτι θα τις περιμενουμε εξω στο μπαλκονι γιατι ημασταν σιγουροι για την υπερχρεωση.

Χιλιες φορες uber παρα ο καθε καραγκιοζης ελληναρας απατεωνας ταξιτζης

Επεξ/σία από Ntinaras
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ναι αμε.

Το καλοκαιρι φιλοξενησα 2 καναδεζες, οχι τα τζιπ, τις γυναικες, και ηρθαν απο τα κτελ κηφισου στον αλιμο με ταξι.

Στο πηγαινε ο ταξιτζης τους πηρε 15 ευρω μαζι με τις εξτρα χρεωσεις για βαλιτσες, γιατι τους πηγε απο την προβλεπομενη διαδρομη, αλιμου, ποσδειδωνος, κηφισου,-> κτελ.

Ο ταριφας της επιστροφης, της ανεβασε απο κηφισου,μεταμορφωση, αττικη οδος,κατεχακη, περιφεριακος υμμητου,καρεας, ηλιουπολη, αργυρουπολη, αλιμο. και ζηταγε 35 ευρω + 3 ευρω τα διοδια. Ετσι του εβγαλε το gps ελεγε, μετα ελεγε οτι ειχε πορεια στο κεντρο το κκε γι αυτο δεν πηγε απο κει, μετα ελεγε οτι ειναι καινουριος ταξιτζης 6 μηνες, κτλ κτλ. 

Το βασικο του προβλημα ειναι οτι πηρε 2 ξενες τουριστριες (= ο πιο ευκολος στοχος για να κλεψεις), και τις εφερε σε εμενα, και τον κολλητο μου, και που δεν περιμενε οτι θα τις περιμενουμε εξω στο μπαλκονι γιατι ημασταν σιγουροι για την υπερχρεωση.

Χιλιες φορες uber παρα ο καθε καραγκιοζης ελληναρας απατεωνας ταξιτζης

ρε ασε μας και εσυ τωρα  με της ιστοριες σου κατα τον ταξιτζηδων.  ξερουμε καλα το μενος σου..   μαλλον  καποτε ηθελες να παρεις τσαμπα αδεια  με 130 δραχμες παραβολο ε???    παρε ρε φιλε beat Η  καποια αλλη εταιρια  ραδιοταξι  μην παρεις απο τον δρομο γιατι  η αληθεια ειναι δν ξερεις που θα πεσεις.

αλλα οχι εσυ παρε ουμπερ   να μην χωρανε οι βαλιτσες  απο της τουριστριες  και θα γλυτωσεις  μισο ΟΛΟΚΛΗΡΟ ευρω   !!    μετα σου φταινε και καλα  οι κλεφτες οι ταξιτζηδες  που τα σκας σε  εταιριες απατη.  

• Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.

οι ταριφες ειναι οι πιο βρομικη φαρα στην ελλαδα φιλε!! παντως να ξερεις δεν ειναι ολα τα uber ενα μικρο αμαξακι, υπαρχουν και uber 6θεσια, φορτηγακια κλπ

Δημοσ.

Η πιο σαπια φαρα ελληνων ειστε. Deal with it.

Απελευθερωση θελετε, να κλεισετε οι μισοι γιατι ουτε για να πουλατε τυροπιτες στα φαναρια δε κανετε.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ντιναρας για μιλησω μαζι σου ριχνω λεβελ      ε θα το ριξω δεν γαμιεται  χαλαλι σου.     ενταξει  οκ   οτι πεις  δεν κανουν ουτε για τυροπιτα στα φαναρια..  ενω οι βλακες οι ουμπεραδες  ξαφνικα εγιναν ντεμεκ      ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ταριφες που δεν πληρωνουν τιποτα   , μαθε ποσο εχει μια αδεια ταξι και μετα ελα να πεις.

Δημοσ.

Ποιος σου πε οτι με ενδιαφερει ποσο εχει μια αδεια ταξι? Μιλας για ατομα που ξερουν 2 λεξεις αγγλικα και 5 ελληνικα, οδηγουν σα καθυστερημενοι και πουλανε τσαμπουκα (μονο σε γυναικες φυσικα). Να κλεισουν και να πανε σπιτι τους.

Δημοσ.

οι εποχες φιλε ντιναρα εχουν αλλαξει σπανια να συναντησεις πλεον τον τυπο   ταριφα που αναφερεις   , ναι οκ υπαρχουνε  και εγω δεν τους γουσταρω να ψοφησουν.. χαλανε  εναν κλαδο ολοκληρο.  πλεον  εχει φυγει η πλεμπα   απο το παρελθον.. να ειναι καλα η κριση  και το beat που   με την αξιολογηση  τα ταξι σημερα ειναι σε αλλο λεβελ σε σχεση με παλια...

το να υποστηριξω  εταιριες σαν το ουμπερ που δεν πληρουν προυποθεσεις   οπως ενα νομιμο ταξι     οχι με τιποτα   και ποσο μαλλον  που το κοστος ειναι ιδιο με το ταξι.

Δημοσ.

Σπανια? μαλλον δεν κυκλοφορεις στους δρομους

αυτοσχεδιες πιατσες παντου, παρκαρισμενοι πανω σε φαναρια,διαβασεις, πεζοδρομια, γιατι ετσι τους βολευει.  Στα τσακιδια να πανε,δεν θα λειψουν σε κανεναν

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.

Διαβάζω συχνά να λέτε ότι ζητάτε πάντα απόδειξη σε όλα. Σόρυ αλλά δεν το πιστεύω. Από αγνώστους ζητάτε όσες φορές ζητάτε, από φίλο ή συγγενή δεν ζητάει κανείς. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Διαβάζω συχνά να λέτε ότι ζητάτε πάντα απόδειξη σε όλα. Σόρυ αλλά δεν το πιστεύω. Από αγνώστους ζητάτε όσες φορές ζητάτε, από φίλο ή συγγενή δεν ζητάει κανείς. 

καλε μου ζιο κανενας δεν ζηταει μονο  να διαμαρτυρονται  ξερουν οτι δεν τους δινει κανεις  ποσο μαλλον για το ταξι.  οταν τρωνε το πιτογυρο   δεν τους νοιαζει εαν τους εδωσαν αποδειξη η οχι.  η  απο τον φιλο γνωστο

5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Σπανια? μαλλον δεν κυκλοφορεις στους δρομους

αυτοσχεδιες πιατσες παντου, παρκαρισμενοι πανω σε φαναρια,διαβασεις, πεζοδρομια, γιατι ετσι τους βολευει.  Στα τσακιδια να πανε,δεν θα λειψουν σε κανεναν

το καλο μας κρατος εχει φροντισει να εχουν ολα τα νοσοκομεια πιατσες ...   στα ταξι που ειναι η δουλεια τους να ειναι δεξια      επιτρεπεται η χρηση λεωφ λωριδας   και γενικα μιλαμε για ενα κρατος που τα παρεχει ολα και σωστα.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

καλε μου ζιο κανενας δεν ζηταει μονο  να διαμαρτυρονται  ξερουν οτι δεν τους δινει κανεις  ποσο μαλλον για το ταξι.  οταν τρωνε το πιτογυρο   δεν τους νοιαζει εαν τους εδωσαν αποδειξη η οχι.  η  απο τον φιλο γνωστο

Μπορεί και να τους νοιάζει και όντως πιστεύω ότι κάποιοι θα ζητήσουν και για το πιτόγυρο. Αυτό που δεν πιστεύω είναι ότι θα ζητήσουν αν ο κολλητός τους ή ο ξάδερφος είναι ταξιτζής, περιπτεράς, ηλεκτρολόγος, γιατρός κλπ.

Επεξ/σία από zio10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...