Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι η τριτη φορα μεσα σε λιγες μερες που πετυχαινω ταξιτζη με το συγκεκριμενο setup για να μη κοβουν αποδειξεις

ταξιμετρο κλειστο (και καλα χαλασμενο), και ενα κινητο ξαπλωμενο με την εφαρμογη "ΤΑΡΙΦΑ" απο το play store

123.jpg.7d5cac270b207afddaad72cbfdcab280.jpg

ε, ρε uber και beat που σας χρειαζεται

*και ναι, μαλακια δικη μου που δε χρησιμοποιησα καποιο απο τα παραπανω

• Like 11
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, zio10 είπε

Σοβαρά υπάρχει εφαρμογή ταρίφα; :D

υπαρχει και υποτιθεται οτι ειναι για να υπολογιζεις τη χρεωση για καποια διαδρομη, η να δεις αν σε "κλεβουν". εχει ολες τις λειτουργιες του ταξιμετρου. δε βαζω το λινκ για να μη κανουμε και διαφημιση, μια απλη αναζητηση στο Play ειναι

Επεξ/σία από duende
  • Like 1
Δημοσ.

Για να καταλάβω, έσβησε το κανονικό ταξίμετρο με την πρόφαση βλάβης και έβαλε ένα κινητό/ταμπλετ με την εφαρμογή για να βλέπεις τουλάχιστον πόσο χρεώνει και να μην του την πεις; :lol::lol:

Δημοσ.

Εχει πέσει σύρμα μεταξύ τους και το εφαρμόζουν. Δεν ειναι λιγο να τσεπώνεις το φπα 24% που πληρώνει ο πελάτης.

Η λύση ειναι απλή. κάπου στη μέση της διαδρομής, τραβάς 2-3 φωτογραφίες και καλα τυχαίες και μετα αρχίζεις την κουβεντα για το τι ειναι αυτό, και τετοια. Μετα απο λιγο σκας το παραμύθι "δηλαδη οτι γράψει -24% " και αμα αρχίσει κορδελάκια απλά κάνεις ενυπογραφη καταγγελία. 5-10 τετοιες να γινουν θα πεσει σύρμα μεταξύ τους και θα το κοψουν για τη μαζα και θα το κάνουν για τους συνήθεις ύποπτους (γριουλες, αλλοδαπους, τουριστες, κλπ)

Εννοείται οτι αυτό το κάνεις σε κεντρικό δρόμο. Μη σε κατεβάσει στην ερημια του πουθενά και δε βρίσκεις αλλο ταξί 

Τώρα που το σκεφτομαι, βγαζεις και εσυ κινητό και βαζεις το ιδιο app να γράφει. Θα εχει γελιο.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο ο φπα. Φαντάσου πόσα επιδόματα μπορείς να κερδίσεις σε μία χώρα σαν την Ελλάδα αν καταφέρεις να μην δηλώνεις εισόδημα.;;;

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά. Χρησιμοποίησα την εφαρμογή beat με με τις δωρεάν διαδρομές που έδινε σε προσφορά. Ο πρώτος που μπήκα του λέω μόλις φτάσαμε "θέλω και απόδειξη" και μου απαντάει "τώρα εγώ δεν περνώ λεφτά κανονικά δεν πρέπει να κόψω απόδειξη..." επέμενα και την έκοψε. Έπρεπε να του πω ότι τα λεφτά θα τα πάρει από την beat. Δυστηχως πρώτη διαδρομή ειμουν εξαιρετικά ήπιος με την κριτική μου.

Εάν στο beat τα κάνουν αυτά τότε στα χύμα τι θα κάνουν;

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον κάτι δεν καταλαβα γιατί δεν εχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή. Αφου ήταν δωρεάν η διαδρομή, γιατί να πάρεις αποδειξη; Αποδειξη παιρνεις αν δώσεις χρήματα. Αν πλήρωσες αλλου (π.χ. beat-uber-κλπ αποδειξη παιρνεις απο beat-uber-κλπ οχι απο τον οδηγό. 

• Like 2
Δημοσ.

Για αυτό το λόγο θα συνεχίσω να καλώ ταξί μόνο μέσω beat και uber . Θέλω πολύ να γίνει υποχρεωτική η χρήση του beat από όλους τους ταξιτζήδες ...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 hours ago, orck said:

Τι λέτε ρε παιδιά. Χρησιμοποίησα την εφαρμογή beat με με τις δωρεάν διαδρομές που έδινε σε προσφορά. Ο πρώτος που μπήκα του λέω μόλις φτάσαμε "θέλω και απόδειξη" και μου απαντάει "τώρα εγώ δεν περνώ λεφτά κανονικά δεν πρέπει να κόψω απόδειξη..." επέμενα και την έκοψε. Έπρεπε να του πω ότι τα λεφτά θα τα πάρει από την beat. Δυστηχως πρώτη διαδρομή ειμουν εξαιρετικά ήπιος με την κριτική μου.

Εάν στο beat τα κάνουν αυτά τότε στα χύμα τι θα κάνουν;

Έχω την εντύπωση ότι τις δωρεάν διαδρομές της beat τις τρώνε στο κώλο οι οδηγοί και δεν τις πληρώνονται (ή πχ υπάρχει κάποια συμφωνία να παίρνουν ένα μέρος των χρημάτων). Το λέω γιατί και εγώ όταν έκανα χρήση 2 φορές, οι οδηγοί από υπέρμετρα ευγενικοί κλπ που είναι συνήθως , τώρα ήταν σε φάση άντε κατέβα να τελειώνουμε.  Θα ήθελα να μάθω τι ισχύει γιατί αν οι οδηγοί δε παίρνουν χρήματα, δε θα έκανα χρήση των διαδρομών αυτών. 

Τώρα σε σχέση με την απόδειξη, θεωρητικά εφόσον τρέχει το ταξίμετρο, αυτόματα δε βγαίνει και η απόδειξη ; Εκτός αν έχουν κάποιο τρόπο να το ακυρώσουν - μπλοκάρουν.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Τώρα σε σχέση με την απόδειξη, θεωρητικά εφόσον τρέχει το ταξίμετρο, αυτόματα δε βγαίνει και η απόδειξη ; Εκτός αν έχουν κάποιο τρόπο να το ακυρώσουν - μπλοκάρουν.

έχουν τρόπους και μπλοκάρουν την έκδοση απόδειξης.  τον μαη είχαν γίνει μαζικές συλλήψεις οδηγων για τέτοια περιστατικά. πάντως αν "μπλοκαρει" το ταξίμετρο όπως στην περιπτωση του ts καλο ειναι να μπλοκάρει και το πορτοφόλι του πελάτη στο τέλος της διαδρομής. τι θα κάνει τότε ο ταξιτζής?  θα καλεσει αστυνομία? 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...