Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nick64 είπε

Επικοινώνησα σήμερα μαζί τους και μου είπαν ότι υπάρχει μόνο ένα έτος εγγύησης στα χειριστήριο και τυχόν επισκευή έχει κόστος 20€. 

Μίλησα επίσης και με την Γραμμή Καταναλωτή και μου είπαν ότι πρώτον δεν είναι οδηγία της Ε.Ε. τα δύο έτη εγγύησης αλλά σε περίπτωση που δεν το δεχτούν, θα πρέπει εγώ με το δικηγόρο μου να ζητήσω να γίνει δεκτό το αίτημα μου αλλιώς θα κινηθώ δικαστικά. 

Το θέμα είναι αξίζει να κινηθείς δικαστικά ή η ταλαιπωρία και το κόστος θα είναι τέτοιο που ίσως το να δώσω 20€ είναι καλύτερη επιλογή. 

Πάντως κάτι πρέπει να γίνει με τα προϊόντα που δεν δίνουν δύο έτη εγγύησης. 

Περιεργο,εγω πριν δυο χρονια ειχα παει Cometron για αντικατασταση dualshock 4 και μου ειχαν πει 3 μηνες....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mikele13- είπε

Περιεργο,εγω πριν δυο χρονια ειχα παει Cometron για αντικατασταση dualshock 4 και μου ειχαν πει 3 μηνες....

Τι να σου πω. Εμένα πάντως μου είπαν 1 έτος. Το καλό είναι ότι τα μεταφορικά θα τα χρεωθούν οι ίδιοι, επομένως το να δώσω 20€ όλο και πιο δελεαστικό ακούγεται.

• Moderators
Δημοσ.

Και κάπως έτσι περνάει η "γραμμή τους" και όλο και λιγότερα προϊόντα έχουν 2 χρόνια εγγύησης...

Εγώ θα έπαιρνα ένα v2 και θα το τραβουσα όσο πάει.

Δημοσ.

η γραμμη ειναι της σονυ που λες, αυτη τα δινει με 3μηνες εγγυηση, περα οτι ειναι τραγικη σε support και για να βγαλεις ακρη θες 2 ωρες στο ακουστικο αν εισαι τυχερος

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

με 20 ευρω δεν αξιζει imho, καλυτερα παρε ενα v2 με τα διπλα λεφτα 

Το κοιτούσα και έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για το v2, αλλά το πιο φθηνό κοστίζει 60€ από public που δίνει και 24 μήνες. 

25 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Και κάπως έτσι περνάει η "γραμμή τους" και όλο και λιγότερα προϊόντα έχουν 2 χρόνια εγγύησης...

Εγώ θα έπαιρνα ένα v2 και θα το τραβουσα όσο πάει.

Δεν ξέρω γιατί ακόμα δεν έχει γίνει κάτι με τη "γραμμή τους". Σε περίπτωση που ήταν η ίδια η κονσόλα τότε θα το κυνηγούσα. Αλλά τώρα για 20€ θεωρώ ότι μέχρι να βγάλω άκρη θα ξοδέψω πολλά παραπάνω. 

Δημοσ.

Λογικό με ένα 20αρικο να θες να τελειώσεις και εκεί πατάνε και αυτοί. Και εγώ το ίδιο θα έκανα όπως και οι περισσότεροι για να ξεμπλέξουμε άμεσα. Αλλά το ότι τους περνάει με εκνευρίζει, από την άλλη Βέβαια λες ένα δε γάμ*** και ξεμπερδευεις. Τους ξέρουμε τι είναι... Κατά τη γνώμη μου δεν άξιζει να το τραβήξεις, αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει μαζικά, αλλά οι περισσότεροι είμαστε "άστο να τελειώνουμε", φταίμε και εμείς. 

Δημοσ.

βασικα ειναι το ιδιο, δεν εχει τπτ τρελες διαφορες, αλλα καλυτερα να παρεις κατι καινουργιο παρα να στο φτιαξουνε γτ ετσι εχει και μεγαλη πιθανοτητα να παθει παλι το ιδιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Λογικό με ένα 20αρικο να θες να τελειώσεις και εκεί πατάνε και αυτοί. Και εγώ το ίδιο θα έκανα όπως και οι περισσότεροι για να ξεμπλέξουμε άμεσα. Αλλά το ότι τους περνάει με εκνευρίζει, από την άλλη Βέβαια λες ένα δε γάμ*** και ξεμπερδευεις. Τους ξέρουμε τι είναι... Κατά τη γνώμη μου δεν άξιζει να το τραβήξεις, αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει μαζικά, αλλά οι περισσότεροι είμαστε "άστο να τελειώνουμε", φταίμε και εμείς. 

Το οποίο είναι απαράδεκτο όμως. Δεν βοηθάει όμως και η Προστασία του Καταναλωτή. Αντίθετα σου λένε ότι εμείς σας καλύπτουμε μέχρι το ένα έτος εγγύησης και αν έχει περάσει αυτό και δεν σας δίνουν τα δύο έτη, τότε θα πρέπει με το δικό σου δικηγόρο να κινηθείς δικαστικά.

Όταν ακούς κάτι τέτοιο και γνωρίζεις την ταλαιπωρία που θα αντιμετωπίσεις με την ελληνική δικαιοσύνη, απλά το αφήνεις ιδίως για τέτοιο μικρό  ποσό. 

Δυστυχώς μόνο αν, όπως ανέφερες και εσύ, κάνουμε κάτι όλοι μαζί θα διορθώσουν αυτή η κατάσταση. 

6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

βασικα ειναι το ιδιο, δεν εχει τπτ τρελες διαφορες, αλλα καλυτερα να παρεις κατι καινουργιο παρα να στο φτιαξουνε γτ ετσι εχει και μεγαλη πιθανοτητα να παθει παλι το ιδιο

Θα ξεκινήσω να ψάχνω για προσφορές τότε. Αλλά εδώ Ελλάδα δύσκολα να το βρω κάτω από 50€

Επεξ/σία από Nick64

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...