Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιες οι διαφορές μεταξύ X370 και B350; Με βάση το παρακάτω δεν βλέπω κάποια διαφορά, αλλά δεν μου φαίνεται λογικό να μην υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα του X370.

https://www.asrock.com/mb/compare.asp?Models=Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac,Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac

Ποιά άλλη μητρική mini-ITX προτείνεται για Ryzen;

Δεν κοιτάω σε Intel δεδομένου της διπλάσιας τιμής του 8700K έναντι του 1600X.

Δημοσ.

Εγώ έχω την ab350 της asrock από τον Αύγουστο και την προτείνω... Αν θες δες μια ματιά και την μικρή κριτική μου στο skroutz για την συγκεκριμένη μητρική... Ως τώρα σούπερ με έναν r5 1600 χαλαρά στα 3.7...

Δημοσ.
On 11/01/2018 at 1:16 AM, dimoskoutr said:

Εγώ έχω την ab350 της asrock από τον Αύγουστο και την προτείνω... Αν θες δες μια ματιά και την μικρή κριτική μου στο skroutz για την συγκεκριμένη μητρική... Ως τώρα σούπερ με έναν r5 1600 χαλαρά στα 3.7...

Έχεις εντοπίσει τις διαφορές με την X370; Μνήμες στα πόσα τρέχεις; Είχες προβλήματα;

Δημοσ.

Μνήμες στα 3200 με cl 14 κατευθείαν από το xmp profile τους από την πρώτη μέρα δούλεψαν κανονικά. Για μένα διαφορές με την 370 αν δεν έχεις 8 πύρηνο δεν έχουν. Κανένα θέμα μέχρι τώρα δεν είχα. Από όσο ξέρω υπάρχει η καλύτερη mini itx της asus που όμως Ελλάδα δεν υπάρχει και είναι φυσικά αρκετά ακριβότερη. Δεν πιστεύω όμως ότι αξίζει για mini itx σύστημα να πας σε 370...

Δημοσ.

Από ότι διαβάζω, το ουσιαστικό πλεονέκτημα του x370 είναι ότι υποστηρίζει ένα παραπάνω κανάλι 4x usb 3.1, και πολλαπλές gpu .

Έχω εδώ και 2 μήνες περίπου τον Ryzen 7 1700 σε B350 chipset, και είναι super, αν δεν θέλεις να τον πουσάρεις στα όρια ή να φορτώσεις παραπάνω κάρτες δεν βλέπω τον λόγο να επιλέξεις X370.

Εκτός αν κάποια στιγμή, βγουν νέες CPU και πουν ότι υποστηρίζονται απόX370 chipsets και πάνω, αλλά δεν νομίζω τότε η MB να αποτελέσει το πρόβλημά σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...