Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Δεν έχω εικόνα για την ZOTAC, για τις EVGA εξαρτάται σε τι τιμή παίζουν... εγώ προτίμησα SC Black γιατί ήταν αισθητά φθηνότερη, αλλά κατά καιρούς ρίχνει το amazon την SC2 & FTW3 σε διαφορά 10-15 λίρες απ'την SC, εκεί κινήσε ανάλογα με το ποια έχει σε προσφορά την στιγμή που ψωνίζεις.

τιμες που βρηκα για την αγορα>

zotac gtx 1080 ti 840e

evga gtx 1080 ti ftw3 867e

evga gtx 1080 ti sc black 870e

msi gtx 1080 ti lighting x 826e

giabyte gtx 1080 ti gaming oc 886e

Δημοσ.

Lightning X 826€; Μήπως εννοείς την Gaming X; Η οποία κι αυτή μια χαρά είναι (η δικιά μου μου κάηκε και πήρα refund αλλά shit happens...)

Στις τιμές αυτές θα κοίταγα Gaming X (απλά προσοχή πιάνει 3 slots αν παίζει ρόλο για το setup σου) και FTW3. Από Gigabyte δες την AORUS, όχι την Gaming.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kavatzoulas είπε

τιμες που βρηκα για την αγορα>

zotac gtx 1080 ti 840e

evga gtx 1080 ti ftw3 867e

evga gtx 1080 ti sc black 870e

msi gtx 1080 ti lighting x 826e

giabyte gtx 1080 ti gaming oc 886e

Φυσικά πας στην FTW3 (μετάξυ των δύο EVGA) απο την στιγμή που είναι και ακριβότερη η black (η οποία είναι η φτηνότερη υλοποίσηση της EVGA).

Απο τις 4 θα πήγαινα (και πήγα :P ) στην FTW3

ps.Σε μια βδομάδα όλες τσίμπησαν κανα 30αρικό πάνω!

Την πήρα πριν μια βδομάδα την FTW3 στα 810.

Πάντως στο ισπανικό συνεχίζω να την βλέπω στα 756€ την black, απλα είναι temporary out of stock.(στα λεφτά της είναι super)

Επεξ/σία από oddin
Δημοσ.

Υπάρχει και η msi 1080ti gaming x trio. Στην ουσία μια φθηνότερη έκδοση της lightning. Απίστευτες θερμοκρασίες και μηδενικός θόρυβος.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, kom είπε

πολλά για την συγκεκριμένη,από ψύξη καλούτσικκη αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι αρκετά πιο θερμή και δεν κρατάει ρολόγια,ποιότητα του shroud ελεεινή καλύτερα να είχαν βάλει hard plastic,,,πολλές ήρθαν με πατημένο το πάνω μέρος του shroud με αποτέλεσμα να βρίσκει στα fans 

για τον 1 χρόνο που σου δίνει η Msystems χμμ έχω ενδοιασμούς,,,ψάξε και δες στο φορουμ τί είχε γίνει με εγγύηση vga και πόσο τράβηγμα έφαγε ο φίλος

Αυτό που γράφεις για το οτι δεν κρατάει τα ρολόγια της σταθερά δεν είναι σωστό, out of the box μαξάρει πάνω από 2 ghz και μετά ανεβοκατεβαίνει όπως κάνουν όλες οι pascal, AΛΛΑ με το msi AB αν αφιερώσεις 5 λεπτά και φτιάξεις ένα custom fan profile, ανεβάσεις power limit 140% και την τάση στο 80 περίπου μια χαρά μένει ΠΑΝΤΑ στα 2025mhz, η δική μου τουλάχιστον, και 3 ώρες να παίζω ζήτημα να ρίξει κάποια στιγμή στα 2ghz και μετά πάλι το ίδιο.

Για το σύστημα ψύξης είναι τρομερά αποδοτικό αλλά εύθραυστο και ναι στραβώνει για πλάκα, επίσης το aorus extreme engine είναι για τα μπάζα και εγκατεστημένο μαζί με το msi ab προκαλεί αστάθεια

Δημοσ.

Οσο παρακολουθώ την κουβέντα και παράλληλα ψάχνομαι νομίζω οτι περισσότεροι ειναι στην evga gtx 1080 ti ftw3. Επίσης απο όσα διαβάζω αλλά και όσα βλέπω στο ιντερνετ η αγορα απο εξωτερικό είναι μονόδρομος μιας και υπάρχουν πολύ περιορισμένες επιλογές σε ελληνικα καταστήματα που δεν έχουν πολλά πράγματα η τα έχουν σε αδικαιολογητες τιμές... 

Δημοσ.

Πριν κανα 2 βδομαδες που πηρα την SC2 ειχε γυρω στα 750€. Τωρα εχουν ανεβει και οι τρεις (SC, SC2, FTW3) Και οι αλλες ΤΙ μαρκες ανεβηκαν. Οσο περναει ο καιρος βλεπω να αυξανονται οι τιμες και σε αλλα hardware, οχι μονο οι καρτες.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά αναγκαστικά θα επιλέξω από καταστήματα που έχουν υποκατάστημα στην Λάρισα, μεταξύ You, Plaisio και e-shop που έχει και Βόλο. Ο βόλος για κακή μου τύχη δεν έχει κάποιο κατάστημα να μπορώ να εξυπηρετηθώ άλλο πλην του e-shop το οποίο δεν έχει επιλογές ιδιαίτερες σε 1080TI οπότε περιορίζομαι ακόμα περισσότερο.

Οι αναγκαστικές επιλογές είναι οι παρακάτω. Γνώμες?

MSI VGA Geforce GTX 1080 Ti Gaming X 11GB -> 999,90

ASUS Poseidon GTX1080 Ti  - > 1099

Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti Xtreme -> 989

Asus Nvidia GeForce GTX1080 Ti OC -> 959

Asus Turbo GTX1080Ti -> 938,99

Δημοσ.

Αμαρτία να πληρώσει την Gaming X στην τιμή της Lightning+... δεν έχεις φίλο/συγγενή για να ψωνίσεις από amazon/EVGA; Θα σου βγει ~870 μια SC2 πχ, με μεταφορικά από EVGA και κάπου στα ~920€ μια Gaming Trio από amazon (όχι δεν είναι ευκαιρίες, αλλά σε σχέση με το χιλιάρικο, καλύτερα είναι...)

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Αυτή με αντικατασβολή και παραγγελία με φαξ ή τηλεφωνική , δεν είναι εντάξει στα 810 ευρώ ;;;

Εμενα το προβλημα μου δεν.ειναι το κοστος. Οσο το οτι πρεπει να πληρωθει με καρτα πιστωτικη αλλα στο μαγαζι. Οχι μεσο ιντερνετ. Και μαγαζι σε βολο η εστω λαρισα... κοινως .... τον εχω πιει... 

Δημοσ.

Γιατί έχεις Θεσσαλία VISA που δεν περνάει αλλού ξέρω 'γω; 'Η θες να κόψεις τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ και απαιτεί φυσική παρουσία;

Δημοσ.

Αφου δεν είναι πρόβλημα το κόστος,χτύπα μια από τις msi x- aorus x ή strix

Για μένα όποια σου αρέσει περισσότερο. όλες θηρία είναι .Ένα συν έχει η aorus με τα 4 χρόνια εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...