Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Valous είπε

Εγώ θα πήγαινα σε msi ή evga. 

Εγώ δεν έκανα κάτι πέρα του να πω ότι 8 ραμ μου φαίνονται δυσανάλογα, ούτε ανάγκασα κάποιον να αγοράσει άλλα 8, ούτε ρώτησα το παιδί από πάνω πως του φαίνεται η μητρική μου. Οι ειρωνείες αλλού!

Η evga νομίζω έχει το καλύτερο custome support, οπότε αν βρεις έκδοση με καλή ψύξη go for it.

Όσο για ποιος είναι άσχετος, δεν το σχολιάζω καν ;)

Θανξ για την γνώμη σου οι EVGA, MSI Και GIGABYTE και Asus μάλλον θα είναι οι υποψήφιες... ΑΝ και κυριος Gigabyte και EVGA ειδα να δινουν 3 χρονια... 

ΥΓ. το άσχετος πάει-> Άσχετος με το ποστ... που δεν ηταν για παραδειγμα αν ειναι οκ 8GB ram με 1080τι. αυτα περι ασχετοσύνης και τελος αυτης της μικρής νότας εκτος θέματος.

1 λεπτό πριν, billiboo είπε

βασικα δεν μας λες και την οθονη ?

Προς το παρόν θα συνδεθεί στην TV. Αύριο θα την παραλάβω. LG 65UJ620V 65. 

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, neverlife είπε

με μπερδεψες λιγο η lg ειναι η τιβι που ειναι τωρα ή αυτη που θα παρεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, neverlife είπε

Θανξ για την γνώμη σου οι EVGA, MSI Και GIGABYTE και Asus μάλλον θα είναι οι υποψήφιες... ΑΝ και κυριος Gigabyte και EVGA ειδα να δινουν 3 χρονια... 

ΥΓ. το άσχετος πάει-> Άσχετος με το ποστ... που δεν ηταν για παραδειγμα αν ειναι οκ 8GB ram με 1080τι. αυτα περι ασχετοσύνης και τελος αυτης της μικρής νότας εκτος θέματος.

https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=11G-P4-6696-KR

Αυτήν προτείνω συνολικά.

Επεξ/σία από Valous
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, billiboo είπε

με μπερδεψες λιγο η lg ειναι η τιβι που ειναι τωρα ή αυτη που θα παρεις?

Ζητώ συγνώμη..

Θα τον συνδέσω αρχικά στην τηλεόραση LG 65UJ620V 65. Αύριο περιμένω να έρθει από κοτσόβολο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 hour ago, Valous said:

1ον, δεν κάνω oc.
2ον, ήταν σετ σε μεταχειρισμένο.
3ον αν νομίζεις πως το 99,9 των παιχνιδιών είναι οκ με 8 ραμ είσαι λάθος, θα μπορούσα να ειρωνευτώ αλλά βαριέμαι, μπες youtube και δες

Επίσης που εμπλέκεται το τι έχω εγώ σε σχέση με αν 8 ραμ είναι οκ; Έλεος με τον κάθε άκυρο εδώ μέσα.

Εγινε bro,αραξε εσυ με τα βιντεακια σου και ασε να πει την αποψη του κανενας που εχει το hardware,οταν δεν θα βαριεσαι να πεις και κανενα γκειμ που δε τρεχει με το παραπανω config.Εσυ χαρακτηρισες το 8ρι με το σεταπ δυσαναλογο,οχι εγω.

Επεξ/σία από Anastazio
Δημοσ.

Evga FTW3,,θα δώσεις +25 ευρω για επίπλεον εγγύηση ( σύνολο 5 χρόνια ) και έχεις κορυφαίο pcb και εγγύηση evga

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kom είπε

Evga FTW3,,θα δώσεις +25 ευρω για επίπλεον εγγύηση ( σύνολο 5 χρόνια ) και έχεις κορυφαίο pcb και εγγύηση evga

Το κακο ειναι οτι στο site της EVGA δεν σου επιτρεπει να προχωρήσεις σε παραγγελία βγαζει error... Θέλω να τσεκάρω ποσο βγαίνει με μεταφορικά και λοιπά μήπως καταφέρω να γινει η αγορα αν συμφέρει σε σχεση με Ελλάδα αν τελικά αποφασίσω εδώ... γιατι ειμαι πολύ κοντά..

Δημοσ.

25-27€ πάνε τα μεταφορικά περίπου. Δες και τα ευρωπαΐκα amazon, κατά καιρούς βγάζουν 1-2 υλοποιήσεις σε καλή (σχετικά πάντα) τιμή.

Δημοσ.

evga από amazon ευρωπαικό 

είχα πετύχει μια δόση την ftw3 750 ευρώ με τα μεταφορικά και το φπα βγήκε 800 ευρώ περίπου και ήρθε σε 3 ημέρες

την στιγμή που εδώ στην ελλάδα η παλιοκλέφτες την είχαν 1000+ και θα έκανε και κανα μήνα για να έρθει.....

• Like 1
Δημοσ.

Πως θα αγορασει απο amazon-evga αφου δεν μπορει να βαλει την καρτα του online?

Μονο απο Ελληνικα καταστηματα.

Εμπειρια με eVGA και MSI δεν εχω, αλλα Aorus και Strix που εχω, ειναι παρα πολυ καλες υλοποιησεις. 

Η strix ειναι λιγο πιο αθορυβη και πιο εφετζιδικη, η aorus ειναι λιγο πιο κρυα και ελαχιστα πιο μεγαλη.

Δημοσ.

Να αναφερθώ και εγώ, μιας και κοιτάς την 1080Ti, εγώ έχω την Aorus xtreme edition της Gigabyte από την Msystems (πίσω στον Απρίλιο του '17 στα 950€). Δεν ξέρω πως πάνε οι τιμές Ελλάδα μιας και δεν έχω ασχοληθεί από τότε αλλά γενικά την βλέπω ακόμα πάνω από 900. Το καλό είναι ότι η GIGABYTE δίνει 4 χρόνια εγγύηση και μιλώντας με το συγκεκριμένο μαγαζί μου λένε εκτός από τα τρία χρόνια εγγύησης που είναι κανονικά, τον έναν ακόμα χρόνο θα μου το καλύψουν οι ίδιοι και δεν θα χρειαστεί να μιλήσω καθόλου με GIGABYTE (όπως θα έπρεπε άλλωστε διότι κάθε έξτρα χρόνο εγγύησης πέρα των τριών πρώτον, καλύπτετε από την κατασκευάστρια).

Το θεωρώ πολύ μεγάλο + το να μπορείς να έχεις εγγύηση από φυσικό πρόσωπο στο τόπο σου.

Τέλος, σε 2Κ monitor 144hz, πετάει το σύστημα σχεδόν με φουλ fps σε κάθε ultra game.

Καλές αγορές. Δεν θα το μετανιώσεις καθόλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολλά για την συγκεκριμένη,από ψύξη καλούτσικκη αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι αρκετά πιο θερμή και δεν κρατάει ρολόγια,ποιότητα του shroud ελεεινή καλύτερα να είχαν βάλει hard plastic,,,πολλές ήρθαν με πατημένο το πάνω μέρος του shroud με αποτέλεσμα να βρίσκει στα fans 

για τον 1 χρόνο που σου δίνει η Msystems χμμ έχω ενδοιασμούς,,,ψάξε και δες στο φορουμ τί είχε γίνει με εγγύηση vga και πόσο τράβηγμα έφαγε ο φίλος

Επεξ/σία από kom
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, MSSB είπε

Να αναφερθώ και εγώ, μιας και κοιτάς την 1080Ti, εγώ έχω την Aorus xtreme edition της Gigabyte από την Msystems (πίσω στον Απρίλιο του '17 στα 950€). Δεν ξέρω πως πάνε οι τιμές Ελλάδα μιας και δεν έχω ασχοληθεί από τότε αλλά γενικά την βλέπω ακόμα πάνω από 900. Το καλό είναι ότι η GIGABYTE δίνει 4 χρόνια εγγύηση και μιλώντας με το συγκεκριμένο μαγαζί μου λένε εκτός από τα τρία χρόνια εγγύησης που είναι κανονικά, τον έναν ακόμα χρόνο θα μου το καλύψουν οι ίδιοι και δεν θα χρειαστεί να μιλήσω καθόλου με GIGABYTE (όπως θα έπρεπε άλλωστε διότι κάθε έξτρα χρόνο εγγύησης πέρα των τριών πρώτον, καλύπτετε από την κατασκευάστρια).

Το θεωρώ πολύ μεγάλο + το να μπορείς να έχεις εγγύηση από φυσικό πρόσωπο στο τόπο σου.

Τέλος, σε 2Κ monitor 144hz, πετάει το σύστημα σχεδόν με φουλ fps σε κάθε ultra game.

Καλές αγορές. Δεν θα το μετανιώσεις καθόλου.

Επειδή τυχαίνει να έχω και εγώ την extreme aorus. Τρία χρόνια έχει και με registration σου δίνει ένα ακομα η gigabyte-σύνολο 4 χρόνια εγγύηση .Τώρα αυτό που σου είπαν στο msystems μου φαίνεται περίεργο και αμφιβάλλω αν τύχει στραβή στον τέταρτο χρόνο,αν θα ασχοληθούν.  Εσύ έκανες το registration ή όχι?

17 λεπτά πριν, kom είπε

πολλά για την συγκεκριμένη,από ψύξη καλούτσικκη αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι αρκετά πιο θερμή και δεν κρατάει ρολόγια,ποιότητα του shroud ελεεινή καλύτερα να είχαν βάλει hard plastic,,,πολλές ήρθαν με πατημένο το πάνω μέρος του shroud με αποτέλεσμα να βρίσκει στα fans 

για τον 1 χρόνο που σου δίνει η Msystems χμμ έχω ενδοιασμούς,,,ψάξε και δες στο φορουμ τί είχε γίνει με εγγύηση vga και πόσο τράβηγμα έφαγε ο φίλος

Αρκετά πιο θερμή από ποια? Ζήτημα να είναι σε στοκ fans η strix για ένα-δύο βαθμούς. Strix ,aorus και msi x είναι οι τοπ σε θερμοκρασίες(αερόψυκτες) με ελάχιστες διαφορές .Δες σε reviews,έχω διαβάσει οτι υπάρχει για 1080ti

Όσο για τα ρολόγια γενικά με τις ti αλλά και όλες της σειράς 10,είναι λίγο "λαχείο" το αν θα σου κάτσει καλό τσιπ για να κρατάει τα ονομαστικά ή και μεγαλύτερα ρολόγια,χωρίς tweaking.

Oi aorus x υποτίθεται πως είναι binned από το εργοστάσιο και θα πρέπει να κρατάνε πάνω από 2000 ,άνετα σε στοκ ,κάτι όμως που όντως δεν συμβαίνει σε όλες και ισχύει το "λαχείο" που έλεγα,σε βαθμό να αναρωτιέσαι αν αξίζει η αγορά της έναντι της απλής aorus.Δεν πάυει όμως να είναι από τις γρηγορότερες ti ,out of the box. 

Περισσότερα για την συγκεκριμένη θα δεις εδώ από χρήστες http://www.overclock.net/t/1627238/gigabyte-aorus-geforce-gtx-1080-ti-owners-thread

Δημοσ.

καλησπερα στη παρεα κ συγνωμη αν μπαινω σφινα στο θεμα του παιδιου απλα επειδη κ εγω πρεπει να αγορασω μια 1080ΤΙ αυτες τις μερες απο Αμαζον και για να μην ανοιγω νεο θεμα με τον ιδιο τιτλο, θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτες τις 3 καρτες, ευχαριστω πολυ  1) ΕVGA GTX 1080TI FTW3   2) EVGA GTX 1080TI SC BLACK  3) ZOTAC GTX 1080TI AMP EXTREME CORE EDITION  

Δημοσ.

Δεν έχω εικόνα για την ZOTAC, για τις EVGA εξαρτάται σε τι τιμή παίζουν... εγώ προτίμησα SC Black γιατί ήταν αισθητά φθηνότερη, αλλά κατά καιρούς ρίχνει το amazon την SC2 & FTW3 σε διαφορά 10-15 λίρες απ'την SC, εκεί κινήσε ανάλογα με το ποια έχει σε προσφορά την στιγμή που ψωνίζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...