Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα προβλημα με το TurboX Hive V που είχα την κακή εμπνευση να πάρω δώρο στη γυναίκα μου εδώ και καιρό.

Τελικά αφού ανεχθώ την μικρή διαρκεια της μπαταρίας (με τέτοια οθόνη και CPU) το μόνο που με απασχολεί είναι το κακό προεγκατεστημένο λογισμικό. Κατά τα άλλα έχει τα πάντα το άθλιο (και FM, και ως τηλέφωνο λειτουργεί και GPS και ότι φανταστεί κανείς).

Αλλά αυτό το άθλιο Browser που έχει προεγκατεστημένο δεν φεύγει με τίποτα. Έβαλα φυσικά το chrome αλλά το προεγκατεστημένο browser είναι προεπιλογή για το ψαχτήρι της google. Και ούτε μπορώ να αφαιρέσω το widget του ψαχτηριού google από την επιφάνεια εργασίας. Όταν λοιπόν κάποιος ψάξει κάτι κατ' ευθείαν από την επιφάνεια εργασίας (και όχι ανοίγοντας το Chrome) το ταβλετ ανοίγει τον άθλιο προεγκατεστημένο browser και τις περισσότερες φορές κολλάει. Εννοείται ότι δεν έχει νοημα να της πώ να μην ψάχνει από την επιφάνεια εργασίας, οι παντρεμενοι με καταλαβαίνουν...

Υπάρχουν και άλλες προεγκατεστημένες apps που θα ήθελα να απαλλαγώ αλλά δυστυχώς χωρίς root δεν μπορώ. 

Τι να κάνω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αν και ψιλοάσχετος είμαι διατεθειμένος να πάρω το ρίσκο brickαρίσματος κατά το (απαιραίτητο όπως φαίνεται) ρουτάρισμα.

Βάλτε ένα χεράκι μπας και γλυτώσω από τη γκρίνια (αν και λόγω μπαταρίας μάλλον θα φύγει έτσι κι αλλιώς). BTW ποιό 10" να της πάρω να ησυχάσω; Λέει Samsung Galaxy T585 ή Samsung Galaxy S2 T819. Εγώ νομίζω ότι και κάποια ASUS είναι καλά. Ti λέτε;

Δημοσ.

Αφού θα φύγει άστο καλύτερα.

Πάντως υπάρχει οδηγός για ρουταρισμα.

Τα Asus γενικά να τα αποφύγεις μιας και δεν έχουν υποστηρίξει με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλύτερα πάρε ένα επώνυμο να γλιτώσεις και την γκρίνια.

Συμπλήρωσε την φόρμα αγοράς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Αφού θα φύγει άστο καλύτερα.

Πάντως υπάρχει οδηγός για ρουταρισμα.

Τα Asus γενικά να τα αποφύγεις μιας και δεν έχουν υποστηρίξει με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλύτερα πάρε ένα επώνυμο να γλιτώσεις και την γκρίνια.

Συμπλήρωσε την φόρμα αγοράς

Θερμά ευχαριστώ.

Πολύ θα ήθελα να προσπαθήσω να ρουτάρω το Hive V. Μπορείς να μου δώσεις το λινκ για τον οδηγό; Αν δουλέψει θα το κρατήσω για μένα. Άν όχι θα φύγει. Αν γίνει τούβλο θα πάει γα ανακύκλωση...

Ναι επώνυμο αλλά μόνο Samsung μια που τα ASUS δεν έχουν υποστήριξη;

Θα συμπληρώσω και τη φόρμα...

Επεξ/σία από MessengerOfGood
Δημοσ.
1) Το ποσό που διαθέτουμε:

200€, άντε και ελάχιστα παραπάνω, αλλά καλύτερα παρακάτω.

2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

Google searching. Internet browsing, Facebook, φωτογραφίες. Σίγουρα όχι παιχνίδια

3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε:

Όχι πολύ μεγάλη για να μη τρώει την μπαταρία. Τα 1920 x 1200 pixels ίσως να είναι η χρυσή τομή.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.):

Όχι ιδιαίτερα. Αν έχει GPS δεν με πειραζει αλλά δεν σκάω κιόλας.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Ναι αλλά μια χαρά φωτογραφίες βγάζει και το Galaxy S7. Οπότε δεν με ενδιαφέρει να την χρυσοπληρώσω και στο tablet...

6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G;

Πρακτικά όχι.

7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ;

Όχι

8) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;

Όχι αλλά να μπορώ να το πάω κάπου για service αν παρουσιάσει πρόβλήμα. Φυσικά αν έχει και εγγύηση καλύτερα.

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot;

Android 6 και μετά. Όχι dual boot.

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία;

Ναι! Πολύ. Να κρατάει σε συνεχές browsing/facebook 5 ωρες τουλάχιστον.

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;
Μόνο από Ελλάδα!

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Όχι.

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο;
Και για καινούριο και για μεταχειρισμένο.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Θερμά ευχαριστώ.

Πολύ θα ήθελα να προσπαθήσω να ρουτάρω το Hive V. Μπορείς να μου δώσεις το λινκ για τον οδηγό; Αν δουλέψει θα το κρατήσω για μένα. Άν όχι θα φύγει. Αν γίνει τούβλο θα πάει γα ανακύκλωση...

Ναι επώνυμο αλλά μόνο Samsung μια που τα ASUS δεν έχουν υποστήριξη;

Θα συμπληρώσω και τη φόρμα...

Ορίστε ο οδηγός http://www.doctorandroid.gr/2012/01/root-turbo-x-hive-ekoore-duke.html?m=1

41 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε
1) Το ποσό που διαθέτουμε:

200€, άντε και ελάχιστα παραπάνω, αλλά καλύτερα παρακάτω.

2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

Google searching. Internet browsing, Facebook, φωτογραφίες. Σίγουρα όχι παιχνίδια

3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε:

Όχι πολύ μεγάλη για να μη τρώει την μπαταρία. Τα 1920 x 1200 pixels ίσως να είναι η χρυσή τομή.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.):

Όχι ιδιαίτερα. Αν έχει GPS δεν με πειραζει αλλά δεν σκάω κιόλας.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Ναι αλλά μια χαρά φωτογραφίες βγάζει και το Galaxy S7. Οπότε δεν με ενδιαφέρει να την χρυσοπληρώσω και στο tablet...

6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G;

Πρακτικά όχι.

7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ;

Όχι

8) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;

Όχι αλλά να μπορώ να το πάω κάπου για service αν παρουσιάσει πρόβλήμα. Φυσικά αν έχει και εγγύηση καλύτερα.

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot;

Android 6 και μετά. Όχι dual boot.

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία;

Ναι! Πολύ. Να κρατάει σε συνεχές browsing/facebook 5 ωρες τουλάχιστον.

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;
Μόνο από Ελλάδα!

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Όχι.

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο;
Και για καινούριο και για μεταχειρισμένο.

Αφού δεν σε καίει το 4G τότε πήγαινε στο ποιο οικονομικό Samsung Galaxy Tab A T580 (2016) 10,1'' WiFi 

https://www.skroutz.gr/s/9211082/Samsung-Galaxy-Tab-A-2016-10-1-WiFi-16GB.html

Νομίζω είναι ότι καλύτερο σε αυτή την περίπτωση.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ευχαριστώ αλλά πρέπει να είναι για το σκέτο Hive.

Το δικό μου είναι το Hive V, πολύ διαφορετικό!

Είναι κλώνος του Onda V919 3G Air 9.7 Inch Retina Screen RAM 2GB Octa Core 3G Android Tablet

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Ευχαριστώ αλλά πρέπει να είναι για το σκέτο Hive.

Το δικό μου είναι το Hive V, πολύ διαφορετικό!

Είναι κλώνος του Onda V919 3G Air 9.7 Inch Retina Screen RAM 2GB Octa Core 3G Android Tablet

Ωχχ ναι .

Hive IV βλέπω ότι υπάρχει για το III..,χμμμμ....

Δοκίμασε αυτό http://www.doctorandroid.gr/2014/01/kingo-android-root-root-200-android.html?m=1 είναι το ποιο εύκολο tool για root(Συνήθως σε παλιά κινητά/τάμπλετ )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωχχ ναι .

Hive IV βλέπω ότι υπάρχει για το III..,χμμμμ....

Δοκίμασε αυτό http://www.doctorandroid.gr/2014/01/kingo-android-root-root-200-android.html?m=1 είναι το ποιο εύκολο tool για root(Συνήθως σε παλιά κινητά/τάμπλετ )

Το Kingo Android Root έκανε δουλειά χωρίς να χρειαστεί να κάνω σχεδόν τίποτα. Μαγικό μου φάνηκε έπειτα από αυτά που διαβάζω με άλλους τρόπους!

Βέβαια το McAfee WebAdvisor μου έβγαλε κίνδυνο για το site αλλά στο σκανάρισμα του αρχείου "android_root.exe" δεν έβγαλε τίποτα.

Τώρα θα πρέπει να βρώ κάποιο root unistaller υποθέτω γιατί μέσα από τα apps των ρυθμίσεων δεν το επιτρέπει. Προτείνεις κάποιο;

1000 ευχαριστώ :)

ΥΓ: Με ένα app ("System app remover (ROOT)") που κατέβασα από το Play Store στο Browser που θέλω να απεγκαταστήσω λέει "should keep"! Λές να κάνει καμιά ζημιά η απεγκατάσταση;

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα το root uninstaller το οποίο έχω χρησιμοποιήσει και είναι ένα από τα καλύτερα.

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.rootuninstaller.free%26hl%3Del%26referrer%3Dutm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Droot%2Buninstaller%26pcampaignid%3DAPPU_1_3ClVWqD7IsGasAHe_qSIBQ&ved=0ahUKEwig2Yfw38vYAhVBDSwKHV4_CVEQ8oQBCCcwAA&usg=AOvVaw0r1HPu_GObBFhkfWqep5su

Προσοχή όμως μην διαγράψεις κάτι που είναι με το πράσινο ανθρωπάκι Android.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Θα σου πρότεινα το root uninstaller το οποίο έχω χρησιμοποιήσει και είναι ένα από τα καλύτερα.

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.rootuninstaller.free%26hl%3Del%26referrer%3Dutm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Droot%2Buninstaller%26pcampaignid%3DAPPU_1_3ClVWqD7IsGasAHe_qSIBQ&ved=0ahUKEwig2Yfw38vYAhVBDSwKHV4_CVEQ8oQBCCcwAA&usg=AOvVaw0r1HPu_GObBFhkfWqep5su

Προσοχή όμως μην διαγράψεις κάτι που είναι με το πράσινο ανθρωπάκι Android.

Το κατέβασα αλλά επειδή δίνει μόνο 3 εγκαταστασεις/απεγκαταστασεις τελικά χρησιμοποίησα αυτό που δούλεψε μια χαρά.

Καινούριο έχει γίνει το μηχανάκι. Τέρμα τα κολλήματα.

Ευχαριστώ και πάλι! Χωρίς τη βοήθειά σου δεν θα τα κατάφερνα!

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσα να σου στείλω και την pro εκδοσει τού ,αλλά αφού έκανες δουλειά και με το άλλο κανένα πρόβλημα.

Αν θες μπορείς τώρα που είσαι root και σε βλέπω ζεστό:D να αυξήσεις την μνήμη (όχι την εσωτερική) και να μεταφέρεις εφαρμογές στην sd.

Εδώ σου έχω και τον οδηγό αν το χρειαστείς.

http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd

Δημοσ.

Θα μπορούσα να σου στείλω και την pro εκδοσει τού ,αλλά αφού έκανες δουλειά και με το άλλο κανένα πρόβλημα.

Αν θες μπορείς τώρα που είσαι root και σε βλέπω ζεστό:D να αυξήσεις την μνήμη (όχι την εσωτερική) και να μεταφέρεις εφαρμογές στην sd.

Εδώ σου έχω και τον οδηγό αν το χρειαστείς.

http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd

Όταν το πήρα έβλεπε σαν μνήμη για εφαρμογές μόνο 1 GB και το υπόποιπο ήταν για φωτογραφίες κλπ αρχεία.

Την πρώτη φορά που το πήγα στο service του Πλαίσιου για να δούν το πρόβλημα της μπαταρίας επανεγκατέστησαν το firmware και από τότε έχω όλη τη μνήμη των 16 Gb για εφαρμογές. Είναι υπεραρκετό, αν χρησιμοποιήσω το Link2SD θα πηγαίνει και πιό αργά - δεν υπάρχει λόγος. Ευχαριστώ πάντως.

Για το uninstaller σου στέλνω pm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο service του Πλαίσιου Αγ. Παρασκευής για την άψογη επαγγελματική τους στάση. 
Δεν δούλευε το μικρόφωνο. Το αντικατέστησαν επιτόπου και όλα είναι μια χαρά.
Το μηχανάκι μπορεί να τρώει μπαταρία αλλά με τέτοια δυνατά χαρακτηριστικά και άψογο service δεν έχω παράπονο.

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...