malias4 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα ναι μετα τους πηρα στο 13888 κ οντως κατευθειαν επιασα γραμμη ! Το σηκωσε καποιος πολυ εξυπηρετικος κ μου ειπε ειναι ηδη οκ το αιτημα δεν θα προχωρησει.Οποτε τωρα παραμενω cyta κ βλεπω.Δεν ειναι τα 30€ της δωροεπιταγης ειναι η κοροιδια που δεν μου αρεσει. Τωρα λετε να με παρουν παλι για προσφορα ; μπα ε;
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/23/2018 στις 7:46 ΠΜ, malias4 είπε Καλημερα ναι μετα τους πηρα στο 13888 κ οντως κατευθειαν επιασα γραμμη ! Το σηκωσε καποιος πολυ εξυπηρετικος κ μου ειπε ειναι ηδη οκ το αιτημα δεν θα προχωρησει.Οποτε τωρα παραμενω cyta κ βλεπω.Δεν ειναι τα 30€ της δωροεπιταγης ειναι η κοροιδια που δεν μου αρεσει. Τωρα λετε να με παρουν παλι για προσφορα ; μπα ε; Λοιπόν φίλε μου επειδή το γνωρίζω αυτό θα σου πω να μην φοβάσαι. Οτι μίλησες στην αρχική πρόταση από τον υπάλληλο για την προσφορά σου αυτή είναι και να μην αφήσεις κανέναν άλλο να σου πει διαφορετικά. Υπάρχουν διαφορετικά τμήματα εκτός εταιρίας ή συνεργαζόμενα που η δουλειά τους είναι αυτή ακριβώς, να βλέπουν ποιες αιτήσεις δεν προχωράνε και να δοκιμάζουν να τις προχωρήσουν φυσικά "κλέβοντας" την αρχική σου συμφωνία με κάποια δική τους. Το θέμα είναι ότι η δική τους συμφωνία δεν είναι τόσο καλή όσο η αρχική. Εσένα αυτό που σε ενδιαφέρει είναι ότι με όποιον και να μίλησες αρχικά αυτό το όνομα θα επικαλείσαι και αυτή θα είναι και η συμφωνία και δεν θα πας σε καμιά άλλη πρόταση με διαφορετικό όνομα. Κατά τα άλλα δυστυχώς και αυτά τα γραφεία έχουν δικούς τους στόχους να πιάσουν οπότε ο κάθε υπάλληλος θα κάνει ότι μπορεί για να τσιμπήσει ψάρια. Αυτό να θυμάσαι πάντα, πρόταση + όνομα υπαλλήλου και μόνο από αυτόν θα δέχεσαι τη συμφωνία ή υπάλληλο που μιλάει εκ μέρους του συγκεκριμένου υπαλλήλου.
malias4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια με πηραν ξανα μετα χτες το βραδυ ενας αλλος κυριος απο οτε.Μου ειπε οτι ξερει τι εγινε κ οτι ειχα παραπονο απο την αθετηση της αρχικης συμφωνιας. Λογικα αυτος που μιλησα μαζι του για να διακοψω την φορητοτητα ισως του το μετεφερε.Μου ειπε λοιπον το παραμυθι μπλα μπλα λυπαμαι πολυ ξερετε τωρα κ ιστοριες με δρακους.Του ειπα οτι δεν μου αρεσει να λεμε κ να ξελεμε.Τελος παντως μου ειπε οτι περασε η περιοδος που εδιναν τις δωρο επιταγες κ τοτε λεω δως μου κατι αλλο κ στην αρχικη προσφορα που ειχα μου εδωσε συν αλλο ενα καρτοκινητο για ενα χρονο με 2 ωρες ομιλιας.Χωρις να χρειαζετε ανανεωση καθε 3 μηνες πχ με καρτα.Οποτε με βολεβει μιας κ θα το δωσω στη μανα μου κ θα γλιτωσει το 10€ το μηνα που της εβαζα μια cu Και τελικα το καναμε το deal χαχα ευχαριστω για την βοηθεια κ να πω κ εγω οτι θελουν πιεση για να δωσουν δωρακια κ να μην φοβαται καποιος να απαιτει.Γιατι μετα που πεφτουν οι υπογραφες μας εχουν πιασει κ δεν γλυτωνουμε , οτι μπορεσουμε μεχρι να γινει το συμβολαιο. Τα λεμε μολις ερθουν τα ρουτερ κτλ που σιγουρα κατι θα παει στραβα (δεν ειρθε το ρουτερ η ο τεχνικος η κανει αποσυνδεσεις το ιντερνετ κτλ κτλ ) κ θα ξανα γραψω να κλαφτω παλι
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 On 11/1/2018 at 11:36 PM, wannaplay said: Εμενα ληγει 15 του μηνα της βονταφον.για πειτε καμια καλη προσφορα γιατι εμενα δε με εχει παρει κανεις κ η βοντα απο 18 μου ζηταει 24 συνηθως καλουν ειτε πριν ληξει ειτε αμα δουν φορητοτητα να ζητας σε αλλον παροχο. On 18/1/2018 at 2:29 PM, adsl2+ said: Θα πρέπει να ανανεώνεις κάθε 3 μήνες τα καρτοτηλέφωνα για να έχεις τα 120 λεπτά ομιλίας + internet, αν δεν τα ανανεώσεις μετά τον τέταρτο μηνά δεν θα γίνονται κλήσεις, ούτε εισερχόμενες!! λογικο πλεον ολες οι εταρειες ετσι το εχουν κανει για να βαζεις χ χρηματα καθε 3 μηνες. On 18/1/2018 at 8:37 PM, AntiCambeR said: Είμαι στην Forthnet με διετές συμβόλαιο που λήγει τον Αύγουστο.Με πήραν απο την Vodafone και μου έκαναν καλύτερη προσφορά και λένε πως απο την στιγμή που αν κάνω φορητότητα και δεν χρησιμοποιώ την υπηρεσία της Forthnet δεν θα πληρώσω ρήτρα-πρόστιμο.Ηταν πιεστικοί.Τελικά δέχτηκα και συμφώνησα τηλεφωνικά(ηχογράφηση) για να έρθει αύριο courier να υπογράψω. Να το ακυρώσω καλύτερα;Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; δεν παιζει αυτο.καταρχην που ξερει η vodafone αν χρησιμοποιεις την υπηρεσια.β.τι λενε για να πουλησουν απλα ελεος.τι θα πει δεν χρησιμοποιω υπηρεσια.απο την στιγμη που υπαρχει συμβολαιο ακομα και το ρουτερ ναμην εχεις βαλει πανω ειναι συμβολαιο. On 19/1/2018 at 8:34 AM, adsl2+ said: Αυτό το έκαναν σ εμένα , στο καρτο μετά το 4 μήνα έβαλαν φραγή , σ επικοινωνια που είχα με το 13888 μου είπαν για τα παίρνω τα 120 λ πρέπει να κάνω ανανέωση κάθε τριμηνο με 5 ευρώ online η 10 ευρώ σε cosmote shop- germanos . Διευκρινισέτο τώρα και σε καποιες δεν παιζει καν το 5 ευρω. On 19/1/2018 at 12:48 PM, AntiCambeR said: Μόλις πήρα τηλέφωνο και το ακύρωσα.Η πρώτη τους απάντηση ήταν "Μα γιατί;Ποιός σας τα είπε αυτά;Δεν υπάρχει πρόστιμο" Ρώτησα ανθρώπους που γνωρίζουν της είπα και οτι εφόσον χρησιμοποιώ τον ίδιο αριθμό θα έχω πρόβλημα,οχι εσείς.Μου λέει "Καλά εντάξει"... Χθες ήταν πιεστικοί και ισχυρίζονταν πως η προσφορά λήγει σε λίγες ώρες.Ο τεχνικός ισχυριζόταν πως θα πιάνω το ελάχιστο 12 Mbps επειδή η γραμμή υποστηρίζει και TV και πως η Forthnet μείωσε ταχύτητα γιατί μπήκαν στις γραμμές της πελάτες της Cyta.Οταν τους είπα οτι η ταχύτητα δεν εξαρτάται απο τον πάροχο,αλλά απο την απόσταση απο το Αστικό Κέντρο και οτι οι γραμμές είναι οι ίδιες(χαλκός) είπαν οτι έχουν δικό τους δίκτυο χαλκού.Οι άντρες είναι χειρότεροι απο τις γυναίκες,σαλιάρηδες. Στην Forthnet δίνω 25€ με 12 ώρες για κινητά που δεν τα εκμεταλλεύομαι,μιλάω λίγο σε κινητά,1-2 ώρες.Η προσφορά της Vodafone ήταν 17,90€ με 4 ώρες προς κινητά,δώρο 1 πάγιο και τα τέλη σύνδεσης συν το καρτοκινητό.Ομως για αλλαγή αριθμού ζητούσαν νομίζω 50€. Πάντα έκανα ετήσιο συμβόλαιο,το συγκεκριμένο είναι διετές.Απο τα 12-14 Mbps μου έχουν μειώσει το download στα 8.0-8.5 Mbps.Χλωμό να μπορέσω να έχω καλύτερο download γιατί είμαι κάπου 1200 μέτρα απο το AK.Ούτε Vdsl μπορώ να βάλω,δεν υπάρχουν καμπίνες εδώ κοντά. ΥΓ:Μακάρι να ήταν αυτό το μεγαλύτερό μου πρόβλημα... ενταξει αυτο οτι μπηκαν στις γραμμες πελατες της cyta ειναι οτι νανε.εκει ειναι να τους τριψεις το guide για το adsl/vdsl στα μουτρα.ο καθενας λεει οτι του κατεβει απλα για να ψαρωσει ο πελατης και να κανουν την προσφορα.στο τελος θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε για το vdsl.καλα η Hol που πλεον ειναι vodafone ειχε ενα μεγαλο ιστορικο να λεει οτι αγορασε καφαο ,αγορασε περιοχες,αγορασε χαλκους και δεν ξερω τι αλλο.οτι ταχυτητα εχεις με την μια εταιρεια θα εχεις πανω κατω με την αλλη .η διαφορα ειναι μονο στο Profile και στον εξοπλισμο που πλεον ολες οι εταιρειες δινουν 6 ari profile εκτος απο τον οτε που δινει 9.εκτος αν φορας profile στην Forthnet αλλα μπορεις να το δεις απο το Margin/snr. On 19/1/2018 at 1:57 PM, wannaplay said: με πηρανε απο την βονταφον που ειμαι τωρα και ειδανε την αιτηση φορητοτητας που εκανα στον οτε,μου ειπανε καπου στα 15,80€ 6 ωρες κινητα ,ιντερνετ 24 ,απεριοριστα σταθερα και 2 ωρες σε ενα αριθμο βονταφον,τους γειωσα και θα παω στο οτε με 26,80 Οι καλες προσφορες πεφτουν οταν γινεται αιτηση φορητοτητας αλλου On 19/1/2018 at 2:10 PM, kallair said: Ρε παιδες τι γκαντεμια ειναι αυτη;; εμενα 25/1 ληγει το συμβολαιο μου με την wind και δεν με εχει παρει εδω και ενα μηνα ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος παροχος για προσφορα! που πριν μερικο καιρο με επαιρναν συνεχεια. μπορει να σε παρουν αν δεν σε πηραν πριν ληξει το συμβολαιο για ανανεωση ή αν κανεις φορητοτητα αλλου.αλλωστε και να ληξει το συμβολαιο αν παει αοριστου μπορεις να κανεις αιτηση φορητοτητας αλλου μετα χωρις να πληρωσεις ρυτρα. On 19/1/2018 at 8:26 PM, malias4 said: Και εμενα δεν με επαιρναν τωρα που ληγει ενω την αρχη ολη την ωρα ντριν ντριν και με ζαλιζαν ! Εγω ειμαι με cyta μεχρι τελος του μηνα κ πηρα σε ενα τηλ που μου εδωσαν του ΟΤΕ κ ζητησα να μου κανουν προσφορες. Καθε μερα μετα με επαιρναν και το παιζα κ λιγο δυσκολος και μου εδιναν κ κατι παραπανω Τελικα το εκλεισα κ θa φυγω απο cyta Για πειτε με εκλεψαν η τους εκλεψα? -24αρα γραμη με νεο ρουτερ vdsl δωρεαν (ενταξει ολοι δωρεαν το δινουν χαχα) -απεριοριστα σταθερα και 3 ωρες κινητα -δωροεπιταγη 30 ευρω απο Γερμανο -καρτα sim με 2 ωρες το μηνα δωρεαν για ενα χρονο -32 ευρω εκπτωση απο τον πρωτο λογαριασμο -για 2 χρονια στα 23,60 ευρω Στη cyta εδινα 19ε κ ειχα μονο το ιντερνετ Τους ειπα να κανουν κινηση την επομενη μερα που ληγει το συμβολαιο μου , μην φαμε κανα προστιμο. Η cyta τωρα τελειωνει η 2ετια οποτε μπορω οποτε θελω να φυγω ετσι? Δεν γινεται τιποτα νεο συμβολαιο αυτοματα ε? ελπιζω να σε ενεργοποιησουν οταν πρεπει On 20/1/2018 at 12:21 AM, divo said: Στη wind και vodafon δεν δινουν δωρεαν ρουτερ 20€ κανει !!! και στη vodafon +50€ τοποθετιση θες δε θες!! Η προσφορα μια χαρα μου φαινεται. το πηρες απο γερμανο φανταζομαι για να παιρνεις δωροεπιταγη γερμανος ή σου δωσανε τη δωροεπιταγη απο το τηλεφωνικο; για το ποτε μπορεις να φυγεις κοιτα το τελευταιο λογαριασμο σου, αν προπληρωνεις το μηνα που ερχεται. Αν σημερα σου ερθει λογαριασμος για το μηνα φεβρουαριο, και το συμβολαιο σου λήγει τελος φεβρουαριου, πληρωνεις το λογαριασμο σου και μπορεις να κανεις αιτηση σε αλλη εταιρεια. τελος φεβρουαριου θα σου βγει και αλλος ενας λογαριασμος εκαθαριστικος. σε πολλους παροχους τα vdsl ρουτερ ειναι δωρεαν αντιστοιχα με τα adsl που τα πληρωνεις.forthnet δωρεαν οτε δωρεαν το vdsl αλλα νομιζω και η wind,vodafone. On 20/1/2018 at 9:28 AM, malias4 said: Καλημερα , απο το τηλεφωνο μου εδωσαν τη δωροεπιταγη οχι απο το καταστημα. Καθε φορα που τους ελεγα οκθα το σκεφτω κ ξανα παρτε με τηλ σε 2 μερες μου εδιναν κ κατι Λογικα συνεργαζονται με το Γερμανο γι αυτο. Εγω πηγα οτε μπας κ εχω λιγο καλυτερη ταχυτητα μιας κ τωρα πιανω 12 με 13 download.Αλλα κ επισης με τα 4€ παραπανω θα εχω σταθερα απεριοριστα κ λιγο κινητα οποτε το αξιζει.. Απο οτι ειδα πρεπει να μαι γυρω στα 700 μετρα απο το κουτι. Μακαρι να ανεβει λιγο η ταχυτητα μιας κ το ρουτερ που δινουν ειναι πιο καινουριο απο το zte της cyta. Αυτοι λογικα μολις γινουν ολα κ μου στειλουν το ρουτερ εγω βγαζω το παλιο κ κουμπωνω το καινουριο ετσι; Αφου εχω ηδη τηλεφωνικη γραμμη κτλ. Η πρεπει να ερθει ο ΟΤΕ να κανει κατι στο σπιτι ; ο οτε δινει 9 Margin οποτε αν ειχες 6 margin πριν παιζει να παιξεις λιγοτερο τωρα.για το ρουτερ μπορει να δεις διαφορα μπορει οχι. On 20/1/2018 at 10:38 AM, divo said: Το πιθανότερο είναι να έρθει τεχνικός στο σπίτι για τη γραμμή της η που έχεις θα αλλάξει και θα περάσει στα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ σε διαφορετικό σημείο αν έχεις ενεργοποιημένη καμπίνα στην περιοχή σου κατά 99% θα περάσεις πάνω από την καμπίνα και ας έχεις ADSL που σημαίνει ότι αν είσαι στα 700 μέτρα το λιγότερο που θα κουμπώσεις είναι στα 20 βέβαια κατά πάσα πιθανότητα Θα έχεις και voip Αυτοι που σε πήραν τηλέφωνο και ο Γερμανός Ίδια εταιρεία είναι όμιλος ΟΤΕ αν το κανουν αυτο τοτε θα δει καλη ταχυτητα και θα γυρισει και σε voip βεβαια.αλλιως... με το 9 margin... On 20/1/2018 at 1:07 PM, dr_papas said: Εγώ πάντως για το θέμα μου έκανα την αίτηση φορητότητας τελικά στις 18/01/2018. Στις 19/01/2018 με πήραν από βόνταφον και μου έκαναν αντιπροσφορά στα 26,04 ευρώ το πρόγραμμα που είχα (vdsl 50, απεριόριστα, 300 λεπτά προς κινητά και 45 χώρες εξωτερικού) τελική τιμή με ΦΠΑ και φόρους. Και ένα πάγιο δώρο. Δέχθηκα και παρέμεινα γιατί δεν περίμενα να έχω τόση πολλή έκπτωση και έκανα αίτηση υπαναχώρησης στον ΟΤΕ. Ούτως η άλλως η τιμή του ΟΤΕ ήταν καλύτερη στα 32 ευρώ από τα 34 που πλήρωνα στη βονταφον. Αν έπαιζε κανα 30αρι ευρω η βονταφον θα την εκανα και παλι για ΟΤΕ, θα ήταν λίγη η διαφορά. Και παλι όμως 6 χρόνια τώρα στη βονταφον δεν έχω θέμα. Και συγχρονίζω στα 49.999, πάω σφαίρα. Αυτά. ελπιζω να μην εκατσε καμια στραβη γιατι εχω δει να κανεις αιτηση υποαναχωρησης και ξαφνικα αλλου να βρισκεται η γραμμη και αλλου η φορητοτητα.και σε αλλο παροχο να πηγαινες παλι απο το ιδιο Kv θα επαιρνες οποτε 49,999 θα ειχες.εκτος αν εισαι απο αστικο κεντρο οποτε εκει ναι θα επεφτες σε αλλο dslam. On 22/1/2018 at 7:27 PM, malias4 said: Καλησπερα κ παλι θελω λιγη βοηθεια τωρα αν μπορειτε.. Ποσταρω εδω μιας κ εχω γραψει το ιστορικο. Στις 21/12/17 μου εκαναν μια προσφορα για να παω στον οτε απο cyta που ειμαι τωρα κ δεχτηκα. Τους τονισα ομως κ με mail κ στο τηλεφωνο οτι 2/2/18 ληγει το συμβολαιο με τη cyta κ οτι αυτα που μου υποσχεθηκαν κ φυσικα το συμβολαιο να ξεκινησει απο 2/2/18 κ οχι νωριτερα. Μην φαω προστιμο κτλ. Την επομενη μου εστειλαν το συμβολαιο με mail , υπογραψα κ το εστειλα παλι πισω με mail οπως ειχαμε συμφωνησει. Τωρα με πηρε μια κυρια απο οτε κ μου λεει αν ενεργοποιηθηκε η γραμη κ αν δεν ενεργοποιηθηκε να κανουμε παλι την αιτηση για να ενεργοποιηθει. Γιατι περασε λεει ενας μηνας απο την ημερα αιτησης. Της ειπα οχι δεν εχει ενεργοποιηθει κατι αφου ειχα ζητησει να αρχισει η συνεργασια μας απο τις 2/2/18. Μου ειπε οτι επειδη περασε ο μηνας δεν προχωρησε η αιτηση κ πρεπει να κανουμε απο την αρχη καινουρια. Μεσα σε ολα που μου ειχαν υποσχεθει ηταν κ μια δωροεπιταγη που τωρα λεει δεν ισχυει πια. Επειδη εγω νευριασα κ της ειπα οτι μια λετε ετσι μια αλλιως πως να σας πιστεψω κ να κανω μαζι σας συνεργασια δεν θελω τελικα να ερθω.Γιατι δεν μου αρεσουν τα ψεματα. Τοτε μου ειπε οτι πρεπει να καλεσω τον οτε να πω οτι δεν θελω πια να γινει η ενεργοποιηση. Και της λεω αφου εσυ με καλεσες για να κανουμε ενεργοποιηση παει να πει οτι δεν εχει γινει κ δεν θα καλεσω κανεναν κτλ κτλ $&@$(?/))&/$/ Ρωταω λοιπον εσας , τωρα που εχω υπογραψει το συμβολαιο μπορω να μην παω; Γιατι οντως νευριασα γιατι μου ειπαν ψεματα. Ξερω με ποιους εχω μιλησει κ ωρα κ ημερομηνια. εφοσον δεν εχεις ενεργοποιηθει λογικα μπορει να γινει αιτημα υποαναχωρησης. On 23/1/2018 at 7:46 AM, malias4 said: Καλημερα ναι μετα τους πηρα στο 13888 κ οντως κατευθειαν επιασα γραμμη ! Το σηκωσε καποιος πολυ εξυπηρετικος κ μου ειπε ειναι ηδη οκ το αιτημα δεν θα προχωρησει.Οποτε τωρα παραμενω cyta κ βλεπω.Δεν ειναι τα 30€ της δωροεπιταγης ειναι η κοροιδια που δεν μου αρεσει. Τωρα λετε να με παρουν παλι για προσφορα ; μπα ε; συνηθως παιρνουν ψιλο συνεχεια.ειδικα οταν ειναι να ληξει κανα συμβολαιο πεφτουν τηλεφωνα για να σε ξαναδεσμευσουν On 24/1/2018 at 8:38 PM, malias4 said: Καλησπερα παιδια με πηραν ξανα μετα χτες το βραδυ ενας αλλος κυριος απο οτε.Μου ειπε οτι ξερει τι εγινε κ οτι ειχα παραπονο απο την αθετηση της αρχικης συμφωνιας. Λογικα αυτος που μιλησα μαζι του για να διακοψω την φορητοτητα ισως του το μετεφερε.Μου ειπε λοιπον το παραμυθι μπλα μπλα λυπαμαι πολυ ξερετε τωρα κ ιστοριες με δρακους.Του ειπα οτι δεν μου αρεσει να λεμε κ να ξελεμε.Τελος παντως μου ειπε οτι περασε η περιοδος που εδιναν τις δωρο επιταγες κ τοτε λεω δως μου κατι αλλο κ στην αρχικη προσφορα που ειχα μου εδωσε συν αλλο ενα καρτοκινητο για ενα χρονο με 2 ωρες ομιλιας.Χωρις να χρειαζετε ανανεωση καθε 3 μηνες πχ με καρτα.Οποτε με βολεβει μιας κ θα το δωσω στη μανα μου κ θα γλιτωσει το 10€ το μηνα που της εβαζα μια cu Και τελικα το καναμε το deal χαχα ευχαριστω για την βοηθεια κ να πω κ εγω οτι θελουν πιεση για να δωσουν δωρακια κ να μην φοβαται καποιος να απαιτει.Γιατι μετα που πεφτουν οι υπογραφες μας εχουν πιασει κ δεν γλυτωνουμε , οτι μπορεσουμε μεχρι να γινει το συμβολαιο. Τα λεμε μολις ερθουν τα ρουτερ κτλ που σιγουρα κατι θα παει στραβα (δεν ειρθε το ρουτερ η ο τεχνικος η κανει αποσυνδεσεις το ιντερνετ κτλ κτλ ) κ θα ξανα γραψω να κλαφτω παλι σορρυ που ειμαι καχυποπτος αλλα εχω αμφιβολια μεγαλη κατα ποσο δεν θα χρειαζεται ανανεωση καθε 3 μηνες.το κοβω χλωμο να μην θελει και να σου κανουν εξαιρεση.
kallair Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Για την ιστορια, εκανα τελικα σμρ (25/1 εληγε το συμβολαιο μου) στην νοβα. 23 ευρώ αστικα κ κινητα απεριοριστα + το τελος φορητοτητας 36€. αν παρουν για αντιπροσφορα απο την wind, θα ενημερωσω για να εχετε σημειο αναφορας οσοι ειστε σε παρομοια θεση.
malias4 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/26/2018 στις 10:09 ΠΜ, poulinos είπε συνηθως καλουν ειτε πριν ληξει ειτε αμα δουν φορητοτητα να ζητας σε αλλον παροχο. λογικο πλεον ολες οι εταρειες ετσι το εχουν κανει για να βαζεις χ χρηματα καθε 3 μηνες. δεν παιζει αυτο.καταρχην που ξερει η vodafone αν χρησιμοποιεις την υπηρεσια.β.τι λενε για να πουλησουν απλα ελεος.τι θα πει δεν χρησιμοποιω υπηρεσια.απο την στιγμη που υπαρχει συμβολαιο ακομα και το ρουτερ ναμην εχεις βαλει πανω ειναι συμβολαιο. και σε καποιες δεν παιζει καν το 5 ευρω. ενταξει αυτο οτι μπηκαν στις γραμμες πελατες της cyta ειναι οτι νανε.εκει ειναι να τους τριψεις το guide για το adsl/vdsl στα μουτρα.ο καθενας λεει οτι του κατεβει απλα για να ψαρωσει ο πελατης και να κανουν την προσφορα.στο τελος θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε για το vdsl.καλα η Hol που πλεον ειναι vodafone ειχε ενα μεγαλο ιστορικο να λεει οτι αγορασε καφαο ,αγορασε περιοχες,αγορασε χαλκους και δεν ξερω τι αλλο.οτι ταχυτητα εχεις με την μια εταιρεια θα εχεις πανω κατω με την αλλη .η διαφορα ειναι μονο στο Profile και στον εξοπλισμο που πλεον ολες οι εταιρειες δινουν 6 ari profile εκτος απο τον οτε που δινει 9.εκτος αν φορας profile στην Forthnet αλλα μπορεις να το δεις απο το Margin/snr. Οι καλες προσφορες πεφτουν οταν γινεται αιτηση φορητοτητας αλλου μπορει να σε παρουν αν δεν σε πηραν πριν ληξει το συμβολαιο για ανανεωση ή αν κανεις φορητοτητα αλλου.αλλωστε και να ληξει το συμβολαιο αν παει αοριστου μπορεις να κανεις αιτηση φορητοτητας αλλου μετα χωρις να πληρωσεις ρυτρα. ελπιζω να σε ενεργοποιησουν οταν πρεπει σε πολλους παροχους τα vdsl ρουτερ ειναι δωρεαν αντιστοιχα με τα adsl που τα πληρωνεις.forthnet δωρεαν οτε δωρεαν το vdsl αλλα νομιζω και η wind,vodafone. ο οτε δινει 9 Margin οποτε αν ειχες 6 margin πριν παιζει να παιξεις λιγοτερο τωρα.για το ρουτερ μπορει να δεις διαφορα μπορει οχι. αν το κανουν αυτο τοτε θα δει καλη ταχυτητα και θα γυρισει και σε voip βεβαια.αλλιως... με το 9 margin... ελπιζω να μην εκατσε καμια στραβη γιατι εχω δει να κανεις αιτηση υποαναχωρησης και ξαφνικα αλλου να βρισκεται η γραμμη και αλλου η φορητοτητα.και σε αλλο παροχο να πηγαινες παλι απο το ιδιο Kv θα επαιρνες οποτε 49,999 θα ειχες.εκτος αν εισαι απο αστικο κεντρο οποτε εκει ναι θα επεφτες σε αλλο dslam. εφοσον δεν εχεις ενεργοποιηθει λογικα μπορει να γινει αιτημα υποαναχωρησης. συνηθως παιρνουν ψιλο συνεχεια.ειδικα οταν ειναι να ληξει κανα συμβολαιο πεφτουν τηλεφωνα για να σε ξαναδεσμευσουν σορρυ που ειμαι καχυποπτος αλλα εχω αμφιβολια μεγαλη κατα ποσο δεν θα χρειαζεται ανανεωση καθε 3 μηνες.το κοβω χλωμο να μην θελει και να σου κανουν εξαιρεση. Ηρθανε με ταχυδρομειο οι 2 καρτες σιμ κ η αιτηση φορητοτητας κτλ Ειχε ενα χαρτι μεσα ο φακελος που ελεγε ξεκαθαρα χωρις να χρειαζετε ανανεωση καθε 3 μηνες πχ
malias4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Nαι φιλε μου καλυτερα ετσι μπορω να πω !! Tωρα με cyta εχω margin 8 οποτε αν εχει η κοσμοτε 9 λογικα θα χασω λογω ε; παντως με της μανας μου ρο ρουτερ το thompson πιανω 16 κ με το δικο μου το zte πιανω 13 με 14.
kallair Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στις 26/1/2018 στις 7:08 ΜΜ, kallair είπε Για την ιστορια, εκανα τελικα σμρ (25/1 εληγε το συμβολαιο μου) στην νοβα. 23 ευρώ αστικα κ κινητα απεριοριστα + το τελος φορητοτητας 36€. αν παρουν για αντιπροσφορα απο την wind, θα ενημερωσω για να εχετε σημειο αναφορας οσοι ειστε σε παρομοια θεση. Προς ενημερωση ολων των πιθανων ενδιαφερομενων που βρισκονται σε ιδια κατασταση με μενα, θα κανω μια ανακεφαλαιωση του θεματος μου. Στις 25 εληγε το συμβολαιο μου με την wind και δεν με ειχε παρει καποια αλλη εταιρεια για να μου δωσει προσφορα. ετσι κατεληξα στο πακετο της νοβα με 23 ευρω αστικά κ κινητα απεριοριστα + το τελος φορητοτητας. Εκανα ολες τις απαραιτητες ενεργειες και σμρ προχωρησε η αιτηση κ το πρωι μου ηρθε sms απο νοβα οτι δεχθηκαν το αιτημα φορητοτητας και η διαδικασια προχωρα κανονικα. 2-3 ωρες μετα με καλει η wind και μου εδωσε αντιπροσφορα στα 17,50€ το προγραμμα που ειχα πριν (αστικα απεριοριστα κ 300 λεπτα προς κινητα) για 2 χρονια με καμια αλλη προσαυξηση και ολες τις ψηφιακες ευκολιες μεσα και επιστροφη του ποσου αυξησης των 2 τελευταιων λογαριασμων (καπου 7€) Η διαδικασια που επρεπε να ακολουθησω ηταν η εξης: πηγα σε ενα καταστημα της wind και καναμε ηλεκτρονικα μια ακυρωση της αιτησης φορητοτητας. υστερα εστειλα και εγω με φαξ το αιτημα ακυρωσης φορητοτητας στον αριθμο 2109559399 που βρηκα εδω. Ελαβα αμμεσα απο την νοβα, sms που ενημερωνε οτι δεχθηκαν αιτηση ακυρωσης φορητοτητας και καμια ωρα με τα με πηρε εκπροσωπος τους για να μου κανει αντιπροταση απο την πλευρα της νοβα. Η αντιπροταση ηταν το ιδιο πακετο που μου προσφερε η wind αλλά στα 17€ πραγμα που δεν με συμφερε δεδομενου του οτι θα εμπλεκα κ δεν ειχε μεγαλη διαφορα. αν υπολογισεις και το τελος φορητοτητας αν τελικα το χρεωναν, θα εβγαινε πιο ακριβα η νοβα. οποτε εμεινα στην wind.
GR1337 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το πρόστιμο της πρόωρης ακύρωσης συμβολαίου; Παίζει ρόλο πόσο νωρίτερα γίνεται η ακύρωση;
thepoint Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, divo είπε Λογικά το γράφει η αίτηση σου επάνω ή κάνεις τηλεφωνο στην εταιρεια που είσαι και μαθαίνεις για να είσαι σίγουρος. Αλλα αν δε κάνω λάθος πλέον όλες οι εταιρείες εχουν ταρίφα ανεξάρτητα πότε θα φύγεις γύρω στο 130€. Μιας και το ανέφερες η Vodafone όταν πριν 23 μήνες έκανα συμβόλαιο μου ανέφερε 120 ευρώ (από όσο καταλαβαίνω ισοφαρίζει την έκπτωση που κάνει στο λογαριασμό) αυτό το πόσο ισχύει και μετά το πέρας του 24 μήνου νομίζω ότι μετά είμαι αόριστου χρόνου. Πόσα είναι η γνώμη σου; Ευχαριστώ.
thepoint Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, divo είπε οχι μετα τη λυξη του συμβολαιου δεν εχει πεναλτυ. Ευχαριστώ. Θεωρείς ότι πρέπει υποχρεωτικά να κάνω αίτηση σε άλλη εταιρεία για να πετύχω καλύτερη τιμή οποιαδήποτε είναι αναγκαίο; Φοβάμαι μήπως πάρει χρόνο η υπόθεση ή κολλήσει σε κάποιο βήμα.
Damachi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε wind εστειλαν μετα απο 1 βδομαδα το φάκελο για το double play 20,99 - πουθενά οι κάρτες και δε εγραφε καθαρα το προγραμμα και ΠΟΣΟ σε 5 σελίδες με γελοία μικρά γράμματα. Το γύρισα πίσω όπως ήταν χωρίς υπογραφές. Τελικά να παραμένω στον ΟΤΕ με βλέπω με το τσιμπημένο 36.94 Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από Damachi
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 On 28/1/2018 at 1:46 PM, malias4 said: Ηρθανε με ταχυδρομειο οι 2 καρτες σιμ κ η αιτηση φορητοτητας κτλ Ειχε ενα χαρτι μεσα ο φακελος που ελεγε ξεκαθαρα χωρις να χρειαζετε ανανεωση καθε 3 μηνες πχ Μια χαρα.αξιζει τρελα αυτο αν καποιος δεν κανει μεγαλη χρηση.ελπιζω να μην το αλλαξουν καποια στιγμη με το ετσι θελουν On 29/1/2018 at 12:31 AM, divo said: Τελικα σου εκατσε μια χαρα.. Δεν πηρες τα 30€ δωροεπιταγη αλλά γλίτωσες 120€ από της μητέρας σου το τηλεφωνο. Μια χαρα σε βρίσκω... Θέλουν πίεση!! αυτο ειναι σχετικο.πολλες φορες δεν θα σου δωσουν κατι καλυτερο και μπορεις να χασεις και την προσφορα που σου ειχαν κανει. On 29/1/2018 at 3:17 PM, malias4 said: Nαι φιλε μου καλυτερα ετσι μπορω να πω !! Tωρα με cyta εχω margin 8 οποτε αν εχει η κοσμοτε 9 λογικα θα χασω λογω ε; παντως με της μανας μου ρο ρουτερ το thompson πιανω 16 κ με το δικο μου το zte πιανω 13 με 14. το αναποδο.οσο λιγοτερο margin τοσο μεγαλυτερη ταχυτητα.απο ρουτερ σε ρουτερ αναλογως το Chipset dslam αλλα και ρουτερ θα δεις διαφορα στο sync ειτε μικρες ειτε μεγαλες.και καλο ειναι το router να εχει παντα το τελευταιο Firmware update. On 29/1/2018 at 8:34 PM, divo said: Το thomson αν δε στο ζητησουν ειναι καλο μη το πεταξεις γενικα ειναι αρκετα σταθερα.οποιος μπορει κανει και Firmware update αν και τα 2 sites που ειχαν firmware εκλεισαν.βεβαια πλεον δεν βγαινουν thomson αλλα technicolor που δεν βρισκεις σχεδον με τιποτα firmware.αλλα για παλια thomson v7 v8 ολο καπου υπαρχουν και ειδικα για το v7 καλο ειναι να το περασει καποιος On 1/2/2018 at 7:42 PM, GR1337 said: Γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το πρόστιμο της πρόωρης ακύρωσης συμβολαίου; Παίζει ρόλο πόσο νωρίτερα γίνεται η ακύρωση; ναι παιζει ρολο αλλα οχι σε ολους.καποιοι σου λενε πχ 70 ευρω οποτε και να διακοψεις αλλοι το πανε αναλογικα με το ποσους μηνες προωρα διακοπτεις. On 3/2/2018 at 12:45 PM, divo said: Λογικά το γράφει η αίτηση σου επάνω ή κάνεις τηλεφωνο στην εταιρεια που είσαι και μαθαίνεις για να είσαι σίγουρος. Αλλα αν δε κάνω λάθος πλέον όλες οι εταιρείες εχουν ταρίφα ανεξάρτητα πότε θα φύγεις γύρω στο 130€. αλλαζει το ποσο αναλογως τι εχεις.δεν υπαρχει κατι standard.απλα εχουν ανεβει λιγακι οι τιμες. On 3/2/2018 at 12:55 PM, thepoint said: Μιας και το ανέφερες η Vodafone όταν πριν 23 μήνες έκανα συμβόλαιο μου ανέφερε 120 ευρώ (από όσο καταλαβαίνω ισοφαρίζει την έκπτωση που κάνει στο λογαριασμό) αυτό το πόσο ισχύει και μετά το πέρας του 24 μήνου νομίζω ότι μετά είμαι αόριστου χρόνου. Πόσα είναι η γνώμη σου; Ευχαριστώ. αν δεν κανεις ανανεωση συμβολαιου μετα το 24 μηνο δεν εχεις θεμα.προσεχε ομως.μπορει τωρα να πληρωνεις πχ 20 ευρω και μετα την ληξη να ειναι 25 και να σε παρουν για ανανεωση με την τιμη των 20.εκει ειναι ανανεωση και σε δεσμευει παλι. On 3/2/2018 at 1:00 PM, thepoint said: Ευχαριστώ. Θεωρείς ότι πρέπει υποχρεωτικά να κάνω αίτηση σε άλλη εταιρεία για να πετύχω καλύτερη τιμή οποιαδήποτε είναι αναγκαίο; Φοβάμαι μήπως πάρει χρόνο η υπόθεση ή κολλήσει σε κάποιο βήμα. καποιοι εκανα αιτηση σε αλλο παροχο και δεν τους πηραν καν τηλεφωνο .εχει γινει και η αιτηση φορητοτητας σαν εκβιασμος πλεον για να παρουν καποιοι καλυτεροι τιμή.και καποιοι αφου δεν πηραν αντιπροσφορα επερναν και φωναζαν στον παροχο οτι γιατι δεν τους πηραν τηλεφωνο για αντιπροσφορα.οτι νανε. On 3/2/2018 at 6:55 PM, Damachi said: Σε wind εστειλαν μετα απο 1 βδομαδα το φάκελο για το double play 20,99 - πουθενά οι κάρτες και δε εγραφε καθαρα το προγραμμα και ΠΟΣΟ σε 5 σελίδες με γελοία μικρά γράμματα. Το γύρισα πίσω όπως ήταν χωρίς υπογραφές. Τελικά να παραμένω στον ΟΤΕ με βλέπω με το τσιμπημένο 36.94 επρεπε να βαλεις χαρτακι μεσα οτι κατι ξεχασατε.αν και παιζει να σε παρουν ξανα μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα