wannaplay Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμενα ληγει 15 του μηνα της βονταφον.για πειτε καμια καλη προσφορα γιατι εμενα δε με εχει παρει κανεις κ η βοντα απο 18 μου ζηταει 24 Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από wannaplay
wannaplay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 εκανα αιτηση στον οτε ,6 ωρες κινητα απεριοριστα σταθερα 2 ωρες χρονο ομιλιας καθε μηνα φορτωση καρτας για ενα χρονο σε υπαρχων αριθμο και δυο ωρες καθε μηνα σε καινουρια καρτα σιμ, ιντερνετ 24 (καπου στα 8 δηλαδη ).με 26.80€ για ενα 24 μηνο.για να δουμε θα ερχεται τοσο η θα ζητανε τα 80 αρια καθε διμηνο ειναι και λιγο απατεωνισκοι
adsl2+ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Στις 13/1/2018 στις 10:14 ΠΜ, wannaplay είπε εκανα αιτηση στον οτε ,6 ωρες κινητα απεριοριστα σταθερα 2 ωρες χρονο ομιλιας καθε μηνα φορτωση καρτας για ενα χρονο σε υπαρχων αριθμο και δυο ωρες καθε μηνα σε καινουρια καρτα σιμ, ιντερνετ 24 (καπου στα 8 δηλαδη ).με 26.80€ για ενα 24 μηνο.για να δουμε θα ερχεται τοσο η θα ζητανε τα 80 αρια καθε διμηνο ειναι και λιγο απατεωνισκοι Θα πρέπει να ανανεώνεις κάθε 3 μήνες τα καρτοτηλέφωνα για να έχεις τα 120 λεπτά ομιλίας + internet, αν δεν τα ανανεώσεις μετά τον τέταρτο μηνά δεν θα γίνονται κλήσεις, ούτε εισερχόμενες!! 1
AntiCambeR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Στις 11/1/2018 στις 8:50 ΜΜ, l337 είπε Την ημέρα που λήγει η σύμβαση σου με τον νυν παρόχο και σε καμία περίπτωση νωρίτερα (ούτε για μία μέρα). Είμαι στην Forthnet με διετές συμβόλαιο που λήγει τον Αύγουστο.Με πήραν απο την Vodafone και μου έκαναν καλύτερη προσφορά και λένε πως απο την στιγμή που αν κάνω φορητότητα και δεν χρησιμοποιώ την υπηρεσία της Forthnet δεν θα πληρώσω ρήτρα-πρόστιμο.Ηταν πιεστικοί.Τελικά δέχτηκα και συμφώνησα τηλεφωνικά(ηχογράφηση) για να έρθει αύριο courier να υπογράψω. Να το ακυρώσω καλύτερα;Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;
wannaplay Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, adsl2+ είπε Θα πρέπει να ανανεώνεις κάθε 3 μήνες τα καρτοτηλέφωνα για να έχεις τα 120 λεπτά ομιλίας + internet, αν δεν τα ανανεώσεις μετά τον τέταρτο μηνά δεν θα γίνονται κλήσεις, ούτε εισερχόμενες!! Αυτο ισχυει στη wind που εχει συγγενικο μου προσωπο.στον οτε δε μου εδωσαν δωρεαν γιγα δωρεαν καθε μηνα .(δε μου ειπαν κατι για παντως για το 3 μηνο)σημερα εκανα τη φορητοτητα αναμενουμε για 25 του μηνος λεει παραλαβη του εξοπλισμου
adsl2+ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, wannaplay είπε Αυτο ισχυει στη wind που εχει συγγενικο μου προσωπο.στον οτε δε μου εδωσαν δωρεαν γιγα δωρεαν καθε μηνα .(δε μου ειπαν κατι για παντως για το 3 μηνο)σημερα εκανα τη φορητοτητα αναμενουμε για 25 του μηνος λεει παραλαβη του εξοπλισμου Αυτό το έκαναν σ εμένα , στο καρτο μετά το 4 μήνα έβαλαν φραγή , σ επικοινωνια που είχα με το 13888 μου είπαν για τα παίρνω τα 120 λ πρέπει να κάνω ανανέωση κάθε τριμηνο με 5 ευρώ online η 10 ευρώ σε cosmote shop- germanos . Διευκρινισέτο τώρα
AntiCambeR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, divo είπε Οταν εχεις συμβολαιο εισαι υποχρεωμενος να το πληρωνεις μεχρι τη ληξη του ητε το χρησιμοποιεις ητε οχι. Μπορεις να το διακοψεις χωρις ποινη μονο αν δε σου παρεχουν τις υπηρεσιες που εχεις υπογραψει. Στη συγκεκριμενη περιπτωση θα πληρωνεις τη fothnet μεχρι τον Αυγουστο ή θα πληρωσεις ποινη μια και κανεις φορητοτητα τον ιδιο αριθμο. Μόλις πήρα τηλέφωνο και το ακύρωσα.Η πρώτη τους απάντηση ήταν "Μα γιατί;Ποιός σας τα είπε αυτά;Δεν υπάρχει πρόστιμο" Ρώτησα ανθρώπους που γνωρίζουν της είπα και οτι εφόσον χρησιμοποιώ τον ίδιο αριθμό θα έχω πρόβλημα,οχι εσείς.Μου λέει "Καλά εντάξει"... Χθες ήταν πιεστικοί και ισχυρίζονταν πως η προσφορά λήγει σε λίγες ώρες.Ο τεχνικός ισχυριζόταν πως θα πιάνω το ελάχιστο 12 Mbps επειδή η γραμμή υποστηρίζει και TV και πως η Forthnet μείωσε ταχύτητα γιατί μπήκαν στις γραμμές της πελάτες της Cyta.Οταν τους είπα οτι η ταχύτητα δεν εξαρτάται απο τον πάροχο,αλλά απο την απόσταση απο το Αστικό Κέντρο και οτι οι γραμμές είναι οι ίδιες(χαλκός) είπαν οτι έχουν δικό τους δίκτυο χαλκού.Οι άντρες είναι χειρότεροι απο τις γυναίκες,σαλιάρηδες. Στην Forthnet δίνω 25€ με 12 ώρες για κινητά που δεν τα εκμεταλλεύομαι,μιλάω λίγο σε κινητά,1-2 ώρες.Η προσφορά της Vodafone ήταν 17,90€ με 4 ώρες προς κινητά,δώρο 1 πάγιο και τα τέλη σύνδεσης συν το καρτοκινητό.Ομως για αλλαγή αριθμού ζητούσαν νομίζω 50€. Πάντα έκανα ετήσιο συμβόλαιο,το συγκεκριμένο είναι διετές.Απο τα 12-14 Mbps μου έχουν μειώσει το download στα 8.0-8.5 Mbps.Χλωμό να μπορέσω να έχω καλύτερο download γιατί είμαι κάπου 1200 μέτρα απο το AK.Ούτε Vdsl μπορώ να βάλω,δεν υπάρχουν καμπίνες εδώ κοντά. ΥΓ:Μακάρι να ήταν αυτό το μεγαλύτερό μου πρόβλημα...
wannaplay Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 με πηρανε απο την βονταφον που ειμαι τωρα και ειδανε την αιτηση φορητοτητας που εκανα στον οτε,μου ειπανε καπου στα 15,80€ 6 ωρες κινητα ,ιντερνετ 24 ,απεριοριστα σταθερα και 2 ωρες σε ενα αριθμο βονταφον,τους γειωσα και θα παω στο οτε με 26,80
kallair Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδες τι γκαντεμια ειναι αυτη;; εμενα 25/1 ληγει το συμβολαιο μου με την wind και δεν με εχει παρει εδω και ενα μηνα ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος παροχος για προσφορα! που πριν μερικο καιρο με επαιρναν συνεχεια.
wannaplay Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, kallair είπε Ρε παιδες τι γκαντεμια ειναι αυτη;; εμενα 25/1 ληγει το συμβολαιο μου με την wind και δεν με εχει παρει εδω και ενα μηνα ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος παροχος για προσφορα! που πριν μερικο καιρο με επαιρναν συνεχεια. εγω μονος μου εκανα ενεργειες ,λιγο πιο πισω εχει τηλεφωνα
malias4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Και εμενα δεν με επαιρναν τωρα που ληγει ενω την αρχη ολη την ωρα ντριν ντριν και με ζαλιζαν ! Εγω ειμαι με cyta μεχρι τελος του μηνα κ πηρα σε ενα τηλ που μου εδωσαν του ΟΤΕ κ ζητησα να μου κανουν προσφορες. Καθε μερα μετα με επαιρναν και το παιζα κ λιγο δυσκολος και μου εδιναν κ κατι παραπανω Τελικα το εκλεισα κ θa φυγω απο cyta Για πειτε με εκλεψαν η τους εκλεψα? -24αρα γραμη με νεο ρουτερ vdsl δωρεαν (ενταξει ολοι δωρεαν το δινουν χαχα) -απεριοριστα σταθερα και 3 ωρες κινητα -δωροεπιταγη 30 ευρω απο Γερμανο -καρτα sim με 2 ωρες το μηνα δωρεαν για ενα χρονο -32 ευρω εκπτωση απο τον πρωτο λογαριασμο -για 2 χρονια στα 23,60 ευρω Στη cyta εδινα 19ε κ ειχα μονο το ιντερνετ Τους ειπα να κανουν κινηση την επομενη μερα που ληγει το συμβολαιο μου , μην φαμε κανα προστιμο. Η cyta τωρα τελειωνει η 2ετια οποτε μπορω οποτε θελω να φυγω ετσι? Δεν γινεται τιποτα νεο συμβολαιο αυτοματα ε?
malias4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, divo είπε Στη wind και vodafon δεν δινουν δωρεαν ρουτερ 20€ κανει !!! και στη vodafon +50€ τοποθετιση θες δε θες!! Η προσφορα μια χαρα μου φαινεται. το πηρες απο γερμανο φανταζομαι για να παιρνεις δωροεπιταγη γερμανος ή σου δωσανε τη δωροεπιταγη απο το τηλεφωνικο; για το ποτε μπορεις να φυγεις κοιτα το τελευταιο λογαριασμο σου, αν προπληρωνεις το μηνα που ερχεται. Αν σημερα σου ερθει λογαριασμος για το μηνα φεβρουαριο, και το συμβολαιο σου λήγει τελος φεβρουαριου, πληρωνεις το λογαριασμο σου και μπορεις να κανεις αιτηση σε αλλη εταιρεια. τελος φεβρουαριου θα σου βγει και αλλος ενας λογαριασμος εκαθαριστικος. Καλημερα , απο το τηλεφωνο μου εδωσαν τη δωροεπιταγη οχι απο το καταστημα. Καθε φορα που τους ελεγα οκθα το σκεφτω κ ξανα παρτε με τηλ σε 2 μερες μου εδιναν κ κατι Λογικα συνεργαζονται με το Γερμανο γι αυτο. Εγω πηγα οτε μπας κ εχω λιγο καλυτερη ταχυτητα μιας κ τωρα πιανω 12 με 13 download.Αλλα κ επισης με τα 4€ παραπανω θα εχω σταθερα απεριοριστα κ λιγο κινητα οποτε το αξιζει.. Απο οτι ειδα πρεπει να μαι γυρω στα 700 μετρα απο το κουτι. Μακαρι να ανεβει λιγο η ταχυτητα μιας κ το ρουτερ που δινουν ειναι πιο καινουριο απο το zte της cyta. Αυτοι λογικα μολις γινουν ολα κ μου στειλουν το ρουτερ εγω βγαζω το παλιο κ κουμπωνω το καινουριο ετσι; Αφου εχω ηδη τηλεφωνικη γραμμη κτλ. Η πρεπει να ερθει ο ΟΤΕ να κανει κατι στο σπιτι ;
dr_papas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Εγώ πάντως για το θέμα μου έκανα την αίτηση φορητότητας τελικά στις 18/01/2018. Στις 19/01/2018 με πήραν από βόνταφον και μου έκαναν αντιπροσφορά στα 26,04 ευρώ το πρόγραμμα που είχα (vdsl 50, απεριόριστα, 300 λεπτά προς κινητά και 45 χώρες εξωτερικού) τελική τιμή με ΦΠΑ και φόρους. Και ένα πάγιο δώρο. Δέχθηκα και παρέμεινα γιατί δεν περίμενα να έχω τόση πολλή έκπτωση και έκανα αίτηση υπαναχώρησης στον ΟΤΕ. Ούτως η άλλως η τιμή του ΟΤΕ ήταν καλύτερη στα 32 ευρώ από τα 34 που πλήρωνα στη βονταφον. Αν έπαιζε κανα 30αρι ευρω η βονταφον θα την εκανα και παλι για ΟΤΕ, θα ήταν λίγη η διαφορά. Και παλι όμως 6 χρόνια τώρα στη βονταφον δεν έχω θέμα. Και συγχρονίζω στα 49.999, πάω σφαίρα. Αυτά.
malias4 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα κ παλι θελω λιγη βοηθεια τωρα αν μπορειτε.. Ποσταρω εδω μιας κ εχω γραψει το ιστορικο. Στις 21/12/17 μου εκαναν μια προσφορα για να παω στον οτε απο cyta που ειμαι τωρα κ δεχτηκα. Τους τονισα ομως κ με mail κ στο τηλεφωνο οτι 2/2/18 ληγει το συμβολαιο με τη cyta κ οτι αυτα που μου υποσχεθηκαν κ φυσικα το συμβολαιο να ξεκινησει απο 2/2/18 κ οχι νωριτερα. Μην φαω προστιμο κτλ. Την επομενη μου εστειλαν το συμβολαιο με mail , υπογραψα κ το εστειλα παλι πισω με mail οπως ειχαμε συμφωνησει. Τωρα με πηρε μια κυρια απο οτε κ μου λεει αν ενεργοποιηθηκε η γραμη κ αν δεν ενεργοποιηθηκε να κανουμε παλι την αιτηση για να ενεργοποιηθει. Γιατι περασε λεει ενας μηνας απο την ημερα αιτησης. Της ειπα οχι δεν εχει ενεργοποιηθει κατι αφου ειχα ζητησει να αρχισει η συνεργασια μας απο τις 2/2/18. Μου ειπε οτι επειδη περασε ο μηνας δεν προχωρησε η αιτηση κ πρεπει να κανουμε απο την αρχη καινουρια. Μεσα σε ολα που μου ειχαν υποσχεθει ηταν κ μια δωροεπιταγη που τωρα λεει δεν ισχυει πια. Επειδη εγω νευριασα κ της ειπα οτι μια λετε ετσι μια αλλιως πως να σας πιστεψω κ να κανω μαζι σας συνεργασια δεν θελω τελικα να ερθω.Γιατι δεν μου αρεσουν τα ψεματα. Τοτε μου ειπε οτι πρεπει να καλεσω τον οτε να πω οτι δεν θελω πια να γινει η ενεργοποιηση. Και της λεω αφου εσυ με καλεσες για να κανουμε ενεργοποιηση παει να πει οτι δεν εχει γινει κ δεν θα καλεσω κανεναν κτλ κτλ $&@$(?/))&/$/ Ρωταω λοιπον εσας , τωρα που εχω υπογραψει το συμβολαιο μπορω να μην παω; Γιατι οντως νευριασα γιατι μου ειπαν ψεματα. Ξερω με ποιους εχω μιλησει κ ωρα κ ημερομηνια.
malias4 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δυο χαρτια τους εστειλα υπογεγραμενα που τα εχω γιατι τα εβγαλα φωτο με το κινητο κ τους τα εστειλα με μεηλ. Το ενα ειναι αιτηση φορητοτητας κ το αλλο αιτηση-εξουσιδοτηση καταναλωτη. Δεν γραφει καπου ξεκαθαρα ημ/νια ενεργοποιησης, απλα στην κατω μερια και στα δυο γραφει ημ/νια 21/12/2017 Αφου ξερω ομως με ποιον μιλησα κ ποτε κ μου ειχε πει κλεισε τωρα το deal για να μην χασεις ολα οσα σου προσφερω κ ας ειναι κ σε ενα μιση μηνα. Τοτε γιατι μου το αλλαζουν τωρα.? Αυτο της ειπα της κοπελας που με πηρε. Της λεω εσεις μπορει καθε μηνα να με παιρνετε κ να μου τα αλλαζετε παλι Kαι δεν θελω πια παρτιδες μαζι γιατι δεν σας εμπιστευομαι, της ειπα εγω ηθελα να γινω πελατης σας κ να παρετε τα ωραια μου γιουρο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα