dr_papas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, παλιός πελάτης vodafone (πρώην hol) εδώ και έξι χρόνια και στις 16/01/2018 τελειώνει η διετία στην οποία απήλαυσα ένα ποσοστό μηνιαίας έκπτωσης στο λογαριασμό. Δέχθηκα προσφορά από άλλη εταιρεία στο ίδιο πρόγραμμα περίπου με χαμηλότερη τιμή. Πότε πρέπει να κάνω την αίτηση φορητότητας για να μη χρεωθώ στη vodafone? Η vodafone μου είπε από 17/01/2018. Μα άμα κάνω τότε δεν κινδυνεύω να γυρίσει αυτόματα το συμβόλαιο στην ολόκληρη τιμή του?? Η αλήθεια είναι πως αν δεχθώ αντιπρόταση συμφέρουσα θα μείνω, αλλά αν φύγω πότε τελικά πρέπει να κάνω την αίτηση φορητότητας? Τέλος ας πούμε ότι κάνω αίτηση φορητότητας αύριο, θα πληρώσω 120 ευρώ ποινή? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από dr_papas
Damachi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Στις 17 δε λήγει ; 2-3 μέρες ποιο μπροστά ανάλογα πόσο γρήγορα προχωράνε τα αιτήματα ; Στη cote μπορει να κανουν και 2 βδομαδες
bill2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 καλύτερα θα είναι αφού λήξει να κάνεις κίνηση για φορητότητα Εαν επιτρέπεται σε πια εταιρία θα πας;
rofl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 απο τριτη ξεκινα μπορει να παρει και μολις 2-3 μερες οποτε μην παιζεις με την τυχη σου
dr_papas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, divo είπε μπορεις να κανεις αιτηση φορητοτητας, ενα μηνα πριν τη λήξη του συμβολαίου. Υπολογισε οτι εχεις προπληρώσει οπως ολοι μας ενα μηνιατικο. Εκτος αν εσενα για καποιο λογο δεν στο κρατησανε. Είμαι απο το 2012 συνδρομητής που να θυμάμαι αν είχα προπληρωσει τοτε κτλ. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από dr_papas
bill2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 καλύτερα την ημέρα λήξης η την επομένη ακόμα καλύτερα αρκεί να βεβαιωθείς ότι η vodafone δεν στο ανανέωσε
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 πρεπει να βεβαιωθεις οτι δεν θα στο ανανεωσουν το συμβολαιο και οτι περνας σε αοριστου οποτε μετα κανεις αιτηση φορητοτητας και απλα θα πληρωσεις στην εταιρεια που εισαι το ιντερνετ /τηλεφωνα που εκανες μεχρι να συνδεθεις στην νεα εταιρεια.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 αν εισαι ηδη αοριστου τοτε φευγεις οποτε θες και απλα πληρωνεις για το χρονικο διαστημα που θα παιξεις μεχρι να πας στον αλλον παροχο.
dr_papas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Ήδη έκανα αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ και ζήτησα να ενεργοποιηθω στις 17.01.18. Αν δεν με πάρουν για αντιπρόταση την έκανα. Θα τους πάρω και θα τους πω μετά την 16.01.17 τελος η συνεργασία δεν ανανεώνω. Έξι χρόνια είμαι συνδρομητής.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Just now, dr_papas said: Ήδη έκανα αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ και ζήτησα να ενεργοποιηθω στις 17.01.18. Αν δεν με πάρουν για αντιπρόταση την έκανα. Θα τους πάρω και θα τους πω μετά την 16.01.17 τελος η συνεργασία δεν ανανεώνω. Έξι χρόνια είμαι συνδρομητής. μπορει να σε παρουν.ελπιζω βεβαια να μην γινει κανα μπερδεμα γιατι εχω δει να γινεται αντιπροσφορα να την δεχεται ο πελατης και στο τελος να βλεπεις να ενεργοποιειται στον νεο παροχο και η φορητοτητα να εχει μεινει στον παλιο ή και το αναποδο.
Damned7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Σήμερα πήγα σε κατάστημα cosmote,έχω Vodafone home και θα πάω εκεί. Μου είπε να πάω 2 μέρες πριν λήξη το συμβόλαιο.
dr_papas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) H προσφορά σε εμένα έγινε τηλεφωνικά από την cosmote, μου έστειλε την αίτηση φορητότητας μέσω email, την υπέγραψα και την απέστειλα ξανά με email. Σημειώσαμε η ενεργοποίηση να γίνει στις 17/01/18. Στις 16 λήγει το συμβόλαιο με τη vodafone. Μέχρι στιγμής δεν με έχουν πάρει. Αν με πάρουν με αντιπροσφορά θα το σκεφτώ να μείνω. Πάντως η αλήθεια είναι ότι 6 χρόνια τώρα δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση και να φύγω πάλι κερδισμένος είμαι αφού στο ίδιο περίπου πρόγραμμα φθηνότερα θα είμαι. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από dr_papas
l337 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Την ημέρα που λήγει η σύμβαση σου με τον νυν παρόχο και σε καμία περίπτωση νωρίτερα (ούτε για μία μέρα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα