kalasnikov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, AliasAndrew είπε Οταν σου σβηνει μονο του σου βγαζει καμια μπλε οθονη και λεει κατι για watchdogs violation? οχι δεν νομιζω
AliasAndrew Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, kalasnikov είπε το εκανα και μου εβγαλε καποιες ενημερωσεις ειναι 2 στο πρωτο λεει κατασταση:εγκατασταση 0% και στο αλλο λεει κατασταση:αναμονη για επανεκκινηση περιμενε να εγκατασταθουν ολα και κανε επανεκκινηση απο οπου θες
kalasnikov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 μου φενεται οτι οταν κλινει και κανει επανεκκινηση κανει τισ ενημερωσεις γιατι λεει προγραματισμενη επανακκινηση το κανω επανεκκινηση 1 λεπτό πριν, AliasAndrew είπε περιμενε να εγκατασταθουν ολα και κανε επανεκκινηση απο οπου θες εχουν εγκασταθει λεει, τορα λεει αναμονη για επανεκκινηση πηγα να πατισω επανεκκινηση τορα και μου εβγαλε σφαλμα να το κανω επανεκκινηση απο το κανονικο το ιδιο δεν ειναι?
kalasnikov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, AliasAndrew είπε καντο ναι Το έκανα Στην αρχή έλεγε διεργασία με τις ενημερώσεις κάτι τέτοιο και έκανε επανεκκινηση και τώρα κολισε εκεί στο εικονίδιο το μπλε των Windows 10 και η υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη θα τον αφισώ τον υπολογιστή κανένα 2ορο έτσι να δω μη γίνει τιποτα Μόλις τώρα, kalasnikov είπε Το έκανα Στην αρχή έλεγε διεργασία με τις ενημερώσεις κάτι τέτοιο και έκανε επανεκκινηση και τώρα κολισε εκεί στο εικονίδιο το μπλε των Windows 10 και η υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη θα τον αφισώ τον υπολογιστή κανένα 2ορο έτσι να δω μη γίνει τιποτα Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που ασχολείσαι
AliasAndrew Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, kalasnikov είπε Το έκανα Στην αρχή έλεγε διεργασία με τις ενημερώσεις κάτι τέτοιο και έκανε επανεκκινηση και τώρα κολισε εκεί στο εικονίδιο το μπλε των Windows 10 και η υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη θα τον αφισώ τον υπολογιστή κανένα 2ορο έτσι να δω μη γίνει τιποτα Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που ασχολείσαι Tιποτα μωρε απλα ειναι πολλα που μπορει να φταινε και δυσκολο να βρεθει απο εδω. Antivirus εχεις? Τα Windows 10 τα εχεις καιρο ή τωρα τελευταια τα βαλες? Με τα προηγουμενα windows στο εκανε αυτο?
kalasnikov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, AliasAndrew είπε Tιποτα μωρε απλα ειναι πολλα που μπορει να φταινε και δυσκολο να βρεθει απο εδω. Antivirus εχεις? Τα Windows 10 τα εχεις καιρο ή τωρα τελευταια τα βαλες? Με τα προηγουμενα windows στο εκανε αυτο? Τον υπολογιστή τον πήρα πριν 2 χρόνια το αγόρασα 160 ευρό από έναν που φτιάχνει υπολογιστες. Ο υπολογιστής είχε τα Windows 10 από μονο του
AliasAndrew Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Το πιο ευκολο και ανεξοδο που μπορω να προτεινω ειναι να κανεις φορματ. Ακολουθα τα βηματα εδω : https://www.tsouk.gr/windows-10-format-epanafora-egkatastasi-dorean/ Ευκολο ειναι και ασφαλες και δεν χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις. Ουτε σου σβηνει τα αρχεια. Κατα πασα πιθανοτητα θα το φτιαξει και γω ειχα κατι θεματα στον υπολογιστη με επανεκκινησεις και διορθωθηκαν με αυτο τον τροπο. Αν το κανεις αυτο και στο ξανακανει τοτε φταιει σιγουρα καποιο εξαρτημα οποτε πηγαινε το στον τυπο που το πηρες να το βρει. Παντως μην το αφησεις ετσι γιατι μπορει να σου γινει ζημια.
kalasnikov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 το φορματ το ειχα δει σε ενα toturial αλλα λεει πως θελει τον συριακο κωδικο και εγω αυτο δεν το εχω και αμα το κανω φορματ θα διαγραφτουν τα windows 10 ?
piomenos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Φίλε μου κλείσε το pc κρατώντας το power button . Όταν ξαναμπεί στα windows έχοντας κάνει αναίρεση του update , να πας στις ρυθμίσεις - update&security - advanced options και να κάνεις προσωρινή παύση των ενημερώσεων . Δεν χρειάζεται format το pc . Διάβασε και αυτό : https://www.adslgr.com/forum/threads/1032453-Προσωρινή-διακοπή-των-Spectre-και-Meltdown-patches-για-Windows-με-επεξεργαστές-AMD
AliasAndrew Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, piomenos είπε Φίλε μου κλείσε το pc κρατώντας το power button . Όταν ξαναμπεί στα windows έχοντας κάνει αναίρεση του update , να πας στις ρυθμίσεις - update&security - advanced options και να κάνεις προσωρινή παύση των ενημερώσεων . Δεν χρειάζεται format το pc . Διάβασε και αυτό : https://www.adslgr.com/forum/threads/1032453-Προσωρινή-διακοπή-των-Spectre-και-Meltdown-patches-για-Windows-με-επεξεργαστές-AMD Δοκιμασε αυτο που προτεινει ο φιλος, αν φτιαχτει ετσι ευκολα αξιζει να το δοκιμασεις. Αν δεν δεις προκοπη κοιτας για φορματ
kalasnikov Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 πηγα τωρα να τον βαλω μπροστα και παω ενημερωσεις και παταω επανεκκινηση τωρα και δεν το πιστεψα στα ματια μου τις ενημερωσεις τις περασε. (format δεν το εκανα) και ο υπολογιστης δουλεβει τελια να σας φιλισω σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω παρα παρα παρα παρα πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ που με βοηθησατε να εφτιαξω τον υπολογιστη μουυ σασ ευχαριστωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!! το καλητερο forum ειναι αυτο , γρηγορες απαντησεις και εξυπνα ατομα 1
kalasnikov Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, piomenos είπε Φίλε μου κλείσε το pc κρατώντας το power button . Όταν ξαναμπεί στα windows έχοντας κάνει αναίρεση του update , να πας στις ρυθμίσεις - update&security - advanced options και να κάνεις προσωρινή παύση των ενημερώσεων . Δεν χρειάζεται format το pc . Διάβασε και αυτό : https://www.adslgr.com/forum/threads/1032453-Προσωρινή-διακοπή-των-Spectre-και-Meltdown-patches-για-Windows-με-επεξεργαστές-AMD Πάλι τα ίδια κανει 20 ώρες πριν, piomenos είπε Φίλε μου κλείσε το pc κρατώντας το power button . Όταν ξαναμπεί στα windows έχοντας κάνει αναίρεση του update , να πας στις ρυθμίσεις - update&security - advanced options και να κάνεις προσωρινή παύση των ενημερώσεων . Δεν χρειάζεται format το pc . Διάβασε και αυτό : https://www.adslgr.com/forum/threads/1032453-Προσωρινή-διακοπή-των-Spectre-και-Meltdown-patches-για-Windows-με-επεξεργαστές-AMD Δεν κατάλαβα ξαναπές το σε παρακαλώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα