kalasnikov Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα παιδια ειμαι νεος σε αυτο το forum και εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου, εκει που ειναι ενεργος ο υπολογιστης ξαφνικα κανει επανεκκίνηση και εκει που παει να ανοιξει τα μπλε συμβολα των windows 10 κολλαει παγωνει η εικονα και ολο το υπολοιπο της οθονης ειναι μαυρο και τον κλεινω και τον ξανανοιγω και μου λεει πραγματοποιηται προσπαθεια για επιδιορθωση μετα μου λεει αναζητηση προβληματων και μετα λεει αποτυχια ενημερωσης και θα αναιρεθουν οι αλλαγες και αφου φορτωση με πεταει στην επιφανεια εργασιας και δουλευει.Αυτο το προβλημα πους σασ αναφερω το κανει καθε μερα.Τι να φταιει τωρα? Σας παρακαλω βοηθηστε με Μόλις τώρα, kalasnikov είπε καλησπερα παιδια ειμαι νεος σε αυτο το forum και εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου, εκει που ειναι ενεργος ο υπολογιστης ξαφνικα κανει επανεκκίνηση και εκει που παει να ανοιξει τα μπλε συμβολα των windows 10 κολλαει παγωνει η εικονα και ολο το υπολοιπο της οθονης ειναι μαυρο και τον κλεινω και τον ξανανοιγω και μου λεει πραγματοποιηται προσπαθεια για επιδιορθωση μετα μου λεει αναζητηση προβληματων και μετα λεει αποτυχια ενημερωσης και θα αναιρεθουν οι αλλαγες και αφου φορτωση με πεταει στην επιφανεια εργασιας και δουλευει.Αυτο το προβλημα πους σασ αναφερω το κανει καθε μερα.Τι να φταιει τωρα? Σας παρακαλω βοηθηστε με windows 10 εχω
Left13S Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Γράψε αναλυτικά από τι αποτελείται ο υπολογιστής σου.
kalasnikov Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Είχα κατεβάσει ένα παιχνίδι πριν από κατη μέρες το κατέβασα από το MEGA μήπως κολισε ΊΟ; 1 ώρα πριν, Left13S είπε Γράψε αναλυτικά από τι αποτελείται ο υπολογιστής σου. Δύο πυρήνες έχει στα 2.5ghz νομιζω 2 gb ram Κάρτα γράφηκαν nvidia gerfose 8400 δεν θυμάμαι για την κάρτα γράφηκων δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το μοντέλο Windows 10 home Hdd 240 gb σκληρός δίσκος Τροφοδοτικό δεν θυμάμαι πόσα watt είναι
kalasnikov Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Ο επεξεργαστής είναι μάρκα AMD Μητρική κάρτα δεν θυμάμαι
AliasAndrew Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Αφου σε βαζει στα windows εστω με αρκετες προσπαθειες δεν φαινεται να εχει κατσει ο σκληρος. Ετσι οπως το περιγραφεις μαλλον για προβλημα στο τροφοδοτικο μου φαινεται. Κανεις κατι ιδιαιτερο οταν σου κανει επανεκκινηση (πχ καποιο παιχνιδι ή προγραμμα?)
kalasnikov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, AliasAndrew είπε Αφου σε βαζει στα windows εστω με αρκετες προσπαθειες δεν φαινεται να εχει κατσει ο σκληρος. Ετσι οπως το περιγραφεις μαλλον για προβλημα στο τροφοδοτικο μου φαινεται. Κανεις κατι ιδιαιτερο οταν σου κανει επανεκκινηση (πχ καποιο παιχνιδι ή προγραμμα?) Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολείσαι μαζί μου. Ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση όταν είναι σε αδράνεια δηλαδη όταν δεν τον χρησιμοποιώ και είναι ενεργός τότε κάνει την επανακκινηση Μήπως φταίει η ενημέρωση;
kalasnikov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, AliasAndrew είπε Αφου σε βαζει στα windows εστω με αρκετες προσπαθειες δεν φαινεται να εχει κατσει ο σκληρος. Ετσι οπως το περιγραφεις μαλλον για προβλημα στο τροφοδοτικο μου φαινεται. Κανεις κατι ιδιαιτερο οταν σου κανει επανεκκινηση (πχ καποιο παιχνιδι ή προγραμμα?) Όταν κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής εκεί που φορτώνει λει δεν ήταν δυνατή η ενημέρωση και λει μετά αναίρεση αλλαγων. Κάτι τέτοιο λεει
AliasAndrew Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Χμμ δηλαδη δεν περναει καθολου τα updates των windows? Για κανε ενα πειραμα, πατα να σου κανει update (δεξι κλικ στο εικονιδιο των windows κατω αριστερα>ρυθμισεις>ενημερωση και ασφαλεια>ελεγχος για ενημερωσεις και πες μου τι εγινε
kalasnikov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 ok το εκανα και μου εβγαλε καποιες ενημερωσεις ειναι 2 στο πρωτο λεει κατασταση:εγκατασταση 0% και στο αλλο λεει κατασταση:αναμονη για επανεκκινηση
kalasnikov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 τωρα τι να κανω? να το κανω επανεκκινηση? ή να πατησω κανενα αλλο κουμπι? 52 λεπτά πριν, AliasAndrew είπε Χμμ δηλαδη δεν περναει καθολου τα updates των windows? Για κανε ενα πειραμα, πατα να σου κανει update (δεξι κλικ στο εικονιδιο των windows κατω αριστερα>ρυθμισεις>ενημερωση και ασφαλεια>ελεγχος για ενημερωσεις και πες μου τι εγινε ναι δεν κανει update τα windows
kalasnikov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, AliasAndrew είπε κανε επανεκκινηση αν δεν εκανες οκ
AliasAndrew Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Πηγαινε παλι στο ιδιο και δες αν σου λεει 'η συσκευη σας ειναι ενημερωμενη'
kalasnikov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 να σας ρωτισω λεει "επανεκκινηση τωρα" εκει στις ενημερωσεις να το πατησω?
AliasAndrew Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Οταν σου σβηνει μονο του σου βγαζει καμια μπλε οθονη και λεει κατι για watchdogs violation? Μόλις τώρα, kalasnikov είπε να σας ρωτισω λεει "επανεκκινηση τωρα" εκει στις ενημερωσεις να το πατησω? το ιδιο ειναι. ναι πατα το εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα