Προς το περιεχόμενο

Πρώτη επαφή με το ZTE Axon M που έχει δύο οθόνες (Video)

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ θα το πάρω με 700 όταν έρθει, και θα πουλήσω τη μία οθόνη εδώ μεσα με 500 έτσι θα έχω κέρδος και θα μου μείνει και μία οθόνη*.

* Ουγκ-ουγκ, ας επιστρέψω τώρα στη σπηλιά μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

16 ώρες πριν, what_if είπε

εχω φιλο τεχνικο που ενα τετοιο τηλεφωνο θα τον σωσει ,κουβαλα μαζι του τα απειρα pdf με parts ,σχεδια πλακετων κλπ

δεν χρησιμοποιει ολος ο κοσμος το τηλεφωνο του για facebook ,παιχνιδια κ selfies

να σκεφτομαστε κ λιγο εξω απο τον μικροκοσμο μας

Θα μπορούσε να πάρει ένα tablet android ή windows με πολύ λιγότερα λεφτά από αυτό...

Γενικά είναι πολύ ακριβό, αν είχε 200-300€ κάτι μπορεί να έκανε έτσι για την πρωτοτυπία.

ο αλλος που ειναι ολη μερα στον δρομο κ τρεχει δεξια αριστερα δεν μπορει ουτε θελει να κουβαλαει ταμπλετ

εχει το τηλεφωνο στην τσεπη του, παντα μαζι του οταν το χρειαστει κ τελος

35 λεπτά πριν, what_if είπε

ο αλλος που ειναι ολη μερα στον δρομο κ τρεχει δεξια αριστερα δεν μπορει ουτε θελει να κουβαλαει ταμπλετ

εχει το τηλεφωνο στην τσεπη του, παντα μαζι του οταν το χρειαστει κ τελος

Και πάλι ένα τηλέφωνο με μεγάλη οθόνη καλύτερο το βλέπω αλλά οκ, σίγουρα θα κάνει για κάποιους! 

43 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε

Όταν το βάλει η Apple θα έχει νόημα...γνωστό.:D

οταν το βγαλει η apple ακομα κ η ανακαλυψη θεραπειας του καρκινου θα ειναι μπας κλας δευτεραντζα μπροστα του

2 ώρες πριν, lazlo1992 είπε

ότι πιο άχρηστο μετά το stylus στην note σειρά. 

Δε συμφωνώ, πολύ χρήσιμο το stylus! Δεν είναι ότι δε ζεις χωρίς αυτό προφανώς, αλλά βολεύει πολύ!

31 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δε συμφωνώ, πολύ χρήσιμο το stylus! Δεν είναι ότι δε ζεις χωρίς αυτό προφανώς, αλλά βολεύει πολύ!

Μετα τον μηνα οταν σταματας τα παίζεις με το κινητο και απλα βλεπεις ποσο πρακτικό ειναι στην καθημερινότητα σου. Ήμουν χρήστης του note 2 και 3 και μπορώ να πω μετα τον ενθουσιασμό στον του πρωτου καιρού ηταν απλα στην θηκη του. Οποτε θεωρώ άχρηστο το stylus σε τοσο μικρή οθόνη.

2 λεπτά πριν, lazlo1992 είπε

Μετα τον μηνα οταν σταματας τα παίζεις με το κινητο και απλα βλεπεις ποσο πρακτικό ειναι στην καθημερινότητα σου. Ήμουν χρήστης του note 2 και 3 και μπορώ να πω μετα τον ενθουσιασμό στον του πρωτου καιρού ηταν απλα στην θηκη του. Οποτε θεωρώ άχρηστο το stylus σε τοσο μικρή οθόνη.

Δεκτό, εγώ έχω note 4 και το χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...