alkisopc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Χρονια πολλα σε ολους καλη χρονια. Νεος στα του ηχου με ενα απλο συστηματακι που αποτελειται: 2 ηχεια βασης Klipsch r-26F 1 center klipsch r-25c και ενα ενεργο sub απο ενα παλιο 5.1 ετοιμο home cinema (εως οτου ερθει το νεο). Το sub εχει μονο line in. Το Audissey μου εβαλε τα 2 ως large και το κεντρικο εννοειται small.Μετα απο δοκιμουλες εχω αφησει ολα small με τα μπροστινα crossover στα 80 και το κεντρικο στα 120.(Kαι το sub στα 120 οπως το ειχε το Audissey.) Ξεχασα να πω οτι ο ενισχυτης ειναι ο Denon 2400H Θα με συμβουλευατε να κανω καπως αλλιως τις ρυθμισεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 H ΤΗX προδιαγραφη λεει οτι πρεπει να τα εχεις ολα small και το sub να κοβει στους 80. Αυτο σημαινει οτι ολα τα αλλα παιζουν απο 80 και πανω. Τουλαχιστον εγω ετσι τα εχω και ειμαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα. Οτιδηποτε αλλο και να δοκιμαζα εντυπωσιαζομουν λιγο στην αρχη αλλα μετα με ενοχλουσε και τα ξανααλλαζα. δλδ αν βαλεις και το κεντρικο στα 80 θα εισαι οκ ειναι η γνωμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisopc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, rfc είπε H ΤΗX προδιαγραφη λεει οτι πρεπει να τα εχεις ολα small και το sub να κοβει στους 80. Αυτο σημαινει οτι ολα τα αλλα παιζουν απο 80 και πανω. Τουλαχιστον εγω ετσι τα εχω και ειμαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα. Οτιδηποτε αλλο και να δοκιμαζα εντυπωσιαζομουν λιγο στην αρχη αλλα μετα με ενοχλουσε και τα ξανααλλαζα. δλδ αν βαλεις και το κεντρικο στα 80 θα εισαι οκ ειναι η γνωμη μου. Αχαμ...η λογικη του κεντρικου 80 ? Να παιζει δηλ ιδιες συχνοτητες με τα μπροστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Το κεντρικό σου δεν κατεβαίνει στα 80. Η klipsch δίνει 82 οπότε καλά έχεις κάνει και έχεις το crossover πιο ψηλά. Μπορείς να δοκιμάσεις και το 100 και όποιο σου ακούγεται καλύτερα. Όσο για το sub μπορεί το σύστημα σου να είναι καλύτερα χωρίς αυτό. Αφού η κολώνες σου κατεβαίνουν αρκετά χαμηλά και η ποιότητα του φαντάζομαι δεν θα είναι και η καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisopc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Kazama88 είπε Το κεντρικό σου δεν κατεβαίνει στα 80. Η klipsch δίνει 82 οπότε καλά έχεις κάνει και έχεις το crossover πιο ψηλά. Μπορείς να δοκιμάσεις και το 100 και όποιο σου ακούγεται καλύτερα. Όσο για το sub μπορεί το σύστημα σου να είναι καλύτερα χωρίς αυτό. Αφού η κολώνες σου κατεβαίνουν αρκετά χαμηλά και η ποιότητα του φαντάζομαι δεν θα είναι και η καλύτερη. Ισχυει...στις ταινιες μπορω να πω μου αρεσει το μπασο του...αλλα σε μουσικη το απενεγοποιω και παιζω full band τις κολωνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα